Bezárás

Ápoló németországi munkahely

Ápoló német állás, német munka, külföldi munkahely alánlataink  vannak. Németországi idősotthon a munkáltató, idősgondozó,- és német idősápoló állás Németország déli részén, Bajor,- és Baden-Württemberg tartományokban. Minden általunk közvetített németországi munkahely elvárja, hogy legalább 3 éves időtartamú olyan ápoló vagy idősgondozó végzettség legyen , amellyel lehetséges a Németországi Krankenschwester, Krankenpfleger vagy Altenpfleger Anerkennung megszerzése. Az A2 némettudás felvételi követelmény. AKTUÁLIS német ÁPOLÓ állások a KÉP ALATT !

Nr. 176 Idősotthonba német Anerkennungos ápoló Ingolnstadt és Landshut között

Azonnali belépéssel keresünk egy régi partnerünk részére német ápolói Anerkenunggal rendelkező ápolónőt  idősotthonba. A fizetés 2400€ bruttó-tól felfelé egyéni megegyezés szerint. A szállás 125€/ hó az idősotthon mellett lévő nővérházban, ami egy teljesen különállő, frissen felújított ház. A munkáltató 2 saját idősotthonnal rendelkezik. Lakóegységenként 34 gondozott személy van, akikre reggel 5 ápoló, délután 4 ápoló, éjjel pedig 2 ápoló felügyel.

Nr. 152 Idősotthonos német ápoló állás a Chiemsee közelében

Ez a német idősgondozó ápoló állás be van töltve.

Azonnali kezdéssel 1.950€ bruttó (kb 1300€ nettó) fizetéssel, 176 óra havi munkaidővel keresünk ápolói végzettséggel és legalább A2 némettudással idősgondozót. Szabadidő alatt lehetséges plusz pénzt keresni  (10 €/óra) a gondozottak sétáltatásával. A szállás havi 200-300€-ért megoldott a szomszéd épületben, az étkezés 60€/hónap összegért munkaidő alatt  megoldható ha a dolgozó kéri. Ez egy kis idősotthon, ahol 13 személyt gondoznak. Az éves szabadság 24 nap. Az idősotthon nagyon szép környezetben, a Chiemsee közelében (német Balaton) van ahonnal látszak az Alpok hegyvonulatai. A német családok kedvelt kiránduló helye Bajorországnak ez a része, ami Salzburgtól kb. 50-70 km távolságra van, ami a hazautazás szempontjából abszolút kedvező.

Nr. 57 Idősotthonos német ápoló állás Rosenheim közelében 

Ez a német ápoló állás betöltve!

Azonnali kezdéssel a hegyek közötti Bajor német idősotthon keres ápolói végzettséggel (általános ápoló és szociális gondozó is megfelel) és intézményi gyakorlattal ( kórházi ápolónő, szociális ápoló ) idősápoló dolgozót. A németországi ápolói állás betöltéséhez A2 némettudás szükséges. A német idősotthon -ban a  fizetés 1800-1900€ bruttó. Német Anerkennung esetében 2400€ bruttó-tól.  A szállás 350€,  melegen. Sikeres német próbamunka (1-2 napos) után azonnal ott lehet maradni dolgozni a német idősotthon -ban. Ennél a német állás -nál a bajor munkáltató segédápolót keres és nem várja el as német Anerkennung megszerzését, de aki megfelel a feltételeknek azoknál segíti annak megszerzését. Ez a német, Bajor idősotthon Bajorország -ban, Bajorország déli részén van, Rosenheim -től kb 8-10km-re a hegyekben egy kis faluban. (Bank, ABC, patika, orvos, iskola, stb. van) A hegyi levegő kiváló, a környezet csodálatos, az emberek egyszerűek és kedvesek. Hazautazás szempontjából Budapest kb 600 km-re van, ami kb 6-7 óra kocsival.

ÁLLÁSINTERJÚ ÉS PRÓBAMUNKA
A Németországi  idősotthonos német állásinterjú -ra,  német próbamunkára a kiutazás önállóan történik saját gépkocsival, utaztatóval, vonattal vagy ahogy Önnek jó. Kérjük hogy legyen pontos, a megbeszélt időpontra érkezzen a megbeszélt németországi címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik), hogy normális időpontban (8.00 - 18.00 óra között) érkezzen meg és ne éjszaka.

A német nyelvű helyszíni állásinterjúról konkrét magyar-német ápolói párbeszéd-mintákat talál. Javasoljuk hogy nézze át a sablonokat, mert sok hasznos segítséget adnak. A német ápoló i állásinterjú után jön az 1-2 napos német próbamunka, amely mindkét félnek (magyar ápoló és  német munkahely) lehetővé teszi a másik megismerését. Mindezek birtokában  megnyugtatóan eldönthető az, hogy aláírásra kerül-e a német munkaszerződés. Önnek azért hasznos a német próbamunka, mert az otthonban munkával eltöltött néhány nap alatt betekintést nyer a német  idősotthon mindennapos életébe, és ez megkönnyíti az Ön döntését.

Az ápoló  német próbamunka után következik az elmúlt napok kiértékelése, amelyen a magyar ápolónő a munkavállaló,  a német munkahely részéről az első számú vezetőn kívül általában részt vesz az ápolási igazgató és a főnővér is, akiknél Ön az állás érdekében a próbamunkát végezte. Amennyiben  mindkét fél (magyar ápolónő és német munkáltató)  úgy gondolja, hogy a jövőben együtt szeretnének dolgozni, akkor nagy eséllyel aláírásra kerül a német munkaszerződés a német idősotthon, német kórház vagy német klinika részéről mint német munkáltató, a magyar ápoló (Ön) részéről pedig mint munkavállaló. A németországi munkaközvetítés -i folyamat részünkről itt befejeződik, a továbbiak már az Ön ápoló -i szakmai ápoló-i tudásán,- ápoló-i gyakorlatán és természetesen a némettudásán múlanak.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van egy VIDEÓ  egy német ápolónő munkanapjáról.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

    1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb) http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
    2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
    3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000  

 

 Ápoló

Idősotthonos ápoló, kórházi ápoló, klinikai ápoló, Krankenschwester, Krankenpfleger, német idősotthon, német kórház, Pflegeheim, Krankenhaus, Pflegepersonal, Altenpfleger / in, Pflegefachkraft, Anerkennung,