Bezárás

Gastro

INGYENES munkaközvetítés! Németországi vendéglátós német munkahelyek állás kínálata: szakács németországi állás, felszolgáló és pincér német munkahely szakmai végzettséggel. (A1-B1 némettel) Szobalány németmunka és konyhai kisegítő német munka  Legalább A1-A2 némettudás kell. Német nyelvtudás nélküli állásunk NINCS! Az állások eredeti leírását ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megtekinteni.

szobalány zimmermädchen német állásszakács német munkahelykonyhai kisegítő német munka

Vendéglátós munka kínálat elsősorban Bajorország és Baden-Württemberg tartományokban. Különböző németországi vendéglátós munkahely ( étterem, szálloda, hotel, vendéglő, Gasthaus ) jelenlegi és leendő szerződött külföldi vendéglátós partnereinknél. A külföldi munkáltató mindig direkt a német vendéglátós munkahely. Az EXACT Personal némettudás nélküli vendéglátós német állás megkeresését és közvetítését nem vállalja. Németországi vendéglátós állás: szakács, Koch, felszolgáló, Servicekraft, pincér, Kellner, konyhai kisegítő, Küchenhilfe, szobalány, Zimmermädchen. A munkaközvetítés ingyenes.

Amennyiben a munka kereső rendelkezik a fentiek szerinti szakmai végzettséggel vagy alkalmassággal / gyakorlattal, valamint legalább A2 némettudással akkor első lépésként javasoljuk hogy regisztráljon cégünknél. Ezzel létrejön a jelentkezés a németországi vendéglátós munka kapcsán. A jelentkezés után kérjük újra nézze meg e-mail fiókját és az EXACT Personal ( Német Munka Team ) által küldött e-mailre kattintva erősítse meg regisztrációját. Ezt követően 1-2 napon belül bekérjük a német vendéglátós állás megpályázásához szükséges német nyelvű önéletrajzot és - ha van - bizonyítványt. A személyianyag megérkezte után  telefonon felhívjuk, hogy pontosítsuk és megbeszéljük az Ön által keresett német vendéglátós állás ill. német vendéglátós munka lehetőségeit és kondícióit.  Aktuális állásainkról a  képek felett lévő kék színű linkekre kattinva olvashat! 

GELDWERTE VORTEILE: A német vendéglátós állásoknál jellemző az un. Geldwerte Vorteile módszer alkalmazása. Adózási okok miatt elméletileg nem lehetséges, hogy a munkáltató átvállalja a munkavállaló szállás vagy étkerzési költségeit. Ezt a gyakorlatban úgy oldják meg hogy alkalmazzák az un. Geldwerte Vorteile módszert. Ez szállásra 226€-t, teljes étkezésre 246€-t jelent olyan formában hogy ezeket az összegeket hozzáadják a dolgozó bruttó béréhez, majd utána levonják belőle. Így gyakorlatilag a dolgozó és a munkadó is fizet valamennyi adót a bruttóhoz hozzáadott összegek után és ezáltal minden törvényes is lesz. A gyakorlatban ennek a teljesen törvényes módszernek ilyen-olyan változatait alkalmazzák, kezdve azzal hogy papíron csak egy étkezést engedélyeznek, de a gyakorlatban teljes ellátás van,stb., stb.

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután feltöltöttük az Ön adatlapjára az Ön személyi anyagát, elkészítjük a Bewerbungsmappe -t, majd  telefonon egyeztetünk és pontosítunk, hogy melyik meglévő német vendéglátós állás ( szakács , felszolgáló , pincér , konyhai kisegítő , szobalány ), ill. melyik német vendéglátós munkahely lenne a legmegfelelőbb Önnek. A német vendéglátós állás kondícióinak megbeszélése után az Ön beleegyezésével kiközvetítjük arra a német vendéglátós munkahely címére, amelyben megegyeztünk. 

A kiközvetítés azt jelenti a gyakorlatban, hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappe -jét és az Ön összes elérhetőségét az adott külföldi vendéglátó munkahely tulajdonosának, majd ezzel egyidőben Ön is megkapja tőlünk e-mailben a potenciális leendő külföldi vendéglátós állás minden elérhetőségét. Ettől kezdve kérjük számítson arra, hogy néhány napon belül telefonon keresni fogja Önt a külföldi munkahely vezetője vagy kapcsolattartója   telefonos állásinterjú céljából.  Ennek a megkeresésnek elsődleges célja a némettudásának telefonos tesztelése és a személyes álláinterjú idejének és pontos helyének tisztázása.

ÁLLÁSINTERJÚ ÉS PRÓBAMUNKA
A kiutazás a német vendéglátós munkahely címére önállóan történik, saját gépkocsival,  utaztatóval, vonattal vagy ahogyan Önnek alkalmas. Arra kérjük hogy legyen pontos, a megbeszélt időpontra érkezzen ki a megbeszélt németországi címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy normális időpontban (8.00-18.00 óra között) érkezzen ki a német vendéglátós munkahely címére és semmiképpen sem éjjel. Tartsa szem előtt, hogy a vendéglátós személyzet éjszaka pihenni szeretne és nem vetne túl jó fényt magára, ha felriasztaná őket álmukból.

A német nyelvű helyszíni állásinterjú -ról konkrét magyar-német párbeszédmintákat talál. Javasoljuk hogy tekintse át  ezeket. A személyes állásinterjú után 1-2 napos próbamunka következik, ami mindkét félnek (Munkavállaló és Munkáltató) hasznos, mert lehetővé teszi a másik fél megismerését. 1-2 nap próbamunka után  megnyugtatóan eldöntheti mindkét fél,  hogy aláírásra kerül-e a német munkaszerződés. Önnek azért jó a próbamunka, mert a pár nap alatt betekintést nyer a németországi vendéglátós munkahely ( hotel, vendéglő, étterem, szálloda, Gasthaus )  mindennapos életébe, így lényegesen könnyebb lesz a döntés a németországi állás elvállalását illetően. 

A sikeres németországi próbamunka után következik Ön és a német vendéglátós munkahely ( hotel, étterem, vendéglő, szálloda, Gasthaus ) közötti munkaszerződés megkötése. Részünkről ezzel a németországi munkaközvetítés folyamata sikeresen befejeződött.

Németországi munka végzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb) http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html 
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  3. Vezetékes magyar vagy német telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000

Amennyiben weboldalunk végére ért  és úgy döntött, hogy szeretné Németország területén egy jó  vendéglátós  munkahely ( hotel, vendéglő, étterem, szálloda, Gasthaus) csapatát erősíteni az EXACT Personal segítségével, úgy kérjük kattintson ide és  regisztráljon német munkára.