Bezárás

Konyhai kisegítő német munka

A konyhai kisegítő feladata a konyha folyamatosan tisztántartása, az edények gépi és kézi mosogatása és a főzéhez szükséges alapanyagok (krumpli, hagyma, zöldségek, gyümölcsök) hámozása, darabolása. Feladatai a szakács utasításai szerint. A konyhai kisegítő német állás betöltéséhez A1-A2 német tudás szükséges. További részleteket a kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál. Az eredeti német álláskiírásokat ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megnézni. Német KONYHAI KISEGÍTŐ  állások a KÉP ALATT !

konyhai kisegítő német munkahelykonyhai kisegítő német munkakonyhai mosogató német munka

Nr 179. Konyhai kisegítő  német állás - Küchenhilfe Würzburg -nál

Ez a német állás , németországi munkahely , németországi állás , német munkahely betöltés alatt van.

Azonnali kezdéssel Küchenhilfe állás / konyhai kisegítő német munka A2 német tudással.  A németországi Gasthaus, vendéglő 1.532,- € bruttó munkabért fizet, a munkaidő heti 40 óra. A német hotel a szállást ingyenesen adja, de étkezést nem biztosít. Szívesen látnak párt akkor,  ha egyikük konyhai kisegítő / Küchenhilfe , a másikuk pedig jó német tudással felszolgáló / Kellner / Kellnerin. Ez a németországi munkahely egy rendezvényszervező cég, vendéglő és hotel, a főépülete az 1200-as évek közepén épült. #konyhai kisegítő, #Küchenhilfe

Az évszázadok során bővült és szépült német vendéglő -ből szálloda méretűre, gyönyörű kerttel, parkkal. A ma már szinte teljesen felújított németországi vendéglátó komplexum céges összejövetelek, továbbképzések, szemináriumok, esküvők és egyéb nagyobb családi rendezvények rendezésével és lebonyolításával foglalkozik.

Nr 173.  Döner, Kebap büfében kiszolgáló állás Mühldorf am Inn közelében

Erre a német állásra a munkaadó megbízhatatlansága miatt nem közvetítünk senkit!

Azonnali kezdéssel Kebap kiszolgáló  állás 1800€ bruttó ( kb.1200€ nettó) fizetésért ingyenes ellátással. A munkaidő 10,00-tól 22,00 óráig tart, közben 2 óra szünet van. Szerdán szünnap van. Szállás egy 3 szobás lakásban, a rezsit kell fizetni ami személyenként kb. 50€. Legalább A2 némettudás szükséges. A munkáltató egy németországi török család.  A feladat  a büfében szükséges feladatok elvégzése a takarítástól kezdve a sült krupli sütésen keresztül a Kebap, Döner árusításáig minden ami jön.

Nr. 90 Női konyhai kisegítő / grillező  német állás Würzburg közelében

Ez a német munka , németországi konyhai kisegítő állás augusztus 1-vel betöltésre került.

Azonnal betölthető éves német  állás grillezős / hamburgeres étteremben szimpatikus női dolgozó részére.  A feladat hamburgerek és grillhúsok készítése, amire az új kolléganőt kellőképpen be fogják tanítani. Meg kell érteni hogy mit kérnek a pultnál a vendégeket  kiszolgáló német  kollégák ezért legalább erős A2 némettudás szükséges. ( Jelenleg más magyar dolgozó a cégnél nincs.) Az étel és italfogyasztás  munkaidőben és a szabadnapokon is ingyenes. A szállás egy teljesen új berendezett (tv is van) lakásban az épületben az első emeleten havi 250€ -ért rezsivel biztosítva van. A fizetés 1580 € bruttó. A túlórákat kifizetik. 40 órás munkahét van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe 

Nr. 190 Konyhai kisegítő állás a Fekete erdőben Freudenstadt közelében

Ez a német munka,  német állás, németországi munkahely július 19-vel betöltve.

Augusztus 1.-i vagy akár azonnali kezdéssel keresünk konyhai kisegítőt  ebbe a Scharzwald / fekete erdei Landgasthof -ba ( német vidéki vendéglőbe) . A konyhai kisegítő fizetése 1740 € bruttó + borravaló a pincérektől. A pincéreknek a borravalóból a napi forgalom 1%-ának megfelelő összeget le kell adniuk a konyhának. Némettudás A1-A2 körüli szükséges. A havi munkaidő 176 óra. A túlórákat ha egy mód van ra akkor szabadidőben adják ki, ha ez nem lehetséges akkor kifizetik. Egyszemélyes szállás az épületben van 223 €-ért, rezsivel együtt. A havi étkezés 58€ -ért biztosítva van.

Nr. 156 Konyhai kisegítő és mosogató német állás egy Golfpálya melletti  vendéglőben  -Schwäbisch-Gmünd 

Ez a német munka, német állás  július 19-vel betöltve.

Azonnali munkakezdéssel német konyhai kisegítő / mosogató állás 10€ bruttó/ óra ami  1600€ bruttó, , ingyenes étkezéssel. Szállás 250€-ért biztosítva van. A vége ami megmarad az kb 1000€ nettó. (ha valaki túlórázik akkor több)  Ez egy szezonos állás ami október végéig tart. A Golfpályát üzemeltető német a munkáltató.

Nr. 174 Konyhai kisegítő német munka Berchtesgaden Land-ban, a Sasfészek közelében

Ez a német  konyhai kisegítő / Küchenhilfe állás időközben tárgytalanná vált.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő állás 1750€ (+450€ Geldwerte Vorteile) bruttó fizetésért, 40 órás munkahéttel, heti 5 napos munkaidővel. A szállás és ellátás gyakorlatilag  ingyenes un. Geldwerte Vorteile módszerrel. Ez a 3 csillagos  német szálloda és vendéglő  a 305-ös főút mellett hegyekkel körbeölelve  gyönyörű helyen fekszik amely terület ( Berchtesgaden Land ) Németország és az Alpok egyik legszebb területe. Erre a területre járnak kikapcsolódni, nyaralni és telelni a német családok és a túristák a világ minden részéről. A közelben van a Sasfészek, a 2.világháborús német vezér volt rezidenciája.

Nr. 157 Szobalány / konyhai kisegítő / Servicekraft állás Kaiserslautern

A német szobalány / Zimmermädchen állás, német munkahely, német állás betöltve.

Azonnali kezdéssel A1 németudással  szobalány és  konyhai kisegítő  1600€ bruttó fizetéssel, (kb 1200€ nettó)  160óra munkaidővel. A szállás és ellátás költsége együtt 150€. Ez a családias vendégház összesen 30 ággyal rendelkezik a fő házban és a nyaraló házakban. A vendéglő részben 30 személynek, a teraszon 40 személynek van hely. 

Nr. 158 Konyhai kisegítő állás Baden-Baden közelében

A német konyhai kisegítő munka, német munkahely jelöltje július 1.-én .-án megy a német munka állásinterjúra és próbamunkára.

Azonnali  kezdéssel A1-A2 némettudással (vagy angoltudással) és konyhai kisegítő  gyakorlattal rendelkező női konyhai kisegítőt keresünk egy régi (több éves) partnerünk részére. A fizetés 1700€ bruttó amiért havi 169 órát kell dolgozni, 5 napos munkahéttel. Ez a pótlékokkal (Geldwerte Vorteile) kb 1200-1300€ nettó fizetés a szállás kifizetése után. A munkaidő 15,30-23,30-ig tart. Az étkezés munkaidő alatt ingyenes. A szállás egy külön épületben, 400 méterre a munkahelytől, külön szobában rezsivel 290€. (Wifi, konyha, mosógép van) Ez egy szezonos állás ami december 5.-ig tart, de következő év elején folytatódik. (annak akivel elégedettek) Az új kolléganő feladata a zöldségek tisztítása, előkészítése, az edények mosogatása és a konyha tisztántartása. Időnként szükséges lehet a szobalányok munkájába történő besegítés is.   

Nr. 120 Konyhai mosogató (fiatal férfi) német állás az Allgäu -ban a Neuschwanstein -i kastély közelében

Ez a német mosogatói állás, német munka, német munkahely 2018.június 18.-án betöltve.

Azonnal betölthető konyhai mosogató állás fiatal férfi részére, mosogatói gyakorlattal és A1 némettudással. A fizetés 1800€ bruttó. A munkahét 6 napos 9,00-17,00 óráig tartó munkaidővel. A szállás és a munkaidő alatti 1x étkezés ingyenes. Az Allgäu Németország egyik legszebb része hegyekkel körülvéve, amely élményt még megnöveli a Füssen-i Neuschanstein-i kastély látképe, amelynek sok-sok tornyocskáját a Disney rajzfilmekből szinte mindenki ismeri.

Nr. 136 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe  német munka a Fekete erdőnél, Freiburg közelében

A német állás április 3-al betöltve.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő / Küchenhilfe  állás A2 némettudással egy szállodával  és apartman házakkal (Ferienwohnung) rendelkező Hotel -nél,  amit egy régi partnerünk ajánlott nekünk. A konyhai kisehítő fizetése 1800€ bruttó, amiért heti 38 órát kell dolgozni 5 napos munkabeosztásban. Az esetleges túlórákat kifizetik. Az étkezés 100€/hó, a szállás 100€/hó. A német állás betöltéséhez 1-2éves  konyhai kisegítő gyakorlat és A1-A2 némettudás szükséges.

Nr. 110 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe német állás  - München területén a Mittlerer Ring -nél

Ez a német állás, konyhai kisegítő / Küchenhilfe német munkahely betöltve.

Ez a Németországi, Bajor, Müncheni  konyhai kisegítő / küchenhilfe állás a Mittlere Ring nyugati részének környékén van, A2 némettudással. A fizetés 1.540€ bruttó, ami 5 napos munkahét, 174 órás munkahónap esetére vonatkozik. A túlórát kifizetik vagy lecsúsztatható. A hónap végén a pincérek a borravaló bizonyos százalékát leadják a konyhai dolgozók részére.  A szállás és ellátás gyakorlatilag ingyenes  ( lásd Geldwerte Vorteile ) A szállás jó. Az ideális jelöltnek szakács végzettsége vagy több éves Németországi konyhai kisegítő gyakorlata van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 123 Konyhai kisegítő / mosogató német állás Trier közelében, a Francia - Luxemburgi határnál

Az állást betöltötték.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő, Küchenhilfe, mosogató / Abwäscher németországi állás szállással és étkezéssel a Francia / Luxemburgi határ közelében.  A garantált  nettó fizetés 1000€ nettó 173 óra havi munkaidővel + ingyenes étkezés és ingyenes szállás. A konyhai kisegítő / Küchenhilfe, mosogató / Abwäscher német  állás erős A1 némettudással tölthető be. Az étkezés reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. A dolgozók szállása a munkahelytől 350 méterre lévő vendégházban van egyszemélyes 15m2 -es apartmanban, ahol WC / tus, TV és internet van. A közös helységben főzési lehetőség is van.

Nr 108 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe  német munkahely Saarbrücken közelében

Ez a konyhai kisegítő német munkahely, német állás állás április 3-al betöltve.

Azonnal betölthető segédszakács ( ügyes konyhai kisegítő, kukta, beikoch, jungkoch ) állásunk van Saarbrücken közelében. A vendéglátó egység több mint 3 éve a partnerünk, több dolgozót is kiközvetítettünk hozzá. A konyhai kisegítő / küchenhilfe  kezdő fizetése 1600€ bruttó ( ez kb 1200€ nettó ), a szállás és ellátás ingyenes. Az állás betöltéséhez A1-A2 némettudás kell. Sok túlóra van, amit eddig minden ott dolgozónak hiánytalanul kifizettek. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 120 Konyhai mosogató német állás az Allgäu -ban a Neuschwanstein -i kastély közelében

Ezt a mosogató német állás t április 13-al betöltöttük.

Azonnal betölthető konyhai mosogató állás mosogatói gyakorlattal. A fizetés 1600€ bruttó. A munkahét 6 napos 9,00-17,00 óráig tartó munkaidővel. A szállás és a munkaidő alatti 1x étkezés ingyenes. Ezen a német munkahelyen a munkaidő alatt nagyon sokat kell dolgozni mert nagyon nagy a vendégforgalom. (van amikor egyszerre több buszos csoport is érkezik) . Az Allgäu Németország egyik legszebb része hegyekkel körülvéve, amely élményt még megnöveli a Füssen-i Neuschanstein-i kastély látképe, amelynek sok-sok tornyocskáját a Disney rajzfilmekből szinte mindenki ismeri.

A száálás és ellátás részleteiről pár szó:   ( lásd Geldwerte Vorteile

  

Nr. 70 Konyhai kisegítő német állás a Bayerische Wald-ban, Regen - Führt között

A konyhai kisegítő , Küchenhilfe  állást 2018. január 2-vel betöltöttük!

2018. január 2-i kezdéssel tölthető be ez a bajor erdőben lévő 4 csillagos szállodában lévő Küchenhilfe / konyhai kisegítő német munkahely. A konyhai kisegítő fizetése 1.630€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges  túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a konyhai kisegítő, Küchenhilfe, Küchenhilferin részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a konyhai kisegítő aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-15,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

A konyhai kisegítő munkájához hozzátartozik a mosogatás is.

Konyhai kisegítő, mosogató

A konyhai kisegítő a szakács keze alá dolgozik. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

#konyhai kisegítő, #szakács, #segédszakács, #Koch, #Beikoch, #Küchenhilfe, #német munka, #német állás, #német munkahely