Bezárás

Felszolgáló német munkahely

FELSZOLGÁLÓ / Kellner / Kellnerin állás -t kínálunk külföldi, német munkahely -eken németországi bejelentéssel. ( hotel, Gasthaus, pansio, étterem, szálloda ) A felszolgáló, pincér, Kellner, Kellnerin, Servicekraft német vendéglátós munka a vendégek étellel, itallal való  kiszolgálása. A felszolgáló és pincér  állások betöltéséhez JÓ némettudás, minimum B1 szükséges. További részleteket a külföldi munkahely címére történő kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál.  Német FELSZOLGÁLÓ, PINCÉR állások a KÉP ALATT !

Felszolgáló Servicekraft német állásPincér Kellner német állásFelszolgáló Bedienung német munkahely

Nr. 210 Felszolgáló német munkahely  Északi tengeri szigeten

Azonnal betölthető  felszolgáló  állás németül jól beszélő, a tiszta, tengeri levegőt kedvelő kollégát keres az északi tengerben, a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigeten működő családi szálloda. A német családi szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos család. A felszolgáló  fizetése 2100€ bruttó + borravaló.  Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 6 napos munkahetet jelent, napi 8 órával.

Nr 201. Kellner / Felszolgáló német munkahely Miesbach közelében egy hegyi tónál

Ez a hegyen lévő német állás betöltődött.

Azonnali belépéssel legalább B1 szintű némettudással  felszolgáló / Kellner / Kellnerin állás! A munkabér 2.100,- € bruttó + borravaló, a munkaidő heti 48 óra. Az alpesi német hotel a szállást és az étkezést a felszolgáló / Kellner /  Kellnerin részére ingyenesen biztosítja. A felszolgáló / Kellner / Kellnerin feladata a szálloda vendégein kívül az alpesi hotel -ben rendezett esküvőkön, családi ünnepeken, céges rendezvényeken, konferenciákon és szemináriumokon a vendégek kiszolgálása, étel,- és ital rendelések felvétele, valamint a rendelt ételek és italok felszolgálása. #felszolgáló, #Kellner, #Kellnerin

A bajor vendéglő belső helységein, éttermén kívül tágas, napsütötte tersszal rendelkezik, ahonnan káprázatos panoráma nyílik az Alpok környező hegyvonulataira, völgyeire és a közelben fekvő csodaszép tóra. A németországi bajor hotel forgalma egész évben nagy, az Alpok szerelmesei télen síelni, nyáron pedig kirándulni keresik fel a környéket. Olyan felszolgáló , Kellner , Kellnerin jelentkezését várjuk, aki szereti a friss alpesi levegőt, kedveli az Alpok nyújtotta nyári hegyi klímát és télen a friss hideget sok-sok hóval.  #felszolgáló, #Kellner, #Kellnerin

Nr 195. Kellner / Kellnerin / Felszolgáló németországi állás Bad Reichenhall

Azonnali belépéssel B1 német tudással Kellner / Kellnerin / felszolgáló német állás Bad Reichenhall közelében. A munkabér felszolgáló végzettséggel 2.026,- € bruttó + borravaló, végzettség nélkül 1.729,- € bruttó + borravaló. A munkaidő   5 napos munkahéten heti 39 órás. A német Restaurant a szállást és az étkezést ingyenesen biztosítja a Kellner / felszolgáló részére. A szálloda 4 csillagos szintű, 90 szobával várja német és külföldi vendégeit.  Saját fűszerkertje és péksége van, amelyben naponta sütnek friss kenyeret és különféle péksüteményeket. A  hotel az oszrák - német határnál fekszik Németország -ban, az Alpok hegyei között gyönyörű környezetben.

Nr 187. Felszolgáló német munka -Freiburg

Azonnali  kezdéssel  Kellner , Kellnerin felszolgáló  németországi munka, felszolgáló éves német állás. A német hotel , Restaurant a Fekete Erdőben, Freiburgtól nem messze található. A németországi Restaurant , fekete erdei hotel olyan felszolgáló , Kellner , Kellnerin jelentkezését várja, aki rendelkezik felszolgáló végzettséggel és gyakorlattal, valamint jól beszél németül. A felszolgáló fizetése 1.950 - 2.100,-.€ bruttó + borravaló.  A túlórákat és az ünnepnapokat a Hotel - Restaurant német törvény szerint, túlóraként fizeti. Nem szezonális, hanem éves német állás! A szállás a német Restaurant , étterem épülete mellett talalható. A költsége egyszemélyes szobában, külön  fürdőszobával 250,- € havonta, folyósón lévő közös fürdővel kevesebb. A Restaurant -ban a személyzet részére a reggeli ingyenes, a többi étkezés személyzeti étlapról választható nagyon kedvező áron. (Pl. A marhasteak körettel 18 - 25 €urós étel, mindez a személyzeti étlapon 3,50 €.) A személyzeti házban, épületben hűtőszekrény és főzési lehetőség van. A Fekete-Erdő 4 csillagos szálloda -jához 40 szoba tartozik. A vendéglő tágas, napfényes teraszán szívesen étkeznek, kávéznak a német és külföldi vendégek, gyönyörködve a  Fekete - erdő szépségében.  A német restaurant étlapján szereplő ételek és édességek, a Schwarzwalder Schinken -től a   Kirschtorte -ig mind-mind a környéken termelt növényekből, gyümölcsökből, valamint  a környéken tenyésztett haszonállatok húsából, tejéből készített ételek vannak. A hotel vendégköre német és külföldi turistákból, valamint a wellnes szolgáltatások kényelmét kedvelő, pihenni vágyó vendégekből áll.

Nr. 178 Pultosnő / felszolgálónő  / Kellnerin német állás egy Burger / Grill étteremben Würzburg közelében  

Azonnal betölthető éves pultosnő / felszolgálónő / Kellnerin / Thekenkraft német  állás fiatal hölgy részére hamburgeres, grillezős étterem -ben legalább B1 némettudással. A németországi Restaurant mind a munkaidő alatt, mind a  szabadnapokon az étel-, és italfogyasztást ingyenesen biztosítja. A szállást a német tulajdonos a Restaurant emelétén szintén térítés mentesen adja. A pultosnő , felszolgálónő munkabére 1.250,- € nettó + borravaló, a túlórákat a németországi étterem tulajdonosa kifizeti. A munkaidő heti 40 óra.  #pultos, #felszolgáló, #Kellnerin, #Thekenkraft

Ezt a pultos , felszolgáló munkát eddig a német étterem tulajdonosa látta el, de a Restaurant megnövekvő forgalma miatt bővítenie kell a személyzetet.  Fiatal, energikus, németül jól beszélő, szimpatikus hölgy jelnetkezését várjuk erre a német állás -ra. A németországi vendéglő konyháján február óta dolgozik egy magyar konyhai kisegítő hölgy, az ő elmondása alapján tudjuk, hogy a vendéglő , étterem , Restaurant minden tekintetben abszolút korrekt.

Nr. 172 Felszolgáló / Kellner német munka  Wiesbaden közelében (120 éves vizimalom étterem)

Azonnali belépéssel német felszolgáló állás 1800€ bruttó fizetésért + borravaló, 200órás havi munkaidővel, B1 némettudással. A szállás 75€, az ellátás 75€. A túlórákat kifizetik vagy lecsúsztatható. Az étterem és hotel  egy régi vizimalomban 120 éve családi vállalkozásban működik. A vendégkör a motorosok, családok és Frankfurt környékére kiváncsi túristákból, túrázókból áll össze.Lakodalmak és egyéb rendezvények is vannak. Ez egy páros állás is lehet, ha a pár másik tagja szakács.

Nr. 151 Felszolgáló német munka Ulm / Reutlingen

Ez a német állás, németországi felszolgáló munka betöltve. 

Azonnali belépéssel német  felszolgáló állás B1 némettudással  2200-2400€ bruttó fizetéssel, (ez kb 1600€ nettó)  ami heti 45 órás, 5 napos munkaidőre vonatkozik. (3 hónap után 1900€ nettó lehetséges)  Túlóra nincs. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége havi 250€. Ez a sváb alpokbann lévő vendéglátó egység 1720 óta működik. Postakocsi állomás vendéglőként indult, majd  bővülve érte el a jelenlegi nagyságát, de még mindig megmaradt családias méretűnek. #felszolgáló, #svábalpok,  

Nr. 149 Felszolgáló német állás nívós Olasz étteremben Nürnberg - Heilbronn között

A német felszolgáló állás, német munkahely betöltődött. 

Azonnali belépéssel felszolgáló német állás B1 némettudással 1.520€ bruttó + borravaló fizetésért, heti 38 órás munkarenddel, heti 2 nap szabadnappal. Szállás helyben 165€-ért,  az  ellátás költége 65€. Az étterem 10 éve működik. Hosszútávú munkát keresőre van szükség. A legrövidebb ideig a cégnél dolgozó személy 2,5 éve dolgozik itt.

Nr. 147 Pultos / Thekenkraft német állás Freiburg nál

Azonnali belépéssel pultos /Thekenkraft német munkahely A2 némerttudással 1521€ bruttó fizetésért 169 óra munkaidővel. Az étkezés ingyenes, a szállás rezsivel és  WIFI-vel 180€ / hónap. A szállás a munkahelytől 200 méterre van egy 3 szintes szolgálati lakásban ahol összesen 6 külön szoba van, 2 szobánként van közös WC és fürdőszoba. Az alsó szinten van a közös konyha és étkező. A középső szinten van egy nagy fürdőszoba mosógéppel és szárító géppel. Ez egy szezonos állás, ami 2019 január 10-ig tart. 

Nr. 91 Freiburg közeli felszolgáló állás

Azonnali kezdéssel keresünk régi partnerünk részére németül jól beszélő felszolgálót a Fekete erdőbe. (Scharzwald) A felszolgáló / Servicekraft / pincér (férfi vagy nő) fizetése 1800€ bruttó + hétvégi és ünnepi pótlékok (adómentesen) + borravaló ami megtartható. A havi munkaidő kb 180 óra. A túlórákat kifizetik. A szállás egyágyas szobában (tusoló, WC és TV) van havi 160€ -ért rezsivel. Ingyenes WIFI és parkoló van. Étkezés jelképes összegért megoldott. A munkáltató egy több mint 500 éves (ötszáz) vendéglátó egység, az egyik legrégebben működő vendéglő a Fekete erdőben. Saját pisztrángos tóból származnak a halak, a többi termék (sertés, marha, stb és a zöldségek is) a környező településekről. Ezen a munkahelyen már több kiközvetítettünk dolgozott / dolgozik ezért tudjuk hogy minden rendben van. 

Nr. 140 Felszolgáló bajor állás Rosenheim -től délre az Alpok lábainál lévő Alm - ban (hegyen lévő vendéglő)

Ez a német felszolgáló állás betöltésre került.

Jó némettudással azonnal betölthető felszolgáló állás 2.260€ bruttó + borravaló fizetésért amiért 174 órát kell dolgozni (13,00 €/ óra) A szállás 150€ a faluban lévő berendezett lakásban ami  a felvonó lift közelében van. Az ebéd ingyenes, a munkaidő 9,00-tól 18,00 óráig tart.  A hegyről ahol a munkahely van csodálatos panoráma van a Chiemsee felé és a Berchtesgaden hegyeire. A felvonó lábainál lévő falucska Bajorország egyik legszebb falujának is mondható. A vendéglátó egység forgalma nagy a felvonóval érkező és a hegyen túrázó túristák nagy száma miatt. 

Nr. 138 Felszolgáló német állás a Chiemsee és Alpok között

A német munka, felszolgáló német állásnál a szállások betöltődtek, ezért jelenleg nincs felvétel.

Azonnal betölthető  pincér, Servicekraft német munka.  A német állás fizetése 1.540€ bruttó + kb. 300€  %, + kb 500€ borravaló . A havi ellátásért 69€-t, a szállásért 150€-t vonnak le a fizetésből. Ez a Servicekraft, felszolgáló, pincér állás  B1 némettudással tölthető be. Ez a német állás Németország déli részén, az osztrák határttól nem messze van a hegyek, az Alpok lábainál a Chiermsee -től kb. 15km-re. Az a felszolgáló, pincér aki ide jön dolgozni Servicekraft, Kellner vagy Bedienerin német állás -ba az ott fog élni és dolgozni ahol a  német és külföldi vendégek a szabadságukat töltik.

Nr.113 Felszolgáló / Kellner, Kellnerin  német munka, német állás  a Mosel borvidéken Koblenz és Trier között ( 4 szálloda )

Ez a német állás, német munka, németországi felszolgáló állás betöltve.

Ez a német felszolgló állás április 15-től tölthető be. A fizetés 1740€, 1950€ vagy 2008€ bruttó ami a felszolgáló által választott un. munkaidő csomagtól függ. Szállás 223€-ért , a teljes ellátás 95€-ért van megoldva. B1 némettudás szükséges. Ez a német munkahely amely 4 szállodával rendelkezik a német Mosel borvidéken. A német szállodák közül kettő 4 csillagos, egy 3 csillagos és egy 2 csillagos. A német Moseli borvidék Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó partmenti meredek dombjain fekszik. Ez a borvidék a legidősebb Németországban, borkészítéssel már a rómaiak is foglalkoztak. A legfontosabb fajta a Rajnai rizling.

Nr. 118 Felszolgáló német állás, Ulm fölött

Ez a német állás , német munkahely május 20-val betöltve.

Azonnal betölthető német felszolgáló állás, Chef de Rang,  a Sváb Alpokban a 3 csillagos szállodában,  ahol a fizetés 1850€ + borravaló, 190óra / hónap-al számolva. Az ellátás ingyenes (Geldwerte vorteile).  A szállás 220€ amiben a rezsi és az internet is benne van.  B1 némettudás szükséges. A 100 személyes német étterem nagy terasszal  a szállodához tartozik ahol üzleti és  akciós szállóvendégek egyaránt megszállnak. Az étteremben ala carte és menüs étkeztetés is van, de a különböző céges, üzleti továbbképzéseket  és magán rendezvényeket (sok lakodalom) az alagsori speciális teremben rendezik meg.

Nr. 119 Fiatal felszolgáló női német állás az Allgäu-ban  a Neuschwanstein -i kastély közelében

A német állás , német munkahely , német Restaurant betöltve.

Német felszolgálói állás fiatal lány részére A2 némettel, aki picit tud angolul is. A fizetés 1840-2200€ bruttó, (ez kb. 1300€-1500€ nettó)  A munkahét 6 napos  9,00-17,00 óráig tartó munkaidővel. A szállás és a munkaidő alatti étkezés ingyenes.  A feladat a vendégek gyors kiszolgálása. Felszolgálói végzettség nem feltétlenül kell, de 4 tányár ki kell tudni vinni egyszerre. Az Allgäu Németország egyik legszebb része  hegyekkel körülvéve, amely élményt még megnöveli a Füssen-i Neuschanstein-i kastély látképe, amelynek sok-sok tornyocskáját  a Disney rajzfilmekből szinte mindenki ismeri.

Nr. 163 Felszolgáló / Kellner / Kellnerin egy középkori várba a Mosel vidéken

A német Kellner , Kellnerin , felszolgáló német munka , német állás június 19-vel betöltésre került.

Azonnali belépéssel keresünk jó némettudással (B1-től)  felszolgáló -t  , Kellner -t , Kellnerin -t  2.000,- € bruttó + borravaló fizetésért, 160 óra/hó munkaidővel, ingyenes szállással és ellátással ( Kost & Logis Frei ) Németország patinás borvidékére, a Mosel folyó mellett lévő az 1100-as években épült várban lévő vendéglőbe. A középkori várban egy várhotel is működik, az étteremben a betérő vendégeken kívül  lakodalmak és különböző rendezvények is vannak. A vár belépő jegy ellenében látogatható és folyamatos programokkal vonzzák ide a látogatókat akik értelemszerűen igénybe veszik a várvendéglő szolgáltatásait is. Igen kedvelt szolgáltatása az étteremnek a korhű középkori lovagi játékok megrendezése, lebonyolítása. A Kellner , Kellnerin , felszolgáló munka itt igazi kihívást jelent! Az ételek korhű evőeszközzel fatányéron, az italok kupákban kerülnek felszolgálás -ra. A vár tetején tágas terasz található, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a környékre. A középkori étterem ajándéka a vendégeinek, hogy a vár teraszán sétálgató, panorámában gyönyörködő  látogatók részére italt szolgál fel a vár teraszán. Az étterem a történelmi várral kedvelt kirándulóhely a német iskolák számára osztálykirándulások alkalmával.  #felszolgáló, #kellner

Nr. 155 Felszolgáló (Stationskellner) német munka Ravensburg -nál

A német felszolgáló, Stationskellner német állás, német munkahely betöltődött.

Azonnali belépéssel keresünk jó némettudással felszolgálót, pincért (férfi vagy nő) aki önállóan tudja vinni a részleget. A fizetés 2100€+200€+ borravaló 169órás havi munkaidővel. Szállás 200€/hónap. Az ellátás ingyenes. Ezt a sváb vendéglátó egységet 1279 -ben említették legelősször és azóta folyamatosan megújjulva modern külsővel várja a vendégeket.  Ez egy szezonos állás ami október végéig tart. #felszolgáló, #Stationskellner

Nr. 88 Felszolgáló állás a Fekete erdőben - Freudenstadt közelében

A német felszolgáló állás tárgytalanná vált.

Azonnali munkakezdéssel  keresünk felszolgáló ebbe a Scharzwald / fekete erdei  Landgasthof -ba (vidéki vendéglőbe) felszolgálót. A pincér / Servicekraft fizetése 1890 € bruttó + 200€ nettó adómentes pótlék  ( Steuerfreie Zuschlag ) + borravaló. A borravalóból a napi forgalom 1%-ának megfelelő összeget le kell adni a konyhának, a többi megtartható. A havi  munkaidő 180 óra. A túlórákat ha egy mód van ra akkor szabadidőben adják ki, ha ez nem lehetséges akkor kifizetik. Egyszemélyes szállás az épületben van 223 €-ért, rezsivel együtt. A havi étkezés 58€ -ért biztosítva van.

Nr. 87  1fő felszolgáló német állás a Bayerische Wald-ban, Deggendorf mellett

Ez a német felszolgáló állás , Kellner , német hotel munka betöltve.

1 fő felszolgáló  ( Servicekraft )  állásunk azonnali kezdéssel tölthető be. B1 némettudással. A bajor erdőben, 4 csillagos szállodában van ez a felszolgáló  német munkahely. A felszolgáló  (férfi vagy nő)  fizetése 1.650€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges  túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a  felszolgáló, Servicekraft, pincér, Kellner / in  részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a felszolgáló aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak.

Nr. 107 Felszolgáló német állás, német munkahely Északi -Tengeri szigeten

A német munkahely -en a felszolgáló állás betöltve.

Azonnal betölthető felszolgáló / Servicekraft / pincér / pincérnő állásunkra németül jól beszélő, a tengert és tiszta levegőt kedvelő kollégát keres az északi tengerben , a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigetre. A családi német szállodát 5.generáció óta vezeti a tulajdonos család. A felszolgáló fizetése 2000€ bruttó + a borravaló. Alla Carte étkeztetés is van. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 5,5 napos hét esetében 190 óra / hónap, 6 napos munkahét esetében pedig 208 óra / hónap. A fizetés is ennek megfelelően változó, ami a telefonos beszélgetéskor a német munkáltatóval megbeszélhető az egyéb esetleg felmerülő kérdésekkel együtt. Túlóra nincs. 

TÖRTÉNETÜNK:

Utaztató viszi fel az Északi tenger partjára, onnan a kikötőből naponta 10.30-kor indul hajó a szigetekre. A parttól a szigetek  1,5-3 órás hajóútra vannak. A szigeten jelenleg +12 fok van, a tenger melegíti a szigetet, csak akkor van hideg ha fúj a szél, mert az az É-i sarokról fúj. A levegő tiszta és egészséges, sós. nincsenek vadállatok, rágcsálók és egyéb kártevők. A madárállomány egészen különleges, idén januárban pl. 462 kisfóka született. A sirályok akkorák mint egy tyúk és ahol csak lehet ennivalót lopnak. :-) Van egy különleges fehér madár sárga kacsalábbal és kék szemmel. A túristák angolok, dánok, norvégok, németek, belgák és schweiziak. A hotelek és apartmanok telve vannak. A szigeten mindenki ismer mindenkit, nincs bűnőzés és nincs lopás, egyszerűen nincs mitől félni. Ha valakit ilyenen kapnak, annak azonnal búcsút kell mondania a szigettől. A part homokos, gyönyörű, júliustól szeptemberig fürdenek a tengerben.Ha háborog a tenger, akkor nem indulnak sem a személyszállító, sem a teherhajók.  Az élelmiszerek mivel vámmentesek, így olcsóak (pl. csokoládé, szeszes italok, cigaretta, parfümök).

Nr. 71 Ravensburg közelében kocsmai felszolgáló (Wirtshaus)

Ez a német állás csakis vállalkozó kedvű fiatal nő  részére ajánlott! A fizetés abszolút korrekt és rendben van, de a többi összes.....

Azonnal betölthető német munkahely, kocsmai felszolgáló német állás, ami felszolgáló, pincér  végzettség nélkül és kevés némettudással is betölthető. Mivel csak NŐ-k vannak a szálláson,ezért női jelentkezőt várnak.  A fizetés bruttó plusz a borravaló együtt kb. 1500-1600 € nettó. Szállás a német munkahely épületének emeletén van,  ingyenes de nem túl jó. (Olyan mint egy retro kollégiumi.)  Az ellátás korlátozás nélküli és ingyenes. A Wirtshaus közelében van egy kis tó is. A vendéglő forgalma nagy, az árak olcsónak számítanak ételek és italok tekintetében is ezért a borravaló nagyon jó szokott lenni. A főnök nagyon szigorú és időnként nehezen tolerálható a viselkedése, mert nehéz természete van, de ezt ő is tudja. ...de vannak napok amikor a főnök egy arany ember.

Nr. 109 felszolgáló német állás Németország nyugati részén, Trier fölött

Ez a német állás betöltve. A házaspár jelentkezőnk április 15-én utaznak ki a munkát felvenni.

Azonnal betölthető felszolgáló német  állásunk van Németország nyugati csücskében a Belga és Luxemburgi 3-as határtól kb 70-80 km-re, Trier fölött. A német munkahely egy 3 csillagos szálloda.  A felszolgáló fizetése 2000€ bruttó + a borravaló. A szállásért 150€-t kell fizetni, az ellátás megbeszélés kérdése. 5 napos munkahét van 169 óra havi munkaidővel. A szállás kb 8 km-re van a munkahelytől ezért  a munkába járáshoz  személygépkocsi szükséges. A túlórákat (ha felmerül) akkor kifizetik. Párok részére is ideális ha a pár női tagja szobalány. (de egyedül is betölthető ez a német állás )

 

Nr. 99 Felszolgáló nívós étterembe -Freiburg közelébe

Nem tartotta be amit igért, ezért több felszolgálót nem közvetítünk ki ebbe az étterem -be.

Azonnali kezdéssel keresünk nagyon nívós  Fekete erdei étterembe németül jól beszélő felszolgálót, akinek van gyakorlata a nagyon színvonalas vendéglátásban.  A vendéglátó egység a svájci, német, francia határ közelében van. A fizetés 2200-3200€ buttó között, ( minden pótlékkal együtt, 198óra / hónap-al számolva )  ami a próbamunka után lesz eldöntve, megegyezve. A borravaló egy közös kasszába megy és kb. 100-150€ / hónap nettóra lehet számítani. Szállás 150-200€-ért megoldva. Az étkezésért 75€-t kell fizetni.

Nr. 103 felszolgáló német munka -Rothenburg ob der Tauber és Würzburg között

Ez a német állás betöltve.

Azonnal betölthető felszolgáló  állásunk van nem messze Németország egyik legrégebbi, az eredeti középkori vásosától . ( Rothenburg ob der Tauber ) Ebben a kis városkában a belváros olyan mint 500-600 évvel ezelőtt volt. A felszolgáló  fizetése annyi bruttó, hogy a  szállásköltség levonása után  1200€ nettó + a borravaló  tud megmaradni. Az étkezés ingyesen van biztosítva. Az állás betöltéséhez  B1-B2 némettudás és felszolgálói gyakorlat szükséges.

Nr. 85 Demichef de Bar vagy Chef de Bar - Chiemgau-i Alpok

A német munka, németországi állás betöltve.

Azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 2000€- 2148 -2361€ bruttó, beosztástól,  végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

Nr. 73  Demichef de Rang- pincér és Nr.74 Chef de Rang pincér a Chiemgau-i Alpokban

A német munkahely betöltve.

Azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés Demichef de Rang esetében 1700-1900€ bruttó,  a Chef de Rang -nél pedig 1900-2100€ bruttó végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírások az oldal legalján vannak) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm)  egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

 

Nr. 86 Servicemitarbeiter + Back Office feladatok,- Chiemgau -i Alpok

A német állás már nem aktuális.

Azonnal betölthető állás szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 1900-2000€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírás az oldal legalján van) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

Nr. 87 - 1fő Pultos és 1fő felszolgáló német állás a Bayerische Wald-ban, Deggendorf mellett 

Ez a német  állás 2018.február 22.-én betöltve.

1 fő pultos ( Thekenkraft ) és 1 fő felszolgáló  ( Servicekraft )  állásunk azonnali kezdéssel tölthető be. A bajor erdőben, 4 csillagos szállodában van ez a pultos és felszolgáló  német munkahely. A felszolgáló és pultos  (férfi vagy nő)  fizetése 1.650€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges  túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a  pultos, Thekenkraft , felszolgáló, Servicekraft, pincér, Kellner / in  részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a felszolgáló aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak.

Nr. 69 Kasel közeli településen felszolgáló állás- Wald

Az állás betöltve!

Azonnali kezdéssel Sauerland-ban van ez a német felszolgáló, pincér, Serrvicekraft, Kellner állás egy Wellnes hotelben. A feladat a több fogásos menü és "a la Carte" vendégek kiszolgálása. Az erdő szélén lévő szálloda 140 személyes étterméből és hatalmas napos teraszáról az egész város látható. A szálloda komplexumban van uszoda, szauna, ingyenes parkoló, napozó ágyak és WIFI. A felszolgáló, pincér, Bedienerin, Kellner fizetése 1750€ bruttó. A szállásért és az ellátásért együtt 150€-t vonnak le a felszolgáló, pincér, Servicekraft, Kellner, Bedienerin fizetéséből. A környéken sok téli és nyári turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel.

Nr. 60 Felszolgáló, pincér német munka Düsseldorf és Kassel között

Az állást 2018. január 20-val betöltöttük!

2018 február elejétől van ez a külföldi, német állás a Sauerland régióban. A wellnes szálloda a felszolgáló, pincér  részére 1.700€ bruttó bért fizet, amiért a Servicekraft  heti 40 órát ( napi 8 óra, 5 napon át )  dolgozik. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki.  A borravaló megtartható. A szállás 220€-ért , napi egyszeri étkezés ingyenes. A Wellnes részen medence, szauna és szépítészeti részlegek állnak a vendégek rendelkezésére.  A  Wellnes Hotel házon belül  kettő étteremmel  és egy cukrászdával van. A környéken sok téli és nyári  turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel.

Nr. 59 Felszolgáló, Servicekraft  Bajor állás

Az állás betöltve!

Azonnal betölthető éves folyamatos felszolgáló, pincér, Servicekraft  német munkahely ahol kétműszakos munka időbeosztás van. A német állás  fizetése 2.350€ bruttó. A havi ellátásért 70€-t, a szállásért 135€-t vonnak le a fizetésből. Ez a  Servicekraft, felszolgáló, pincér állás csak vendéglátós szakmai végzettséggel és JÓ némettudással tölthető be. Ez a német állás Németország déli részén, az osztrák határttól nem messze  van a hegyek között, (nem Berghütte vagy Alm) télen-nyáron sok turistával. Az a felszolgáló, pincér   aki ide jön dolgozni Servicekraft, Kellner vagy Bedienerin német állás -ba az ott fog élni és dolgozni a német és külföldi vendégek nyáron kirándulni, télen pedig síelni járnak.

Nr. 52 Németországi felszolgáló, pincér állás -Freiburg

Azonnali kezdéssel 2 fő felszolgáló németországi munka, éves állás, jó munkahely. A német vendéglátó egység a Fekete Erdőben,  Freiburgtól nem messze lévő településen  van. Ideális jelölt az a női vendéglátós szakmával és felszolgáló gyakorlattal  rendelkező  felszolgáló vagy férfi pincér aki jól beszél németül. A fizetés 2100,-€ Bruttó plusz az éjszakai és vasárnapi pótlék. Az ünnepnapok külön meg vannak fizetve. A borravalóját mindenki megtartja magának. Egy állomást (Station) önállóan kell tudni vinni. Ez egy éves német állás, nem szezonos. Kettő magyar dolgozik a komplexumban, akikkel meg vannak elégedve. Szállás egyszemélyes szobában fürdővel 250€/hó, folyósón lévő fürdővel kevesebb. A szállás direkt a német vendéglő mellett van. Reggeli ingyenesen van, a többi étkezés dolgozói étlapról nagyon kedvező áron. (A marhasteak körettel 3,50€ -ért van, -ez egy kb 18-25€-s étel.) A dolgozói házban van hűtőszekrény és főzési lehetőség is. A 4 csillagos szállodában 40 szoba van. Az étterem terasszal is rendelkezik. Az étlapon a Schwarzwalder Schinken és Kirschtorte -n kívül a környéken termelt növényekből és tenyésztett állatokból készült ételek vannak.  A vendégkör turisták és wellnes pihenőkből áll.  Ez egy jó Servicekraft német munkahely felszolgáló, pincér és vendéglátós német munka kereső részére.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van a felszolgáló feladatairól pár infó és egy rövid (kb. 1 perces) VIDEÓ a sörkerti felszolgálásról. (Bajor - Porosz ellentét.)

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  • Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-15,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

Felszolgáló, pincér, Servicekraft

Chef de Rang

–  Ausbildung und Aufgaben
Der Chef de Rang ist in der Hierarchie des Serviceteams dem Restaurantleiter und dessen Stellvertreter unterstellt. Der Chef de Rang ist für den reibungslosen Ablauf des Service verantwortlich. Ihm sind der Demi Chef de Rang und der Commis de Rang unterstellt.

Was ist ein Chef de Rang? Definition und Aufgaben
In der Gastronomie ist ein Chef de Rang üblicherweise für eine Servicestation zuständig. Er empfängt Gäste, spricht Empfehlungen aus und nimmt die Bestellungen auf. Sollte das jeweilige Restaurant keinen eigenen Sommelier angestellt haben, übernimmt der Chef de Rang auch diese Position und spricht Weinempfehlungen aus. Gemeinsam mit dem Demi Chef de Rang und dem Commis de Rang deckt der Chef de Rang das Besteck nach, serviert Brot, Getränke und die Speisen an den Tisch. Zusätzlich gehören auch noch Filetieren, Tranchieren und Flambieren zu seinem Aufgabenbereich.

Wie wird man Chef de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Üblicherweise durchläuft ein Chef de Rang eine klassische Ausbildung im Hotel- und Gastgewerbe und verfügt über mehrere Jahre Berufserfahrung. In der gehobenen Gastronomie werden von einem Chef de Rang auch Fremdsprachenkenntnisse vorausgesetzt. Außerdem muss er eine Bescheinigung über die Belehrung gemäß Infektionsschutzgesetz besitzen.

 

Demi Chef de Rang

– Ausbildung und Aufgaben
Der Demi Chef de Rang ist der stellvertretende Stationskellner und dem Chef de Rang unterstellt. Auf der Karriereleiter ist der Demi Chef de Rang auf einem guten Weg und hat sich als Jungkellner (Commis de Rang) bereits als nützliche Servicekraft etabliert.

 

Was ist ein Demi Chef de Rang? Definition und Aufgaben
Der Demi Chef de Rang ist als stellvertretender Stationskellner dem Chef de Rang unterstellt und in der Servicehierarchie dem Commis de Rang übergeordnet. Er empfängt Gäste, spricht Empfehlungen aus und nimmt die Bestellungen auf. Sollte das jeweilige Restaurant keinen eigenen Sommelier angestellt haben, übernimmt der Demi Chef de Rang auch diese Position und spricht Weinempfehlungen aus. Gemeinsam mit dem Chef de Rang und dem Commis de Rang deckt der Demi Chef de Rang das Besteck nach, serviert Brot, Getränke und die Speisen an den Tisch. Zusätzlich gehören auch noch Filetieren, Tranchieren und Flambieren zu seinem Aufgabenbereich.

Wie wird man Demi Chef de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Nach der Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem gastronomischen Betrieb ist der erste Schritt auf der Karriereleiter die Position des Commis de Rang. Nach gut zwei Jahren steigt der Commis, vorausgesetzt, er leistet gute Arbeit, zum Demi Chef de Rang, also zum stellvertretenden Stationskellner auf. Während dieser Zeit sollte der Demi Chef de Rang von seinem Vorgesetzten so viel wie möglich lernen. Vor allem Skills wie Speise- und Weinempfehlungen, der Umgang mit Gästen sowie perfekter Service sollten in dieser Position perfektioniert werden, um richtig steil Karriere zu machen.

Commis de Rang

–Ausbildung und Aufgaben
Der Commis de Rang ist ein Mitarbeiter im Servicebereich und wird im Fachjargon auch als Stationskellner bezeichnet. Im Normalfall ist der Commis de Rang im ersten oder zweiten Praxisjahr nach seiner Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem Hotel oder Restaurant. In der Hierarchie untersteht er dem Chef de Rang sowie dem Demi Chef de Rang.  

Was ist ein Commis de Rang? Definition und Aufgaben
Der Commis de Rang arbeitet weisungsgebunden, ist verantwortlich für das Mise en Place auf seiner Station, übernimmt sämtliche Servicearbeiten, deckt den Tisch und ist außerdem verantwortlich für Tischwäsche und Besteckreserven. Des Weiteren leitet der Commis de Rang Bestellungen an die Küche weiter und assistiert dem Demi Chef de Rang und dem Chef de Rang bei deren Tätigkeiten.

Wie wird man Commis de Rang? Ausbildung und Voraussetzungen
Nach zweieinhalb bis drei Jahren Ausbildung zur Restaurantfachkraft in einem Betrieb gehört der Beruf des Commis de Rang zu den ersten Einstiegsmöglichkeiten in die Branche. Wichtig für den Beruf sind vor allem Flexibilität, Sprachkenntnisse und Stressresistenz. Bei Beschwerden von Gästen muss der Commis de Rang stets freundlich und höflich bleiben. Aus diesem Grund durchlaufen die Servicemitarbeiter auch diverse Benimmkurse.   

 Forrás / Qwelle: ROLLING-PIN Jobportal