Bezárás

Építőipari német állások

Németországi építőipari német állás menüpontunkban jelenleg kőfaragó, tetőfedő és hidegburkoló német állás -ok, német munkahely -ek vannak.   Részletek az INGYENES  kiközvetítésről a www.nemetmunka.hu -n. AKTUÁLIS németországi építőipari  német állás / német munka ajánlat a KÉPEK  alatt: 

német burkolói állás kőfaragó német munkatetőfedő német munka

Nr 191.  Mobiltelefon antennarendszer szerelő / telepítő német állás Bajorország déli részén

Azonnali belépéssel keresünk A2 szintű némettudással antennaszerelő, villanyszerelő vagy hasonló végzettségű szakembert, 2.000,-€ - 2.500,-€  bruttó munkabérrel és 24,- € nettó németországi napidíjjal.  A munkaidő 40 órás munkahét, ami hétfőtől csütörtökig tart. Péntek-szombat-vasárnap van lehetőség Németország -ból hazautazni. Sopron 385 km, Hegyeshalom 410 km-re van a németországi munkahely telephelyétől. Vidéki kiküldetés esetén természetszerűleg nagyobb a távolság, mert a német állás munkavégzés területe egész Bajorország.  Magasban dolgozni tudó, nem tériszonyos szakemberre van szüksége a német munkahely -nek. A német munkáltató több mint 25 fő szakembert foglalkoztat, nem Zeitfirma hanem direkt ő a német  foglalkoztató és munkaadó.

Nr 184. Házmester / Hausmeister németországi állás Ingolnstadt és Nürnberg között

Azonnali belépéssel keresünk németül jól beszélő (A2-B1 szintű némettudással)  ügyes kezű ezermestert németországi  házmester állásra  1.822,-€ bruttó munkabérért havi 174 órás munkaidőben.  A szállás költsége 101,- €, az ellátás 71,- € havonta. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki a német munkahely. Fontos hogy a jelentkező rendelkezzen vagy asztalos, vagy villanyszerelő, ill. elektrotechnikai szakmával. ( Schreiner, Elektriker ) A házmester feladata az épületkomplexumban adódó  javítások önálló elvégzése. Zárcsere, égőcsere, vízvezetékek kisebb javítása (csapcsöpögés), környezetrendezés, hóeltakarítás, stb.   A munkáltató egy régi vendéglátós hagyományokkal rendelkező  4 csillagos németországi wellnes szálloda étteremmel és konferencia teremmel. 

Nr 181. Szobafestő , festősegéd németországi állás - München / Passau

Azonnali kezdéssel Baustelle némettudással (melós munkahelyi német)  német szobafestő állás 13,50 € bruttó órabérrel, festő végzettséggel és heti 40 órás munkaidővel. Ez havi 2.160,- € bruttót jelent,  a munkaidő hétfőtől csütörtökig tart.  Végzettség nélküli szobafestő segédnek 11.00,- € bruttó az órabére, ami havi 1.760,- € bruttó. Túlórákat kifizetik, ha van. A munkavégzés helyszíne München. Szállás Münchenben a cég saját lakásában megoldott, ennek költsége naponta 2,50 €. (Nem adhatják ingyen!)  A munkáltató egy 1969-ben alakult  Passsau környéki német családi cég ahol 15-20 személy dolgozik. 

Nr 168. Csőszerelő, víz-gáz-fűtésszerelő 3-4 fős, csapatos német állás Passau / Frankfurt am Main

Azonnali munkakezdéssel keresünk Németországi állás -ra  3-4 fős csőszigetelő, viz-gáz-fűtésszerelő csapatot, ahol legalább 1 személy jól beszél németül. A fizetés megegyezés szerint 12 - 15,- € bruttó + 20,-€ nettó napidíj. A munkaidő 40 óra/hét, ami hétfőtől csütörtökig tart. (Ez a gyakorlatban azt jelentheti, hogy a péntek-szombat-vasárnap szabad.) A munkavégzés helyszíne Frankfurt am Main, ahol a szállás B & B Hotelben ingyenesen biztosított.  A német cégnél a feladat rézcsövek és egyéb szerelvények mennyezetre és a falakra történő felszerelése. A munkáltató egy Passau környéki németországi burkoló cég, akik elnyertek egy nagy Frankfurt am Main-i német munka -t, ami késő őszig fog tartani. #csőszerelő, #víz-gáz-fűtésszerelő 

Nr  162. Villanyszerelő / Schaltschrankbau német munka - Németország Fulda városának közelében

Azonnali kezdéssel keresünk németországi állás -ra műszaki rajz alapján dolgozni tudó, kapcsolószekrény vezetékezéshez értő, legalább A2 szintű németet beszélő  1-2 fő villanyszerelőt. A munkabér 12,50 € bruttó + 13,- € nettó napidíj, munkaidő 40 órás munkahét, a heti 40 óra fölötti munkavégzésre túlórát számol a német munkahely.  A szállást a németországi munkahely ingyenesen biztosítja 1-2 fős szobában.  #villanyszerelő, #kapcsolószekrény

Nr 141. Segédmunkás, kubikus németországi állás Ulm alatt 

Segédmunka azonnali belépéssel Németország -ban Ulm közelében egy német építőipari munkahely -en. A munkaidő heti 45 óra, az építőipari segédmunkás részére 2.160,-€ bruttó kezdő munkabért fizet a német munkahely.  Pályázni a német építőipari állás -ra legalább Baustelle némettudással lehetséges, az órabér 12.00,-€ bruttó.  A szállást a munkahely az első 2 hónapban lakókonténerben,  július 1-től pedig egy különálló,  2 szobás lakásban van megoldva, ezért a német munkahely -nek havi 300,-€-t kell fizetni.   A lakás alaprajza megtekinthető a hirdetés szövege alatt.  A németországi építőipari munkahely kő,- márvány,- grafit,- és egyéb természetes kövek feldolgozásával és azok épületekbe való beépítésével foglalkozik. Mindez magába foglalja az épületek vízszintes és függőleges felületeit, ablakpárkányokat, kandallókat, konyhákat, fürdőszobákat, lépcsőket és épülethomlokzatokat.  #burkoló, #térkövező, #műköves  

 

 lakás német munka

Nr 130. Kőfaragó, kőmegmunkáló építőipari németországi állás Passau  közelében

Azonnali belépéssel keresünk németországi építőipari munkahely -re Baustelle némerttudással  kőfaragót, kőmegmunkálót, gránithoz és márványhoz értő szakembert. A kőfaragó kezdő fizetése 11,50 - 12,50 € bruttó, a munkaidő 40 óra hetente, a havi munkabér 1.840 - 2.000,- € bruttó. A túlórákat a munkahely kifizeti, a szállást ingyenesen adja.  Ez az építőipari  munkahely egy több mint 50 éve működik Németország -ban, Passau közelében. Márvány, gránit és egyéb kövek megmunkálására vannak specializálódva. #kőfaragó, #kőmegmunkáló, #burkoló, #térkövező. Fürdőszobák, lépcsők és sík hidegburkolatok készülnek a megmunkált kövekből, emellett neves kerámia gyártók burkolataival is dolgoznak. A németországi munkahely megrendelései főleg Bajorországban vannak, családi házak és  ipari létesítmények területén. A német cég eddigi  legnagyobb munka -ja a Müncheni repülőtér 2. Termináljának lépcsőzete, valamint összes hidegburkolatának elkészítése volt. A kőmegmunkálásban 2002 óta CNC technológiát is használnak a hagyományos eljárások mellett.

Nr 131. Tetőfedő vagy ács németországi építőipari állás Ulm -nál

Azonnali belépéssel németországi építőipari állás  2 fő tetőfedő vagy ács részére. A munkabér  14 - 15,- €/óra bruttó, a munkaidő heti 42 óra.  A szállást a német munkahely havi 250,- €-ért megoldja. A németországi építőipari munkahely egy kis sváb családi vállakozás, amelyet 2 testvér közösen vezet. A munkahely növekedése, bővítése miatt lett szükség a 2 új német állás -ra, illetőleg a 2 új kollégára. Ez a németországi építőipari munkahely olyan faipari szakembert, ácsot vagy tetőfedőt keres, aki hosszútávra  keres németországi építőipari állás -t  és legalább Baustelle szintű a német tudása.  #tetőfedő, #ács

Nr. 143 Bádogos német munka Augsburg felett

Azonnali belépéssel legalább A2 némettudással bádogos szakembert keresünk 2 fős kis családi cég részére. A kezdőfizetés  12,-€/óra bruttó, ami kb. havi 2.150,-€ bruttó, a munkaidő heti 45 óra. Szállást biztosítanak, ennek ára havi 250,-€. A feladat bádogos,- és lemezmunkák önálló végzése, csatornák, lefolyók, ereszek és egyéb, az épületeken lévő bádogos szerkezetek elkészítése és felszerelése.

Nr. 48 Németországi hidegburkolói állás Mannheim - Heidelberg - Landau- alvállakozóként is

Azonnali belépéssel  4-5 fő hidegburkolót keresünk 14,-€ bruttó kezdő órabérrel (havi 2.520,-€ bruttó), ami 19,-€ bruttó órabérig (havi 3.420,-€ bruttó) emelkedhet. A munkaidő heti 45 óra, szállást biztosítanak. Németországi szerződött hidegburkoló szakmunkásokat foglalkoztató német partnerünk részére keresünk szakképzett hidegburkoló, önállóan hidegburkolni tudó  munkásokat és cégeket. A  hidegburkoló munka bejelentett német állás, német munkahely formájában tölthető be.  Hidegburkoló cég jelentkezése esetén a hidegburkoló cég alvállalkozóként is szóba jöhet, a szerződéskötés direkt a német hidegburkoló céggel történik. #hidegburkoló, #burkoló, #csempéző, #térkövező

A hidegburkoló német munka a Mannhein-Heidelberg-Landau háromszögben van, 16 éve működő stabil hátterű német hidegburkoló cégnél. A német munkáltató egy Saniter üzleteket működtető, hidegburkoló anyagokat forgalmozó  német cég. Télen is van hidegburkoló munkájuk.
A munkábajárás német céges kocsival történik. Baustelle némettudás (melós némettudás) szükséges. Hosszútávú munkát keresők jelentkezését várjuk. 

A cégként vagy vállalkozóként jelentkezőkkel a német cég vállalkozási szerződést köt, egyéni megállapodás szerint (magyar Bt, Kft is jó). 4 fős hidegburkoló csapat esetében elegendő, ha 1 fő jól beszél németül.

FIGYELEM! A németországi munkára jelentkezés alatt VIDEÓ található  a hidegburkolásról.

Nr. 126 Útépítő, térkövező  és gépkezelő- Maschinist- (mini markoló, stb) német állás München -nél. (2 hetes munkarend)

A német segédmunkás állás, német munka betöltve.

Azonnali munkakezdéssel, legalább A1-A2 Baustelle némettudással München közeli telephelyre útépítő, térkövező és gépkezelő  munkásokat keresünk. A lapátot (szó szerint) adott esetben minden munkásnak (markolós, stb) meg kell fognia ha a munka úgy kívánja. A földmunkákat végző, 1964 óta működő német cégnél kb. 15-17 munkás dolgozik.  A fizetés gyakorlat, nyelvtudás és megegyezés függvényében 11.82-14.95,-€/óra bruttó, ami havi 2.127-2.691,-€ bruttó. A munkaidő heti 45 óra. A heti 45 órán feleüli munkavégzés túlóra címén, 25%-os pótlékkal lesz kifizetve. Igény esetén szállást tudnak biztosítani 4 ágyas szobában, a költsége havi 140,-€.

KÉTHETES MUNKAREND VAN. 

A munkaidő az egyik héten hétfőtől szombatig 6.30-18.00 óráig tart, a másik héten pedig hétfőtől szerdáig 6.30-18.00 óráig és ugyanezen a héten csütörtökön  6.30-14.30 -ig. Ezen a héten a péntek-szombat SZABAD NAP. Gyakorlatilag minden második héten csütörtökön 15.00 órakor haza lehet menni úgy, hogy a hétfői munkakezdésre vissza kell érni. A földmunkát, térkövezést és aszfaltozást vágző cég legfontosabb elvárása a dolgozó felé az, hogy az alkalmazottja önállóan tudjon dolgozni.  A munkához tartozik a különböző kisgépek (minimarkoló, kis úthenger, stb.) kezelése és a velük való munkavégzés,  a munkaterületen egyéb munkák (terepegyengetés, stb.) elvégzése.

Nr. 186 Sírköves / műköves / Steinmetz német állás Ulm / Heidenheim közelében

Ez a német muinka, német állás már nem aktuális.

Azonnali belépéssel legalább Baustelle némettel  keres német munkahely gyakorlattal rendelkező sírkövest, műkövest, kőfaragót (vagy ezek valamelyikét) -  Steinmetz -et 1500-1800€ nettó fizetéssel, 40 órás heti munkával. A fizetés a bruttó fix órabérből, napidíjból, távolélési díjból és szabadságpénzből áll össze.  Szállás 300€/hónap egyágyas panziós szobában. A feladat sírkövek, lépcsők, párkányszegélyek, kandallók ,és emlékművek készítése műkőből és kőből, márványból és gránitból. A német munkáltató 1890-ben alakult és családi vállalkozásként működik azóta is. 

Nr. 94 Útépítő, útburkoló, térkövező, mélyépítő  német állás Bajor szakcégnél Ingolstadt közelében

Ez a német állás már nem aktuális.

1996-ban alakult (21éves) térkövező, Pflasterbau, útépítő bajor céghez azonnali belépéssel keresünk német munka, német állás miatt útépítési és térkövező gyakorlattal ( végzettséggel vagy anélkül ) rendelkező térkövező munkást, aki önállóan tud dolgozni, térkövezni és legalább Baustelle németet beszél (A1). A külföldi munka esetében a  kezdő fizetés a szakmunkás részére (kőműves, térburkoló, térkövező, stb.)  15,10,- € bruttó, szakmunkás bizonyítvány nélkül térkövező esetében kevesebb. (A konkrét összeg megegyezés kérdése.)  A német állás, német munkaadónál túlóra és szombati munka van, ezt túlóraként kifizetik vagy kiadják szabadidőben. A német térkövező munkáltató egy kis 3-4 fős bajor családi cég, ahol a cégtulajdonos is az alkalmazottakkal együtt dolgozik a német munkahely építkezésén,  a Baustelle -n. A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 300€/ hó rezsivel 2 ágyas szobában megoldott, később saját lakás lehetséges.

Nr. 95 Markolós / Baggeres és sofőr állás útépítő cégnél Ingolstadt közelében

Ez a markolós, Baggeres német állás, német munkahely 2018.03.12-vel betöltve!

Azonnali belépéssel keresünk német munka, külföldi állás, német munkahely betöltésére  mini markolóra és 8 tonnás markolóra megfelelő végzettséggel és gyakorlattal rendelkező markolóst, akinek teherautó vezetésre alkalmas jogosítványa is van (C vagy CE kategória előnyben, de nem feltétel). A feladat a német  útépítési területen markolós és sofőr feladatok elvégzése, ill. ha ilyen éppen nincs, akkor egyéb, az építési területen ( Baustelle ) adódó munkák elvégzése. Keressük azt a német munka, német állás iránt érdeklődő  személyt, aki önállóan tud dolgozni és legalább Baustelle németet beszél (A2).  A kezdő fizetés 15.10 € bruttó. Túlóra lehetőség és szombati munka van amit túlóraként kifizetnek vagy kiadják szabadidőben. A német munkáltató egy 21 éves, 1996-ban alakult Bajor cég, ahol a német cégtulajdonos is együtt dolgozik az embereivel a munkaterületen. Jelenleg 3-4 német alkalmazottja van a vállalkozásnak. A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 2 ágyas szobában lehetséges, ennek költsége rezsivel együtt havi 300,-€. A későbbiekben saját lakás lehetséges.

Nr. 97 Kábelfektető CSAPATOS német MUNKA (2-3 fős) Cobur és Suhl között

 Ez a német munka, német munkahely már nem aktuális.

Keresünk meglévő, vagy a segítségünkkel összeálló munkás csapatot német munkahelyre. A csapatba markolós ( Baggerfahrer ), teherautó sofőr ( LKW Fahrer ) és építőipari segédmunkás ( Bauhelfer) jelentkezzen. A német munka  csapatban elég, ha 1 fő jól beszél németül, a  másik 1-2 fő elég ha a Baustelle németet beszéli. ( Melós német ) A feladat kábelek lefektetéséhez szükséges földmunkák elvégzése mini markolóval ( minibagger ) és 8 tonnás markolóval ( Bagger ) , a kábelek elhelyezése, majd a terület eredeti állapotába történő helyreállítása. A kulcsember a markolós, akinek markolói vizsgája, jogosítványa és  legalább 3-5 éves markolói gyakorlata kell hogy legyen. Szükség van még egy fő tehergépkocsi vezetőre is a megfelelő jogosítványokkal. Ideális jelölt az a markolós, akinek teherautó jogosítványa is van, valamint beszél németül. 

A munkába járás céges gépkocsival történik. A fizetés a markolós / tehergépkocsi vezető esetében 14,70€/óra bruttó, az építőipari segédmunkás ( Bauhelfer ) esetében pedig 12,00€/óra  bruttó. A fizetés a munkában töltött idők elszámolásával történik, azaz annyi óra lesz kifizetve,  amennyit a munkások dolgoznak. Szombaton is van munkavégzés. A szállás költsége rezsivel havi 200-300,-€ , amit utólag,  a fizetésből vonják le. Munkaruhát a cég nem biztosít. 

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar, vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9.00-17.00 óráig várjuk telefonos érdeklődését, amikor tájékoztatni tudjuk a német munkák további részleteiről.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

Hidegburkoló munka 

Korábban a hidegburkoló munkát a köművesek végezték, de napjainkra külön szakma lett belőle. Németországban a német munka, német állás keresők körében kedvelt szakma, a német munkahely -ek jól megfizetik az ügyes hidegburkoló szakmunkásokat.

német hidegburkoló állás, Fliesenleger, német munkahely Saniter német cégnél, német munka hidegburkoló csapat részére,