Bezárás

Grillcsirkés büfékocsis német állás

büfékocsigrillcsirke

Nr. 100 Grillcsirkés büfékocsis német munka a Cseh határnál és NATO támaszpontoknál

 

Jogosítvánnyal rendelkező szimpatikus, ápolt és rendezett  megjelenésű  személyt keres 1978-ban alakult németországi grillcsirkés cég. Két egymástól független német állás van, különböző német munka követelményekkel. 

Németországi telephelyeken történő német munkahely

A német lakossági területen dolgozó személynek szükséges legalább A2 némettudás és teherautó jogosítvány (C1) amivel 7,5 tonnás gépkocsit vezethet. Kiküldetés van más területre is (Stuttgart, Ramstein, stb) amikor a német munkavégzés helyszíne nem a Cseh határ közeli  német telephely környékén van.

USA katonai bázis

A német területen, a Cseh határ közelében  lévő US amerikai bázisokra bejáró kollégától elvárás az erős A2-B1 angol nyelvtudás és B-s személygépkocsi jogosítvány. A grillcsirkék értékesítése az amerikai katonák részére angolul történik.

A feladat mindkét esetben csirkék, csülkök  grillezése és árusítása. A fizetés 9,50€ bruttó. A munkaidő napi 10-12óra. Lehetséges 4-5 hét német munka és 1 hét szabadidő konstrukció. A német cég dolgozói 2100-2200€ bruttó körül keresnek, ( ledolgozott óraszámtól függően, azoknál van ez a bér akik folyamatosan dolgoznak , 1 hét szünet nélkül)  ) ami kb. 1500-1550€ nettó. A szállás  egyszobás lakásban van , 150€- 250€ rezsivel. (helytől függ hogy mennyi)