Bezárás

Konyhai kisegítő német munka

Németország déli részén. A szobalány német   állás betöltéséhez A1-A2 német tudás szükséges. A konyhai kisegítő feladata a konyha folyamatosan tisztántartása, az edények gépi és kézi mosogatása és a főzéhez szükséges alapanyagok (krumpli, hagyma, zöldségek, gyümölcsök) hámozása, darabolása. Feladatai a szakács utasításai szerint.  További részleteket a kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál. AKTUÁLIS német KONYHAI KISEGÍTŐ  állások a KÉP ALATT!


konyhai kisegítő német munka

Nr. 179 Konyhai kisegítő  német állás Würzburg -nál. (felszolgáló-konyhai kisegítő páros állás)

Július 1.-i belépéssel A2 némettudással német konyhai kisegítő állás 1532€ bruttó fizetésért, 40 órás munkahéttel, ingyen szállással. (ellátás nincs) Szívesen látnak párt akkor ha a másik személy felszolgáló jó némettudással. A német munkáltató egy rendezvényszervező cég aki egy 1230 -ban épített de teljesen felújított épületkomplexumban működik ahol céges összejövetelek, továbbképzések és  lakodalmak rendezése történik.

Nr. 174 Konyhai kisegítő német munka Berchtesgaden Land-ban, a Sasfészek közelében

Ez a német  konyhai kisegítő / Küchenhilfe állás időközben tárgytalanná vált.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő állás 1750€ (+450€ Geldwerte Vorteile) bruttó fizetésért, 40 órás munkahéttel, heti 5 napos munkaidővel. A szállás és ellátás gyakorlatilag  ingyenes un. Geldwerte Vorteile módszerrel. Ez a 3 csillagos  német szálloda és vendéglő  a 305-ös főút mellett hegyekkel körbeölelve  gyönyörű helyen fekszik amely terület ( Berchtesgaden Land ) Németország és az Alpok egyik legszebb területe. Erre a területre járnak kikapcsolódni, nyaralni és telelni a német családok és a túristák a világ minden részéről. A közelben van a Sasfészek, a 2.világháborús német vezér volt rezidenciája.

Nr. 157 Szobalány / konyhai kisegítő / Servicekraft állás Kaiserslautern

A német szobalány / Zimmermädchen állás, német munkahely, német állás betöltve.

Azonnali kezdéssel A1 németudással  szobalány és  konyhai kisegítő  1600€ bruttó fizetéssel, (kb 1200€ nettó)  160óra munkaidővel. A szállás és ellátás költsége együtt 150€. Ez a családias vendégház összesen 30 ággyal rendelkezik a fő házban és a nyaraló házakban. A vendéglő részben 30 személynek, a teraszon 40 személynek van hely. 

Nr. 158 Konyhai kisegítő állás Baden-Baden közelében

A német konyhai kisegítő munka, német munkahely jelöltje július 1.-én .-án megy a német munka állásinterjúra és próbamunkára.

Azonnali  kezdéssel A1-A2 némettudással (vagy angoltudással) és konyhai kisegítő  gyakorlattal rendelkező női konyhai kisegítőt keresünk egy régi (több éves) partnerünk részére. A fizetés 1700€ bruttó amiért havi 169 órát kell dolgozni, 5 napos munkahéttel. Ez a pótlékokkal (Geldwerte Vorteile) kb 1200-1300€ nettó fizetés a szállás kifizetése után. A munkaidő 15,30-23,30-ig tart. Az étkezés munkaidő alatt ingyenes. A szállás egy külön épületben, 400 méterre a munkahelytől, külön szobában rezsivel 290€. (Wifi, konyha, mosógép van) Ez egy szezonos állás ami december 5.-ig tart, de következő év elején folytatódik. (annak akivel elégedettek) Az új kolléganő feladata a zöldségek tisztítása, előkészítése, az edények mosogatása és a konyha tisztántartása. Időnként szükséges lehet a szobalányok munkájába történő besegítés is.   

Nr. 156 Konyhai kisegítő és mosogató német állás Schwäbisch-Gmünd 

Azonnali munkakezdéssel német konyhai kisegítő / mosogató állás 10€ bruttó órabérért, ingyenes étkeztéssel. Szállás 250€-ért biztosítva van. Ez egy szezonos állás ami október végéig tart.

Nr. 120 Konyhai mosogató (fiatal férfi) német állás az Allgäu -ban a Neuschwanstein -i kastély közelében

Ez a német mosogatói állás, német munka, német munkahely 2018.június 18.-án betöltve.

Azonnal betölthető konyhai mosogató állás fiatal férfi részére, mosogatói gyakorlattal és A1 némettudással. A fizetés 1800€ bruttó. A munkahét 6 napos 9,00-17,00 óráig tartó munkaidővel. A szállás és a munkaidő alatti 1x étkezés ingyenes. Az Allgäu Németország egyik legszebb része hegyekkel körülvéve, amely élményt még megnöveli a Füssen-i Neuschanstein-i kastély látképe, amelynek sok-sok tornyocskáját a Disney rajzfilmekből szinte mindenki ismeri.

Nr. 136 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe  német munka a Fekete erdőnél, Freiburg közelében

A német állás április 3-al betöltve.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő / Küchenhilfe  állás A2 némettudással egy szállodával  és apartman házakkal (Ferienwohnung) rendelkező Hotel -nél,  amit egy régi partnerünk ajánlott nekünk. A konyhai kisehítő fizetése 1800€ bruttó, amiért heti 38 órát kell dolgozni 5 napos munkabeosztásban. Az esetleges túlórákat kifizetik. Az étkezés 100€/hó, a szállás 100€/hó. A német állás betöltéséhez 1-2éves  konyhai kisegítő gyakorlat és A1-A2 némettudás szükséges.

Nr. 110 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe német állás  - München területén a Mittlerer Ring -nél

Ez a német állás, konyhai kisegítő / Küchenhilfe német munkahely betöltve.

Ez a Németországi, Bajor, Müncheni  konyhai kisegítő / küchenhilfe állás a Mittlere Ring nyugati részének környékén van, A2 némettudással. A fizetés 1.540€ bruttó, ami 5 napos munkahét, 174 órás munkahónap esetére vonatkozik. A túlórát kifizetik vagy lecsúsztatható. A hónap végén a pincérek a borravaló bizonyos százalékát leadják a konyhai dolgozók részére.  A szállás és ellátás gyakorlatilag ingyenes  ( lásd Geldwerte Vorteile ) A szállás jó. Az ideális jelöltnek szakács végzettsége vagy több éves Németországi konyhai kisegítő gyakorlata van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 123 Konyhai kisegítő / mosogató német állás Trier közelében, a Francia - Luxemburgi határnál

Az állást betöltötték.

Azonnal betölthető konyhai kisegítő, Küchenhilfe, mosogató / Abwäscher németországi állás szállással és étkezéssel a Francia / Luxemburgi határ közelében.  A garantált  nettó fizetés 1000€ nettó 173 óra havi munkaidővel + ingyenes étkezés és ingyenes szállás. A konyhai kisegítő / Küchenhilfe, mosogató / Abwäscher német  állás erős A1 némettudással tölthető be. Az étkezés reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. A dolgozók szállása a munkahelytől 350 méterre lévő vendégházban van egyszemélyes 15m2 -es apartmanban, ahol WC / tus, TV és internet van. A közös helységben főzési lehetőség is van.

Nr 108 Konyhai kisegítő / Küchenhilfe  német munkahely Saarbrücken közelében

Ez a konyhai kisegítő német munkahely, német állás állás április 3-al betöltve.

Azonnal betölthető segédszakács ( ügyes konyhai kisegítő, kukta, beikoch, jungkoch ) állásunk van Saarbrücken közelében. A vendéglátó egység több mint 3 éve a partnerünk, több dolgozót is kiközvetítettünk hozzá. A konyhai kisegítő / küchenhilfe  kezdő fizetése 1600€ bruttó ( ez kb 1200€ nettó ), a szállás és ellátás ingyenes. Az állás betöltéséhez A1-A2 némettudás kell. Sok túlóra van, amit eddig minden ott dolgozónak hiánytalanul kifizettek. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 120 Konyhai mosogató német állás az Allgäu -ban a Neuschwanstein -i kastély közelében

Ezt a mosogató német állás t április 13-al betöltöttük.

Azonnal betölthető konyhai mosogató állás mosogatói gyakorlattal. A fizetés 1600€ bruttó. A munkahét 6 napos 9,00-17,00 óráig tartó munkaidővel. A szállás és a munkaidő alatti 1x étkezés ingyenes. Ezen a német munkahelyen a munkaidő alatt nagyon sokat kell dolgozni mert nagyon nagy a vendégforgalom. (van amikor egyszerre több buszos csoport is érkezik) . Az Allgäu Németország egyik legszebb része hegyekkel körülvéve, amely élményt még megnöveli a Füssen-i Neuschanstein-i kastély látképe, amelynek sok-sok tornyocskáját a Disney rajzfilmekből szinte mindenki ismeri.

A száálás és ellátás részleteiről pár szó:   ( lásd Geldwerte Vorteile

Nr. 90 Női konyhai kisegítő / grillező  német állás Würzburg közelében 

Ezt a konyhai kisegítő, küchenhilfe és grillező állást betöltöttük!

Azonnal betölthető éves német  állás grillezős / hamburgeres étteremben szimpatikus női dolgozó részére.  A feladat hamburgerek és grillhúsok készítése, amire az új kolléganőt kellőképpen be fogják tanítani. Meg kell érteni hogy mit kérnek a pultnál a vendégeket  kiszolgáló német  kollégák ezért legalább erős A2 némettudás szükséges. ( Jelenleg már magyar dolgozó a cégnél nincs.) Az étel és italfogyasztás  munkaidőben és a szabadnapokon is ingyenes. A szállás egy teljesen új berendezett (tv is van) lakásban az épületben az első emeleten havi 250€ -ért rezsivel biztosítva van. A fizetés 1580 € bruttó. A túlórákat kifizetik. 40 órás munkahét van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe   

Nr. 70 Konyhai kisegítő német állás a Bayerische Wald-ban, Regen - Führt között

A konyhai kisegítő, Küchenhilfe  állást 2018.január 2-vel betöltöttük!

2018. január 1-től tölthető be ez a bajor erdőben lévő 4 csillagos szállodában lévő konyhai kisegítő német munkahely. A konyhai kisegítő fizetése 1.630€ bruttó, amiért 172 órát kell dolgozni. Az esetleges  túlórákat szabadidőben adják ki. Szállás és ellátás ingyenesen van biztosítva a konyhai kisegítő, Küchenhilfe, Küchenhilferin részére. A Bajor erdő a német családok kedvelt szabadidős kiránduló és túrázó helyszíne télen és nyáron egyaránt. Az a konyhai kisegítő aki itt dolgozik az ott keresi a pénzét ahová mások nyaralni járnak. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

A konyhai kisegítő munkájához hozzátartozik a mosogatás is.

Konyhai kisegítő, mosogató

A konyhai kisegítő a szakács keze alá dolgozik. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

#konyhai kisegítő, #szakács, #segédszakács, #Koch, #Beikoch, #Küchenhilfe, #német munka, #német állás, #német munkahely