Bezárás

Csapatos németországi szakmunka

Nr. 168 Csőszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő 3-4fős csapatos német állás Passau / Frankfurt am Main

Június 11-i munkakezdéssel keresünk 3-4 fős csőszigetelő, viz-gáz-fűtésszerelő csapatot ahol legalább 1 személy jól beszél németül. A fizetés megegyezés szerint 12-15€ bruttó + 20€ nettó napidíj. A munkaidő 40 óra/hét, ami hétfőtől csütörtökig tart. (Ez a gyakorlatban azt jelentheti hogy a péntek-szombat-vasárnap szabad.) A munkavégzés helyszíne Frankfurt am Main, ahol a szállás B&B Hotelben ingyenesen van. A feladat rézscsövek és egyéb szerelvények mennyezetre és a falakra történő felszerelése. A munkáltató egy Passau környéki német burkoló cég, akik elnyertek egy nagy Frankfurt am Main-i munkát am késő őszig fog tartani. #csőszerelő, #víz-gáz-fűtésszerelő 

Nr. 48 Németországi hidegburkolói állás Mannheim - Heidelberg - Landau- alvállakozóként is

Azonnali belépéssel  4-5 fő hidegburkolót keresünk 14,-€ bruttó kezdő órabérrel (havi 2.520,-€ bruttó), ami 19,-€ bruttó órabérig (havi 3.420,-€ bruttó) emelkedhet. A munkaidő heti 45 óra, szállást biztosítanak. Németországi szerződött hidegburkoló szakmunkásokat foglalkoztató német partnerünk részére keresünk szakképzett hidegburkoló, önállóan hidegburkolni tudó  munkásokat és cégeket. A  hidegburkoló munka bejelentett német állás, német munkahely formájában tölthető be.  Hidegburkoló cég jelentkezése esetén a hidegburkoló cég alvállalkozóként is szóba jöhet, a szerződéskötés direkt a német hidegburkoló céggel történik. #hidegburkoló, #burkoló, #csempéző, #térkövező

A hidegburkoló német munka a Mannhein-Heidelberg-Landau háromszögben van, 16 éve működő stabil hátterű német hidegburkoló cégnél. A német munkáltató egy Saniter üzleteket működtető, hidegburkoló anyagokat forgalmozó  német cég. Télen is van hidegburkoló munkájuk.
A munkábajárás német céges kocsival történik. Baustelle némettudás (melós némettudás) szükséges. Hosszútávú munkát keresők jelentkezését várjuk. 

A cégként vagy vállalkozóként jelentkezőkkel a német cég vállalkozási szerződést köt, egyéni megállapodás szerint (magyar Bt, Kft is jó). 4 fős hidegburkoló csapat esetében elegendő, ha 1 fő jól beszél németül.