Bezárás

Építőipari német állások

Németországi építőipari német állás menüpontunkban jelenleg kőfaragó, tetőfedő és hidegburkoló német állások vannak.   Részletek az INGYENES  kiközvetítésről a www.nemetmunka.hu -n. AKTUÁLIS németországi építőipari  német állásajánlat a KÉPEK  alatt: 

német burkolói állás kőfaragó német munkatetőfedő német munka

Nr. 141 Burkoló, térkövező szakember + burkoló, térkövező segédmunkás német állás Ulm alatt - 

A az első jelöltünk május 23-án megy állásinterjúra és próbamunkára. MÉG EGY burkoló, térkövező kell a cégnek ezért várjuk a további jelentkezéseket.

Német munka azonnali belépéssel burkoló, térkövező szakember  részére 14,-€/óra bruttó kezdő fizetéssel. A munkaidő heti 45 óra, a burkoló,- térkövező szakmunkás részére havi 2.520,-€ bruttó, a térkövező,- burkoló segédmunkás részére 2.160,-€ bruttó kezdő munkabérrel. A burkoló,- és térkövező szakmunkás mellé a segédmunkás órabére 12,00,-€ bruttó. Két fős csapat esetében kell, hogy legalább az egyikük beszéljen németül minimum A2 szinten. A burkoló,- térkövező szakemberek egyedüli jelentkezését kevés némettudással is fogadni tudjuk, de térkövező,- burkoló segédmunkás csak jó némettudással pályázhat.  A szállás az első 2 hónapban lakókonténerben, július 1-től pedig egy külön 2 szobás lakásban van havi 300,-€-ért. #burkoló, #térkövező, #műköves (A lakás alaprajza a hirdetés alatt látható.) A német cég kő,- márvány,- gránit,- és egyéb természetes kövek feldolgozásával, majd azok épületekbe való beépítésével foglalkozik, ami magában foglalja az épületek vízszintes és függőleges felületeit, ablakpárkányokat, kandallókat, konyhákat, fürdőszobákat, lépcsőket és épület homlokzatokat. 

 lakás német munka

Nr. 130 Kőfaragó, kőmegmunkáló német állás Passau 

Azonnali belépéssel keresünk Baustelle némerttudással  kőfaragót, kőmegmunkálót, gránithoz és márványhoz értő szakembert. A kezdő fizetés 11.50-12.50€ bruttó, a munkahét 40 órás, a havi fizetés 1.840-2.000,-€ bruttó. Túlóra van, az ebből adódó összeget a munkáltató kifizeti, a szállás ingyenes. A német munkáltató egy több mint 50 éve működő cég. Márvány, gránit és egyéb kövek megmunkálására vannak specializálódva. #kőfaragó, #kőmegmunkáló, #burkoló, #térkövező. Fürdőszobák, lépcsők és sík hidegburkolatok készülnek a megmunkált kövekből, emellett neves kerámia gyártók burkolataival is dolgoznak. A cég munkái főleg Bajorországban vannak, családi házak és  ipari létesítmények területén. A cég eddigi  legnagyobb munkája a Müncheni repülőtér 2. Termináljának lépcsőzete, valamint összes hidegburkolatának elkészítése volt. A kőmegmunkálásban 2002 óta CNC technológiát is használnak a hagyományos eljárások mellett.

Nr. 131 Tetőfedő vagy ács német munkahely Ulm -nál

Német munkahely 2 fő tetőfedő vagy ács részére azonnali belépéssel. A fizetés 14-15€/óra bruttó, a munkaidő heti 42 óra.  A szállás megoldott, havi 250€ a költsége. A német munkáltató egy kis sváb családi vállakozás, amelyet 2 testvér közösen csinál. Az új tetőfedő vagy ács kollégára a cég növekedése miatt van szükség. Olyan faipari szakembert, ácsot vagy tetőfedőt keresnek, aki hosszútávú németországi állást keres és legalább Baustelle németet beszél.  #tetőfedő, #ács

Nr. 143 Bádogos német munka Augsburg felett

Azonnali belépéssel legalább A2 némettudással bádogos szakembert keresünk 2 fős kis családi cég részére. A kezdőfizetés  12,-€/óra bruttó, ami kb. havi 2.150,-€ bruttó, a munkaidő heti 45 óra. Szállást biztosítanak, ennek ára havi 250,-€. A feladat bádogos,- és lemezmunkák önálló végzése, csatornák, lefolyók, ereszek és egyéb, az épületeken lévő bádogos szerkezetek elkészítése és felszerelése.

Nr. 48 Németországi hidegburkolói állás Mannheim - Heidelberg - Landau- alvállakozóként is

Azonnali belépéssel  4-5 fő hidegburkolót keresünk 14,-€ bruttó kezdő órabérrel (havi 2.520,-€ bruttó), ami 19,-€ bruttó órabérig (havi 3.420,-€ bruttó) emelkedhet. A munkaidő heti 45 óra, szállást biztosítanak. Németországi szerződött hidegburkoló szakmunkásokat foglalkoztató német partnerünk részére keresünk szakképzett hidegburkoló, önállóan hidegburkolni tudó  munkásokat és cégeket. A  hidegburkoló munka bejelentett német állás, német munkahely formájában tölthető be.  Hidegburkoló cég jelentkezése esetén a hidegburkoló cég alvállalkozóként is szóba jöhet, a szerződéskötés direkt a német hidegburkoló céggel történik. #hidegburkoló, #burkoló, #csempéző, #térkövező

A hidegburkoló német munka a Mannhein-Heidelberg-Landau háromszögben van, 16 éve működő stabil hátterű német hidegburkoló cégnél. A német munkáltató egy Saniter üzleteket működtető, hidegburkoló anyagokat forgalmozó  német cég. Télen is van hidegburkoló munkájuk.
A munkábajárás német céges kocsival történik. Baustelle némettudás (melós némettudás) szükséges. Hosszútávú munkát keresők jelentkezését várjuk. 

A cégként vagy vállalkozóként jelentkezőkkel a német cég vállalkozási szerződést köt, egyéni megállapodás szerint (magyar Bt, Kft is jó). 4 fős hidegburkoló csapat esetében elegendő, ha 1 fő jól beszél németül.

FIGYELEM! A németországi munkára jelentkezés alatt VIDEÓ található  a hidegburkolásról.

Nr. 126 Útépítő, térkövező  és gépkezelő- Maschinist- (mini markoló, stb) német állás München -nél. (2 hetes munkarend)

Azonnali munkakezdéssel, legalább A1-A2 Baustelle némettudással München közeli telephelyre útépítő, térkövező és gépkezelő  munkásokat keresünk. A földmunkákat végző, 1964 óta működő német cégnél kb. 15-17 munkás dolgozik.  A fizetés gyakorlat, nyelvtudás és megegyezés függvényében 11.82-14.95,-€/óra bruttó, ami havi 2.127-2.691,-€ bruttó. A munkaidő heti 45 óra. A heti 45 órán feleüli munkavégzés túlóra címén, 25%-os pótlékkal lesz kifizetve. Igény esetén szállást tudnak biztosítani 4 ágyas szobában, a költsége havi 140,-€.

KÉTHETES MUNKAREND VAN. 

A munkaidő az egyik héten hétfőtől szombatig 6.30-18.00 óráig tart, a másik héten pedig hétfőtől szerdáig 6.30-18.00 óráig és ugyanezen a héten csütörtökön  6.30-14.30 -ig. Ezen a héten a péntek-szombat SZABAD NAP. Gyakorlatilag minden második héten csütörtökön 15.00 órakor haza lehet menni úgy, hogy a hétfői munkakezdésre vissza kell érni. A földmunkát, térkövezést és aszfaltozást vágző cég legfontosabb elvárása a dolgozó felé az, hogy az alkalmazottja önállóan tudjon dolgozni.  A munkához tartozik a különböző kisgépek (minimarkoló, kis úthenger, stb.) kezelése és a velük való munkavégzés,  a munkaterületen egyéb munkák (terepegyengetés, stb.) elvégzése.

Nr. 94 Útépítő, útburkoló, térkövező, mélyépítő  német állás Bajor szakcégnél Ingolstadt közelében

Ez a német állás már nem aktuális.

1996-ban alakult (21éves) térkövező, Pflasterbau, útépítő bajor céghez azonnali belépéssel keresünk német munka, német állás miatt útépítési és térkövező gyakorlattal ( végzettséggel vagy anélkül ) rendelkező térkövező munkást, aki önállóan tud dolgozni, térkövezni és legalább Baustelle németet beszél (A1). A külföldi munka esetében a  kezdő fizetés a szakmunkás részére (kőműves, térburkoló, térkövező, stb.)  15,10,- € bruttó, szakmunkás bizonyítvány nélkül térkövező esetében kevesebb. (A konkrét összeg megegyezés kérdése.)  A német állás, német munkaadónál túlóra és szombati munka van, ezt túlóraként kifizetik vagy kiadják szabadidőben. A német térkövező munkáltató egy kis 3-4 fős bajor családi cég, ahol a cégtulajdonos is az alkalmazottakkal együtt dolgozik a német munkahely építkezésén,  a Baustelle -n. A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 300€/ hó rezsivel 2 ágyas szobában megoldott, később saját lakás lehetséges.

Nr. 95 Markolós / Baggeres és sofőr állás útépítő cégnél Ingolstadt közelében

Ez a markolós, Baggeres német állás, német munkahely 2018.03.12-vel betöltve!

Azonnali belépéssel keresünk német munka, külföldi állás, német munkahely betöltésére  mini markolóra és 8 tonnás markolóra megfelelő végzettséggel és gyakorlattal rendelkező markolóst, akinek teherautó vezetésre alkalmas jogosítványa is van (C vagy CE kategória előnyben, de nem feltétel). A feladat a német  útépítési területen markolós és sofőr feladatok elvégzése, ill. ha ilyen éppen nincs, akkor egyéb, az építési területen ( Baustelle ) adódó munkák elvégzése. Keressük azt a német munka, német állás iránt érdeklődő  személyt, aki önállóan tud dolgozni és legalább Baustelle németet beszél (A2).  A kezdő fizetés 15.10 € bruttó. Túlóra lehetőség és szombati munka van amit túlóraként kifizetnek vagy kiadják szabadidőben. A német munkáltató egy 21 éves, 1996-ban alakult Bajor cég, ahol a német cégtulajdonos is együtt dolgozik az embereivel a munkaterületen. Jelenleg 3-4 német alkalmazottja van a vállalkozásnak. A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 2 ágyas szobában lehetséges, ennek költsége rezsivel együtt havi 300,-€. A későbbiekben saját lakás lehetséges.

Nr. 97 Kábelfektető CSAPATOS német MUNKA (2-3 fős) Cobur és Suhl között

 

Keresünk meglévő, vagy a segítségünkkel összeálló munkás csapatot német munkahelyre. A csapatba markolós ( Baggerfahrer ), teherautó sofőr ( LKW Fahrer ) és építőipari segédmunkás ( Bauhelfer) jelentkezzen. A német munka  csapatban elég, ha 1 fő jól beszél németül, a  másik 1-2 fő elég ha a Baustelle németet beszéli. ( Melós német ) A feladat kábelek lefektetéséhez szükséges földmunkák elvégzése mini markolóval ( minibagger ) és 8 tonnás markolóval ( Bagger ) , a kábelek elhelyezése, majd a terület eredeti állapotába történő helyreállítása. A kulcsember a markolós, akinek markolói vizsgája, jogosítványa és  legalább 3-5 éves markolói gyakorlata kell hogy legyen. Szükség van még egy fő tehergépkocsi vezetőre is a megfelelő jogosítványokkal. Ideális jelölt az a markolós, akinek teherautó jogosítványa is van, valamint beszél németül. 

A munkába járás céges gépkocsival történik. A fizetés a markolós / tehergépkocsi vezető esetében 14,70€/óra bruttó, az építőipari segédmunkás ( Bauhelfer ) esetében pedig 12,00€/óra  bruttó. A fizetés a munkában töltött idők elszámolásával történik, azaz annyi óra lesz kifizetve,  amennyit a munkások dolgoznak. Szombaton is van munkavégzés. A szállás költsége rezsivel havi 200-300,-€ , amit utólag,  a fizetésből vonják le. Munkaruhát a cég nem biztosít. 

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar, vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9.00-17.00 óráig várjuk telefonos érdeklődését, amikor tájékoztatni tudjuk a német munkák további részleteiről.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

Hidegburkoló munka 

Korábban a hidegburkoló munkát a köművesek végezték, de napjainkra külön szakma lett belőle. Németországban a német munka, német állás keresők körében kedvelt szakma, a német munkahely -ek jól megfizetik az ügyes hidegburkoló szakmunkásokat.

német hidegburkoló állás, Fliesenleger, német munkahely Saniter német cégnél, német munka hidegburkoló csapat részére,