Bezárás

hidegburkoló német állás

Németországi hidegburkoló német állásainknál nagyon fontos a minőségi burkolói munkavégzés. A hidegburkoló munka munkafolyamatai az alapozás, a felület kiegyenlítése, a szigetelés, a felületépítés, a burkolatterv, a viszonyítási pontok meghatározása,  hidegburkolás,  fugázás. Részletek az INGYENES  kiközvetítésről a www.nemetmunka.hu -n. AKTUÁLIS németországi HIDEGBURKOLÓ  német állásajánlat a BURKOLÁS KÉP alatt: 

német burkolói állás burkoló német munkahely

Nr. 48 Németországi hidegburkolói állás

Németországi szerződött hidegburkoló szakmunkásokat foglalkoztató német partnerünk részére keresünk szakképzett hidegburkoló, önállóan hidegburkoló  munkásokat és cégeket. 4-5 fő hidegburkoló kell.  A  hidegburkoló munka bejelentett német állás, német munkahely formájában tölthető be.  Vagy  hidegburkoló cég jelentkezése esetén a hidegburkoló cég alvállalkozóként is szóba jöhet a szerződéskötés direkt a német hidegburkoló céggel.

A hidegburkoló német munka a Mannhein-Heidelberg-Landau háromszögben van, 16 éve működő stabil hátterű német hidegburkoló cégnél. A német munkáltató egy Saniter üzleteket működtető, hidegburkoló anyagokat forgalmozó  német cég. Télen is van hidegburkoló munka.
Szállás  megoldott A munkábajárás német céges kocsival történik. Baustelle némettudás kell. (melós német) Hosszútávú munkát keresők jelentkezését várjuk. Fizetés legalább 14€  kezdő órabér, ami 19€ bruttó órabérig emelkedhet.

A cégként vagy vállalkozóként jelentkezőkkel a német cég vállalkozási szerződést köt, egyéni megállapodás szerint (magyar Bt, Kft is jó). 4 fős hidegburkoló csapat esetében 1fő beszéljen jól németül.

FIGYELEM! A németországi munkára jelentkezés alatt van egy VIDEÓ a hidegburkolásról.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

Hidegburkoló munka 

A hidegburkoló munkát régebben a köművesek végezték, de napjainkra külön szakma lett belőle. Németországban a német munka, német állás keresők körében kedvelt német munkalye -ek jól megfizetik az ügyes hidegburkoló szakmunkásokat.

német hidegburkoló állás, Fliesenleger, német munkahely Saniter német cégnél, német munka hidegburkoló csapat részére,