Bezárás

Ápoló

Ápolói állásaink vannak OKJ 54 és diplomás ápoló-i végzettséggel A2 némettudás-tól Németországban

Amennyiben rendelkezik az alábbi feltételekben leírt ápolói végzettséggel és A2 némettuudással akkor első lépésként javasoljuk hogy  regisztráljon cégünknél erre a linkre kattintva . Ezt követően nézze meg az e-mail fiókját amelyet a regisztrációkor megadott, és a kapott e-mailre kattintva erősítse meg regisztrációját. Utána 1-2 napon belül keresni fogjuk Önt e-mailben (kérni fogjuk a dolgait- előtte NE küldjön semmit se) és utána telefonos pontosítás történik. A munkaközvetítésért a munkavállaló NEM fizet. Konkét helyhez kötött munkakeresésekkel sajnos nem tudunk foglalkozni.

FELTÉTELEK:
Németországi idősotthonos, kórházi vagy klinikai ápolói, idősgondozói vagy idősápolói állásaink Németország déli részén, Bajorországban és Baden-Würtenberg tartományokban vannak. Minden állásunknál alapkövetelmény olyan legalább 3 éves időtartamú ápolói vagy idősgondozói végzettség megléte, amellyel lehetséges a Németországi Krankenschwester, Krankenpfleger vagy Altenpfleger Anerkennung megszerzése. Az A2 némettudás felvételi követelmény.

Némettudás nélküli állásunk gyakorlatilag nincsen, mivel az évente összel és tavasszal 16 fővel induló némettanulós 6 hónapos benntlakásos tanfolyamra sokszoros a túljelentkezés. A jelentkezők zöme a Facebook egészségügyi csoportjaiból érkeznek. 

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután megkaptuk Öntől a szükséges dolgokat amiket kértünk, utána összeállítjuk az Ön Bewerbungsmappáját, és telefonon egyeztetünk hogy meglévő állásaink közül melyik hely és melyik település lenne a legmegfelelőbb Önnek. Ennek tisztázása után kiközvetítjük arra a helyre amit telefonon megbeszéltünk. 

A kiközvetítés gyakorlatilag azt jelenti hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappáját adott Idősotthonnak az Ön összes megadott elérhetőségével együtt, és ezzel egyidőben Ön is megkapja tőlünk e-mailben a potenciális leendő munkáltatójának minden elérhetőségét. Ettől kezdve számíthat arra hogy 1-3 napon belül keresni fogják ettől a cégtől telefonon vagy e-mailben. Ennek a megkeresésnek elsődleges célja némettudásának telefonos tesztelése és a személyes álláiinterjú idejének és pontos helyének tisztázása.

ÁLLÁSINTERJÚ ÉS PRÓBAMUNKA
A kiutazás önállóan történik utaztatóval, vonattal vagy ahogyan Önnek jó. Kérjük hogy legyen pontos és a megbeszélt időpontra érkezzen ki a megbeszélt címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy normális időpontban (8,00-18,00óra között) érkezzen ki és NE éjjel, este 23,00 órakor, stb. Gondoljon bele, hogy ugye Ön se örülne annak, ha pl.éjjel 2 órakor valaki felverné az álmából azért hogy beengedjen a szállásra valakit.

A német nyelvű állásinterjúról erre a linkre kattintva konkrét magyar-német beszédmintákat talál. Javasoljuk hogy nézze át őket. Az állásinterjú után jön az 1-2 napos próbamunka ami mindkét félnek (munkavállaló és munkáltató) lehetővé teszi a másik megismerését , aminek birtokában  megnyugtatóan eldönthető az hogy aláírásra kerül-e a munkaszerződés. Önnek azért jó a próbamunka, mert a pár napos próbamunka alatt betekintést nyerhet az idősotthon mindennapos életébe és megtudhat jó és kevésbé jó dolgokat leendő munkáltatója mindennapi életéről.

 A próbamunka után következik az elmúlt napok kiértékelése, amelyen az első számú vezetőn kívül általában részt vesznek azok a csoportvezetők is akiknél Ön a próbamunkát végezte. Amennyiben mindkét fél úgy gondolja hogy szeretnének együtt dolgozni, akkor aláírásra kerül a munkaszerződés az idősotthon, kórház vagy klinika részéről mint munkáltató, az ápoló részéről pedig mint munkavállaló. Részünkről ezzel a munkaközvetítési folyamat sikeresen befeleződött, és bízunk benne hogy sikerült olyan helyet találnunk Önnek ahol hosszú-hosszú ideig jól érzi magát. Mindehhez kívánunk sok sikert és erőt-egészséget.

 Amennyiben elért eddig weboldalunk olvasásával de még nem regisztrált, akkor azt megteheti erre a linkre kattintva!