Bezárás

Gastro

Németországi vendéglátós állásaink vannak felszolgáló és  szakács szakmákban szakmai végzettséggel és legalább A2-B1 némettudással.

Németországon belül Bajorországi és Baden-Würtenbergi vendéglátó egységekkel, szállodákkal vagyunk kapcsolatban. A munkáltató mindig diekt a vendéglátó egység. Némettudás nélküli vendéglátós állásunk nincs. Gyakorlati tapasztalatok alapján 35 éves kor alatti munkavállalokat keresnek a partnereink, de ettől van eltérés is. A munkaközvetítésért a munkavállaló NEM fizet. Konkét helyhez kötött munkakeresésekkel sajnos nem tudunk foglalkozni.

Amennyiben rendelkezik a fentiekben  leírt szakmai végzettséggel és A2 némettudással akkor első lépésként javasoljuk hogy regisztráljon cégünknél erre a linkre kattintva . Ezt követően nézze meg az e-mail fiókját amelyet a regisztrációkor megadott, és a kapott e-mailre kattintva erősítse meg regisztrációját. Utána 1-2 napon belül keresni fogjuk Önt e-mailben (kérni fogjuk a dolgait- előtte NE küldjön semmit se) és utána telefonos pontosítás történik.

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután megkaptuk Öntől a szükséges dolgokat amiket kértünk, utána összeállítjuk az Ön Bewerbungsmappáját, és telefonon egyeztetünk hogy meglévő állásaink közül melyik hely és melyik település lenne a legmegfelelőbb Önnek. Ennek tisztázása után kiközvetítjük arra a helyre amit telefonon megbeszéltünk. 

A kiközvetítés gyakorlatilag azt jelenti hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappáját adott vendéglátó egységnek az Ön összes megadott elérhetőségével együtt, és ezzel egyidőben Ön is megkapja tőlünk e-mailben a potenciális leendő munkáltatójának minden elérhetőségét. Ettől kezdve számíthat arra hogy 1-3 napon belül keresni fogják ettől a cégtől telefonos állásinterjú végett.  Ennek a megkeresésnek elsődleges célja némettudásának telefonos tesztelése és a személyes álláinterjú idejének és pontos helyének tisztázása.

ÁLLÁSINTERJÚ ÉS PRÓBAMUNKA
A kiutazás önállóan történik utaztatóval, vonattal vagy ahogyan Önnek jó. Kérjük hogy legyen pontos és a megbeszélt időpontra érkezzen ki a megbeszélt címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy normális időpontban (8,00-18,00óra között) érkezzen ki és NE éjjel, este 23,00 órakor, stb. Gondoljon bele, hogy ugye Ön se örülne annak, ha pl.éjjel 2 órakor valaki felverné az álmából azért hogy beengedjen a szállásra valakit.

A német nyelvű állásinterjúról erre a linkre kattintva konkrét magyar-német beszédmintákat talál. Javasoljuk hogy nézze át őket. Az állásinterjú után jön az 1-2 napos próbamunka ami mindkét félnek (munkavállaló és munkáltató) lehetővé teszi a másik megismerését , aminek birtokában  megnyugtatóan eldönthető az hogy aláírásra kerül-e a munkaszerződés. Önnek azért jó a próbamunka, mert a pár napos próbamunka alatt betekintést nyerhet a vendéglátó egység  mindennapos életébe és megtudhat jó és kevésbé jó dolgokat leendő munkáltatója mindennapi életéről.

 A próbamunka után következik az elmúlt napok kiértékelése, amelyen az első számú vezetőn kívül általában részt vesznek azok a csoportvezetők is akiknél Ön a próbamunkát végezte. Amennyiben mindkét fél úgy gondolja hogy szeretnének együtt dolgozni, akkor aláírásra kerül a munkaszerződés a vendéglátó egység  részéről mint munkáltató, az Ön  részéről pedig mint munkavállaló. Részünkről ezzel a munkaközvetítési folyamat sikeresen befeleződött, és bízunk benne hogy sikerült olyan helyet találnunk Önnek ahol hosszú-hosszú ideig jól érzi magát. Mindehhez kívánunk sok sikert és erőt-egészséget.

 Amennyiben elért eddig weboldalunk olvasásával de még nem regisztrált, akkor azt megteheti  erre a linkre kattintva!