Bezárás

CNC gépkezelő német munka

CNC kezelő (NEM kell programozni tudni) Németországi állásaink a fémiparban és a faiparban vannak, mindig direkt a német szakcégnél. Ezek a CNC kezelő állások különböző CNC szerszámgépeken végzendő munkákat jelent, úgymint CNC eszterga, CNC maró, CNC köszörű, CNC élhajlító, lemezhajlító. Tudjuk hogy az egyes altípusok kezelése különböző kezelési ismrereteket igényel, még akkor is ha esetekénként a programnyelvek megegyeznek. (Fanuk, Heidenheim, stb, stb.) Aktuális németországi CNC kezelő német állásajánlat a CNC-s kép alatt:

CNC gépkezelő

Nr. 51 CNC kezelő állás Trumpf élhajlítóra

Szerződött német partnerünk (NEM Zeitfirma) részére Mannheim közelében keresünk CNC kezelőt aki CNC Abkanter (élhajlítógép) gépen rajzról tud nagyon precízen ( német precizitással ) dolgozni (méretpontosan, tolerenciák betartásával) A feladat a CNC élhajlítógép (Trumpf) beállítása és kezelése. A munkához A2-B1 némettudás szükséges azért mert változóak a megrendelések és a munkák, amelyek megbeszélése német nyelvtudás nélkül nem lehetséges.A szállás megoldott 300€/hó rezsivel. A CNC kezelő  fizetése végzettség, némettudás  és gyakorlat függvényében egyéni megegyezés tárgya a cégvezetővel, 15€ bruttó-tól. Hosszú távú Németországi CNC kezelő német munkát keresők jelentkezését várjuk. (A család pár hónap utáni kiköltözését a német munkáltató segíti és támogatja.)

FIGYELEM!  A németországi  munkára jelentkezés alatt vannak a CNC marás, CNC esztergálás, CNC köszörülés, CNC lemez, élhajlítás  részletes leírásai rövid (kb. 1-1 perces) VIDEÓ-val.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

A CNC technológia leírása

A CNC technológia (programvezérlés) az 1970-es évek végén jelent meg. Ez a vezérlés lehetővé teszi hogy a gyártási programokat a memóriában tároljuk és a módosításokat is elmentsük. 

A  CNC (Compjuter Numerical Control) olyan számítógép vezérelte szerszámgép amely előre megírt program alapján különböző munkadarabok automatikus legyártására képes. Ezt a tevékenységet a CNC szoftver irányítja, amely meghatározza  a szükséges fordulatszámokat, elmozdulásokat. A CNC technológiát bonyolult alkatrészek tömeggyártására használhatjuk, ahol fontos a termelékenység és a minőség.

A  CNC gépkezelő feladata a nyers munkadarab befogása és a CNC gép elindítása. Különböző CNC megmunkáló forgácsoló és fémmegmunkáló szerszámgépek léteznek alábbi csoportosítás szerint:

CNC lemez, élhajlítógép

CNC lemez, élhajlítógép  lemezek pontos, mindig ugyanolyan méretű és élszögű meghajlítására képes CNC fémmegmunkáló gép. 

CNC marás

A CNC marás forgácsoló szerszámmal végzett fémmegmunkáló eljárás. A CNC marásnak két alapeljárása van, a CNC palástmarás és a CNC homlokmarás. CNC marással fémes és műanyag anyagok is megmunkálhatóak. A CNC marási munkafolyamat első lépése, az adott marási program  betöltése után sík-, palást-, zsebmarási, fúrási és furatbővítési, alakos felület marási műveletek végezhetőek a CNC marógépekkel. Ezzel a CNC marós technológiával a legbonyolultabb formájú és alakú  fém és műanyag munkadarabok, alkatrészek  is elkészíthetőek. 

CNC esztergálás

A CNC esztergálás  a  forgástestek megmunkálását a mozgásokat önállóan vezérlő számítógépes program segítségével végzi. A CNC gépekkel esztergálási folyamatok is elvégezhetők, melynek során hossz-, sík-, menet- és furatesztergálásokat, valamint beszúrásokat és leszúrásokat tudnak készíteni a CNC kezelők a forgástestek megmunkálása során, ahol a munkadarab forgómozgást, a CNC gép pedig tolómozgást végez. Az elkészült termékek tengelyek, perselyek, hüvelyek és tárcsák lehetnek. A CNC technológia kiválóan alkalmas alkatrészek és szerszámok készítésére. 

 CNC köszörülés

A CNC köszörülés a köszörülésre jellemző szabálytalan elgeometriájú szerszámmal (köszörűkorong) végzett forgácsoló művelet. A CNC köszörülési technikával sík-, palást-, furat-, menet-, fog- és lefejtő köszörülési műveleteket tudnak végezni a CNC szakemberek. A köszörülés egy befejező művelet, melynek során nagy pontosság, sima felületeket lehet előállítani. 

 források: 

https://hu.wikipedia.org/wiki/Computer_Numerical_Control

http://www.techmonitor.hu/tudastar/mit-jelent-a-cnc-technologia-a-femipar-szamara-20150624 

https://easturn.eu/blog/a-cnc-megmunkalas-miszteriuma 

CNC német munka, CNC élhajlító német állás, CNC munkahely Németország, németországi CNC gépkezelő munka, német munka németországban CNC kezelő állás -ban, élhajlító Trumpf CNC gépkezelő német munkahely, németországi CNC kezelő állások, német CNC munka,