Bezárás

felszolgáló német munkahely

FELSZOLGÁLÓ állást kínálunk külföldi, német munkahelyeken németországi bejelentéssel. ( hotel, Gasthaus, pansio, étterem, szálloda ) A felszolgáló, pincér, Kellner, Kellnerin, Servicekraft német vendéglátós munka a vendégek étellel, itallal való  kiszolgálása majd a fogyasztás kifizettetése. A felszolgáló és pincér  állások betöltéséhez JÓ némettudás, minimum B1 szükséges. További részleteket a külföldi munkahely címére történő kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál.  AKTUÁLIS német FELSZOLGÁLÓ, PINCÉR állások a KÉP ALATT!

felszolgáló német munkafelszolgáló német állásFelszolgáló német állás

Nr. 87 - 1fő Pultos és 1fő felszolgáló német állás a Bayerische Wald-ban, Deggendorf mellett 

1 fő pultos ( Thekenkraft ) és 1 fő felszolgáló  ( Servicekraft )  állásunk azonnali kezdéssel tölthető be. A bajor erdőben, 4 csillagos szállodában van ez a pultos és felszolgáló  német munkahely. A felszolgáló és pultos  (férfi vagy nő)  fizetése 1.650€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges  túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a  pultos, Thekenkraft , felszolgáló, Servicekraft, pincér, Kellner / in  részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a felszolgáló aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak.

Nr. 91 Freiburg közeli felszolgáló állás

Azonnali kezdéssel keresünk régi partnerünk részére németül jól beszélő felszolgálót a Fekete erdőbe. (Scharzwald)  A munkáltató egy több mint 500 éves (ötszáz) vendéglátó egység, az egyik legrégebben működő vendéglő a Fekete erdőben. Saját pisztrángos tóból származnak a halak, a többi termék (sertés, marha, stb és a zöldségek is) a környező településekről. Ezen a munkahelyen már több kiközvetítettünk dolgozott / dolgozik ezért tudjuk hogy minden rendben van.  A felszolgáló / Servicekraft / pincér (férfi vagy nő)  fizetése 1800€ bruttó + hétvégi és ünnepi pótlékok (adómentesen) + borravaló ami megtartható. A havi munkaidő kb 180 óra. A túlórákat kifizetik. A szállás egyágyas szobában (tusoló, WC és TV) van havi 160€ -ért rezsivel. Ingyenes WIFI és parkoló van. Étkezés jelképes összegért megoldott.

Nr. 88 Felszolgáló állás a Fekete erdőben - Freudenstadt közelében

Április 1-től keresünk felszolgáló ebbe a Scharzwald / fekete erdei  Landgasthof -ba (vidéki vendéglőbe) felszolgálót. A pincér / Servicekraft fizetése 1890 € bruttó + 200€ nettó adómentes pótlék  ( Steuerfreie Zuschlag ) + borravaló. A borravalóból a napi forgalom 1%-ának megfelelő összeget le kell adni a konyhának, a többi megtartható. A havi  munkaidő 180 óra. A túlórákat ha egy mód van ra akkor szabadidőben adják ki, ha ez nem lehetséges akkor kifizetik. Egyszemélyes szállás az épületben van 223 €-ért, rezsivel együtt. A havi étkezés 58€ -ért biztosítva van.

Nr. 99 Felszolgáló nívós étterembe -Freiburg közelébe

Azonnali kezdéssel keresünk nagyon nívós  Fekete erdei étterembe németül jól beszélő felszolgálót, akinek van gyakorlata a nagyon színvonalas vendéglátásban.  A vendéglátó egység a svájci, német, francia határ közelében van. A fizetés 2200-3200€ buttó között, ( minden pótlékkal együtt, 198óra / hónap-al számolva )  ami a próbamunka után lesz eldöntve, megegyezve. A borravaló egy közös kasszába megy és kb. 100-150€ / hónap nettóra lehet számítani. Szállás 150-200€-ért megoldva. Az étkezésért 75€-t kell fizetni.

Nr. 103 felszolgáló német munka -Rothenburg ob der Tauber és Würzburg között

Azonnal betölthető felszolgáló  állásunk van nem messze Németország egyik legrégebbi, az eredeti középkori vásosától . ( Rothenburg ob der Tauber ) Ebben a kis városkában a belváros olyan mint 500-600 évvel ezelőtt volt. A felszolgáló  fizetése annyi bruttó, hogy a  szállásköltség levonása után  1200€ nettó + a borravaló  tud megmaradni. Az étkezés ingyesen van biztosítva. Az állás betöltéséhez  B1-B2 némettudás és felszolgálói gyakorlat szükséges.

Nr. 79  Bajországi felszolgáló állás a Chiemgau-ban

Március hónaptól tölthető be jó némettudással a felszolgáló, pincér és felszolgáló-segéd német munkahely, ami éves állás és gyönyörű környezetben van az Alpok lábainál. A munkahely Bernau / Übersee  falvak közelében van. Legalább 3 éves felszolgálói gyakorlat szükséges. A fizetés szakmai gyakorlattól függően 1500€-2000€ bruttó, plusz a borravaló. Szállás és étkezés  helyben ingyenesen  megoldott.

Nr. 81 Bajorországi felszolgáló állás - Chiemsee

Áprilistól tölthető be jó némettudással a 2 felszolgálói állás, felszolgáló vagy vendéglátós végzettséggel és szakmai gyakorlattal. A munkahely a Chiemsee-nél van, Prien település közelében egy abszolút turistaparadicsomban. Az állás a nyári szezonra szól, ami október végéig tart. Fizetés a helyi  viszonyok szerint, amit a kezdés előtt időben ki fogunk írni. Szállás és ellátás megoldott.

Nr. 85 Demichef de Bar vagy Chef de Bar - Chiemgau-i Alpok

Ennél az állásnál felvétel jelenleg szálláshiány miatt szünetel!

azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 2000€- 2148 -2361€ bruttó, beosztástól,  végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

Nr. 73  Demichef de Rang- pincér és Nr.74 Chef de Rang pincér a Chiemgau-i Alpokban

Ennél az állásnál felvétel jelenleg szálláshiány miatt szünetel!

azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés Demichef de Rang esetében 1700-1900€ bruttó,  a Chef de Rang -nél pedig 1900-2100€ bruttó végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírások az oldal legalján vannak) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm)  egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

 Nr. 86 Servicemitarbeiter + Back Office feladatok,- Chiemgau -i Alpok

Ennél az állásnál felvétel jelenleg szálláshiány miatt szünetel!

azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 1900-2000€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírás az oldal legalján van) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

Nr. 69 Kasel közeli településen felszolgáló állás- Wald

Az állás betöltve!

Azonnali kezdéssel Sauerland-ban van ez a német felszolgáló, pincér, Serrvicekraft, Kellner állás egy Wellnes hotelben. A feladat a több fogásos menü és "a la Carte" vendégek kiszolgálása. Az erdő szélén lévő szálloda 140 személyes étterméből és hatalmas napos teraszáról az egész város látható. A szálloda komplexumban van uszoda, szauna, ingyenes parkoló, napozó ágyak és WIFI. A felszolgáló, pincér, Bedienerin, Kellner fizetése 1750€ bruttó. A szállásért és az ellátásért együtt 150€-t vonnak le a felszolgáló, pincér, Servicekraft, Kellner, Bedienerin fizetéséből. A környéken sok téli és nyári turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel.

Nr. 60 Felszolgáló, pincér német munka Düsseldorf és Kassel között

Az állást 2018.január 20-val betöltöttük!

2018 február elejétől van ez a külföldi, német állás a Sauerland régióban. A wellnes szálloda a felszolgáló, pincér  részére 1.700€ bruttó bért fizet, amiért a Servicekraft  heti 40 órát ( napi 8 óra, 5 napon át )  dolgozik. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki.  A borravaló megtartható. A szállás 220€-ért , napi egyszeri étkezés ingyenes. A Wellnes részen medence, szauna és szépítészeti részlegek állnak a vendégek rendelkezésére.  A  Wellnes Hotel házon belül  kettő étteremmel  és egy cukrászdával van. A környéken sok téli és nyári  turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel.

Nr. 59 Felszolgáló, Servicekraft  Bajor állás

Az állás betöltve!

Azonnal betölthető éves folyamatos felszolgáló, pincér, Servicekraft  német munkahely ahol kétműszakos munka időbeosztás van. A német állás  fizetése 2.350€ bruttó. A havi ellátásért 70€-t, a szállásért 135€-t vonnak le a fizetésből. Ez a  Servicekraft, felszolgáló, pincér állás csak vendéglátós szakmai végzettséggel és JÓ némettudással tölthető be. Ez a német állás Németország déli részén, az osztrák határttól nem messze  van a hegyek között, (nem Berghütte vagy Alm) télen-nyáron sok turistával. Az a felszolgáló, pincér   aki ide jön dolgozni Servicekraft, Kellner vagy Bedienerin német állás -ba az ott fog élni és dolgozni a német és külföldi vendégek nyáron kirándulni, télen pedig síelni járnak.

Nr. 52 Németországi felszolgáló, pincér állás -Freiburg 

Az állást 2017.december 26-al betöltöttük!

2017 december 15-20.-i kezdéssel 2fő felszolgáló németországi munka, éves állás, jó munkahely. A német vendéglátó egység a Fekete Erdőben,  Freiburgtól nem messze lévő településen  van. Ideális jelölt az a női vendéglátós szakmával és felszolgáló gyakorlattal  rendelkező  felszolgáló vagy férfi pincér aki jól beszél németül. A fizetés 2100,-€ Bruttó plusz az éjszakai és vasárnapi pótlék. Az ünnepnapok külön meg vannak fizetve. A borravalóját mindenki megtartja magának. Egy állomást (Station) önállóan kell tudni vinni. Ez egy éves német állás, nem szezonos. Kettő magyar dolgozik a komplexumban, akikkel meg vannak elégedve. Szállás egyszemélyes szobában fürdővel 250€/hó, folyósón lévő fürdővel kevesebb. A szállás direkt a német vendéglő mellett van. Reggeli ingyenesen van, a többi étkezés dolgozói étlapról nagyon kedvező áron. (A marhasteak körettel 3,50€ -ért van, -ez egy kb 18-25€-s étel.) A dolgozói házban van hűtőszekrény és főzési lehetőség is. A 4 csillagos szállodában 40 szoba van. Az étterem terasszal is rendelkezik. Az étlapon a Schwarzwalder Schinken és Kirschtorte -n kívül a környéken termelt növényekből és tenyésztett állatokból készült ételek vannak.  A vendégkör turisták és wellnes pihenőkből áll.  Ez egy jó Servicekraft német munkahely felszolgáló, pincér és vendéglátós német munka kereső részére.

Nr. 71 Ravensburg közelében kocsmai felszolgáló (Wirtshaus)

Az állást 2017.december 12.-ével betöltöttük!

Azonnal betölthető német munkahely, kocsmai felszolgáló német állás, ami felszolgáló, pincér  végzettség nélkül és kevés némettudással is betölthető mert betegség miatt SOS kell a felszolgáló. Mivel csak NŐ-k vannak a szálláson,ezért női jelentkezőt várnak.  Ez a német  állás első körben január 8-ig szól, utána a német Wirtshaus  2-3 hétre leáll és ekkor a munka folytatható. A fizetés bruttó plusz a borravaló együtt kb. 1500-1600 € nettó. Szállás a német munkahely épületének emeletén van,  ingyenes. Az ellátás korlátozás nélküli és ingyenes. A Wirtshaus közelében van egy kis tó is. A vendéglő forgalma nagy, az árak olcsónak számítanak ételek és italok tekintetében is ezért a borravaló nagyon jó szokott lenni.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van a felszolgáló feladatairól pár infó és egy rövid (kb. 1 perces) VIDEÓ a sörkerrti felszolgálásról. (Bajor - Porosz ellentét.)

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

    1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
    2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
    3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

 

Felszolgáló, pincér, Servicekraft

Chef de Rang

–  Ausbildung und Aufgaben
Der Chef de Rang ist in der Hierarchie des Serviceteams dem Restaurantleiter und dessen Stellvertreter unterstellt. Der Chef de Rang ist für den reibungslosen Ablauf des Service verantwortlich. Ihm sind der Demi Chef de Rang und der Commis de Rang unterstellt.

Was ist ein Chef de Rang? Definition und Aufgaben
In der Gastronomie ist ein Chef de Rang üblicherweise für eine Servicestation zuständig. Er empfängt Gäste, spricht Empfehlungen aus und nimmt die Bestellungen auf. Sollte das jeweilige Restaurant keinen eigenen Sommelier angestellt haben, übernimmt der Chef de Rang auch diese Position und spricht Weinempfehlungen aus. Gemeinsam mit dem Demi Chef de Rang und dem Commis de Rang deckt der Chef de Rang das Besteck nach, serviert Brot, Getränke und die Speisen an den Tisch. Zusätzlich gehören auch noch Filetieren, Tranchieren und Flambieren zu seinem Aufgabenbereich.

Wie wird man Chef de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Üblicherweise durchläuft ein Chef de Rang eine klassische Ausbildung im Hotel- und Gastgewerbe und verfügt über mehrere Jahre Berufserfahrung. In der gehobenen Gastronomie werden von einem Chef de Rang auch Fremdsprachenkenntnisse vorausgesetzt. Außerdem muss er eine Bescheinigung über die Belehrung gemäß Infektionsschutzgesetz besitzen.

 

Demi Chef de Rang

– Ausbildung und Aufgaben
Der Demi Chef de Rang ist der stellvertretende Stationskellner und dem Chef de Rang unterstellt. Auf der Karriereleiter ist der Demi Chef de Rang auf einem guten Weg und hat sich als Jungkellner (Commis de Rang) bereits als nützliche Servicekraft etabliert.

 

Was ist ein Demi Chef de Rang? Definition und Aufgaben
Der Demi Chef de Rang ist als stellvertretender Stationskellner dem Chef de Rang unterstellt und in der Servicehierarchie dem Commis de Rang übergeordnet. Er empfängt Gäste, spricht Empfehlungen aus und nimmt die Bestellungen auf. Sollte das jeweilige Restaurant keinen eigenen Sommelier angestellt haben, übernimmt der Demi Chef de Rang auch diese Position und spricht Weinempfehlungen aus. Gemeinsam mit dem Chef de Rang und dem Commis de Rang deckt der Demi Chef de Rang das Besteck nach, serviert Brot, Getränke und die Speisen an den Tisch. Zusätzlich gehören auch noch Filetieren, Tranchieren und Flambieren zu seinem Aufgabenbereich.

Wie wird man Demi Chef de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Nach der Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem gastronomischen Betrieb ist der erste Schritt auf der Karriereleiter die Position des Commis de Rang. Nach gut zwei Jahren steigt der Commis, vorausgesetzt, er leistet gute Arbeit, zum Demi Chef de Rang, also zum stellvertretenden Stationskellner auf. Während dieser Zeit sollte der Demi Chef de Rang von seinem Vorgesetzten so viel wie möglich lernen. Vor allem Skills wie Speise- und Weinempfehlungen, der Umgang mit Gästen sowie perfekter Service sollten in dieser Position perfektioniert werden, um richtig steil Karriere zu machen.

Commis de Rang

–Ausbildung und Aufgaben
Der Commis de Rang ist ein Mitarbeiter im Servicebereich und wird im Fachjargon auch als Stationskellner bezeichnet. Im Normalfall ist der Commis de Rang im ersten oder zweiten Praxisjahr nach seiner Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem Hotel oder Restaurant. In der Hierarchie untersteht er dem Chef de Rang sowie dem Demi Chef de Rang.  

Was ist ein Commis de Rang? Definition und Aufgaben
Der Commis de Rang arbeitet weisungsgebunden, ist verantwortlich für das Mise en Place auf seiner Station, übernimmt sämtliche Servicearbeiten, deckt den Tisch und ist außerdem verantwortlich für Tischwäsche und Besteckreserven. Des Weiteren leitet der Commis de Rang Bestellungen an die Küche weiter und assistiert dem Demi Chef de Rang und dem Chef de Rang bei deren Tätigkeiten.

Wie wird man Commis de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Nach zweieinhalb bis drei Jahren Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem Betrieb gehört der Beruf des Commis de Rang zu den ersten Einstiegsmöglichkeiten in die Branche. Wichtig für den Beruf sind vor allem Flexibilität, Sprachkenntnisse und Stressresistenz. Bei Beschwerden von Gästen muss der Commis de Rang stets freundlich und höflich bleiben. Aus diesem Grund durchlaufen die Servicemitarbeiter auch diverse Benimmkurse.   

 Forrás / Qwelle: ROLLING-PIN Jobportal

 

Nr. 87 Servicemitarbeiter / in -felszolgáló a Bayerische Wald-ban, Regen - Führt között

2018. március hónaptól tölthető be ez a bajor erdőben lévő 4 csillagos szállodában lévő felszolgáló német munkahely. A felszolgáló (férfi vagy nő) fizetése 1.650€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a felszolgáló, pincér, Servicekraft részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a konyhai kisegítő aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak.