Bezárás

Gastro

INGYENES munkaközvetítés! Németországi vendéglátós német munkahelyek állás kínálata: szakács német állás, felszolgáló és pincér német munkahely szakmai végzettséggel. (A1-B1 némettel) Szobalány németmunka és konyhai kisegítő német munka  Legalább A1-A2 némettudás kell. Német nyelvtudás nélküli állás NINCS!

németországi szakács állásgasztro német munka állásfelszolgáló állás németbenVendéglátós munka kínálat elsősorban Bajorország és Baden-Württemberg tartományokban. Különböző németországi vendéglátós munkahely  ( étterem, szálloda, hotel, vendéglő, Gasthaus ) jelenlegi és leendő szerződött külföldi vendéglátós partnereinknél. A külföldi munkáltató mindig direkt a német vendéglátós munkahely. Az EXACT Personal némettudás nélküli vendéglátós német állás megkeresését és közvetítését nem vállalja. Németországi vendéglátós állás: szakács, Koch, felszolgáló, Servicekraft, pincér, Kellner, konyhai kisegítő, Küchenhilfe, szobalány, Zimmermädchen.  A munkaközvetítés ingyenes. 

Amennyiben a munka kereső rendelkezik a fentiek szerinti szakmai végzettséggel vagy alkalmassággal / gyakorlattal, valamint legalább A2 némettudással akkor első lépésként javasoljuk hogy regisztráljon cégünknél. Ezzel létrejön a jelentkezés a németországi vendéglátós munka kapcsán. A jelentkezés után kérjük újra nézze meg e-mail fiókját és az EXACT Personal ( Német Munka Team ) által küldött e-mailre kattintva erősítse meg regisztrációját. Ezt követően 1-2 napon belül bekérjük a német vendéglátós állás megpályázásához szükséges német nyelvű önéletrajzot és - ha van - bizonyítványt. A személyianyag megérkezte után  telefonon felhívjuk, hogy pontosítsuk és megbeszéljük az Ön által keresett német vendéglátós állás ill. német vendéglátós munka lehetőségeit és kondícióit.  Aktuális állásainkról a  képek felett lévő kék színű linkekre kattinva olvashat! 

GELDWERTE VORTEILE: A német vendéglátós állásoknál jellemző az un. Geldwerte Vorteile módszer alkalmazása. Adózási okok miatt elméletileg nem lehetséges, hogy a munkáltató átvállalja a munkavállaló szállás vagy étkerzési költségeit. Ezt a gyakorlatban úgy oldják meg hogy alkalmazzák az un. Geldwerte Vorteile módszert. Ez szállásra 226€-t, teljes étkezésre 246€-t jelent olyan formában hogy ezeket az összegeket hozzáadják a dolgozó bruttó béréhez, majd utána levonják belőle. Így gyakorlatilag a dolgozó és a munkadó is fizet valamennyi adót a bruttóhoz hozzáadott összegek után és ezáltal minden törvényes is lesz. A gyakorlatban ennek a teljesen törvényes módszernek ilyen-olyan változatait alkalmazzák, kezdve azzal hogy papíron csak egy étkezést engedélyeznek, de a gyakorlatban teljes ellátás van,stb., stb.

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután feltöltöttük az Ön adatlapjára az Ön személyi anyagát, elkészítjük a Bewerbungsmappe -t, majd  telefonon egyeztetünk és pontosítunk, hogy melyik meglévő német vendéglátós állás ( szakács , felszolgáló , pincér , konyhai kisegítő , szobalány ), ill. melyik német vendéglátós munkahely lenne a legmegfelelőbb Önnek. A német vendéglátós állás kondícióinak megbeszélése után az Ön beleegyezésével kiközvetítjük arra a német vendéglátós munkahely címére, amelyben megegyeztünk. 

A kiközvetítés azt jelenti a gyakorlatban, hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappe -jét és az Ön összes elérhetőségét az adott külföldi vendéglátó munkahely tulajdonosának, majd ezzel egyidőben Ön is megkapja tőlünk e-mailben a potenciális leendő külföldi vendéglátós állás minden elérhetőségét. Ettől kezdve kérjük számítson arra, hogy néhány napon belül telefonon keresni fogja Önt a külföldi munkahely vezetője vagy kapcsolattartója   telefonos állásinterjú céljából.  Ennek a megkeresésnek elsődleges célja a némettudásának telefonos tesztelése és a személyes álláinterjú idejének és pontos helyének tisztázása.

ÁLLÁSINTERJÚ ÉS PRÓBAMUNKA
A kiutazás a német vendéglátós munkahely címére önállóan történik, saját gépkocsival,  utaztatóval, vonattal vagy ahogyan Önnek alkalmas. Arra kérjük hogy legyen pontos, a megbeszélt időpontra érkezzen ki a megbeszélt németországi címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy normális időpontban (8.00-18.00 óra között) érkezzen ki a német vendéglátós munkahely címére és semmiképpen sem éjjel. Tartsa szem előtt, hogy a vendéglátós személyzet éjszaka pihenni szeretne és nem vetne túl jó fényt magára, ha felriasztaná őket álmukból.

A német nyelvű helyszíni állásinterjú -ról konkrét magyar-német párbeszédmintákat talál. Javasoljuk hogy tekintse át  ezeket. A személyes állásinterjú után 1-2 napos próbamunka következik, ami mindkét félnek (Munkavállaló és Munkáltató) hasznos, mert lehetővé teszi a másik fél megismerését. 1-2 nap próbamunka után  megnyugtatóan eldöntheti mindkét fél,  hogy aláírásra kerül-e a német munkaszerződés. Önnek azért jó a próbamunka, mert a pár nap alatt betekintést nyer a németországi vendéglátós munkahely ( hotel, vendéglő, étterem, szálloda, Gasthaus )  mindennapos életébe, így lényegesen könnyebb lesz a döntés a németországi állás elvállalását illetően. 

A sikeres németországi próbamunka után következik Ön és a német vendéglátós munkahely ( hotel, étterem, vendéglő, szálloda, Gasthaus ) közötti munkaszerződés megkötése. Részünkről ezzel a németországi munkaközvetítés folyamata sikeresen befejeződött.

Németországi munka végzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb) http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html 
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  3. Vezetékes magyar vagy német telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000

Amennyiben weboldalunk végére ért  és úgy döntött, hogy szeretné Németország területén egy jó  vendéglátós  munkahely ( hotel, vendéglő, étterem, szálloda, Gasthaus) csapatát erősíteni az EXACT Personal segítségével, úgy kérjük kattintson ide és  regisztráljon német munkára.