Bezárás

Műkörömépítő német munkahely

műkörömépítésműszepillaépítő német munkaműkörömépítő német munkahely

Nr. 116 Műkörömépítő és szempilla hosszabbító német munkahely Koblenz közelében

Németországi munkahelyre azonnali munkakezdéssel  keresünk legalább 1-2 éves műkörömépítő ( Kunstnägel ) és szempilla hosszabbító  ( Augenwimpern )  gyakorlattal rendelkező  fiatalos műkörömépítő és szempillahosszabító hölgyet legalább A2 némettudással.  Ez a német munkahely 3 szépészeti szalonnal rendelkezik Koblenz közelében. A német állás, német munka  esetében a fizetésre  12,00€ nettó-tól egy műköröm készítése és 20,00€ nettó a műszempilla felrakása.  A szállás ingyenes egy kis lakásban. A német munkahely havi ledolgozandó munkaideje  160 óra. A német munkahely számára az  ideális műkörömépítő és szempilla hosszabbító  jelölt profi módon tud műkörmöt építeni és szempillát hosszabbítani, da ha valaki csak az egyiket ( műkörömépítés vagy szempilla hosszabbítás )  tudja az is jelentkezhet. A jelentkezéshez a szokásos német önéletrajzon kívül 1-1 db (csak 1-1 db)  saját készítésű műkörömről és szempilláról készült fotó szükséges.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb) http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu
  3.  Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

Műkörömépítő és szempilla hosszabbító

A műkörömépítő és szempilla hosszabbító téma időközben szakmává nőtte ki magát. Nézze meg erről az erről készült ismertetőt és videót  az alábbiakban:

A műköröm építés szakaszai

A műkörömépítés szakaszai: előkészítő szakasz, építő szakasz, formázó szakasz és díszítő és ápoló szakasz. 

Előkészítő szakasz

Az első és talán az egyik legfontosabb szakasz, melyre nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Elősegíti, hogy a természetes körmeink egészségesek maradjanak és szépen tudjanak fejlődni az épített műköröm alatt, valamint az előkészítő szakasz megfelelő kivitelezése egyben bitosíték is arra, hogy a felépített műköröm hosszú távon tartós és szakszerűen elkészített legyen.

Előkészítő szakasz lépései:

– tisztító, fertőtlenítő kézmosás,körömlakk, vagy lenőtt gél lakk, műköröm eltávolítása,

– diagnosztika

– bőrfeltolás (körömágybőr), körömágybőr kivágása bőrvágó olló segítségével, vagy felkaparás

– természetes körömlemez rövidítése, formázása, természetes körömlemez felbolyhozása, mattítása, portalanítás, fertőtlenítés, tapadás elősegítő anyagok használata, hatóidő kivárása

Építő szakasz

Ebben a szakaszban megismerheted a természetes köröm bevonásának/megerősítésének lépéseit:

– természetes körömlemez bevonása zselével majd köttetés 1-2 percig UV lámpában! Ezzel kialakításra került az úgynevezett csúszóréteg.

– sablon felhelyezése, második réteg zselé felhordása a kívánt hossznak és formának megfelelően, majd köttetés (szükség szerint üvegszál beépítése, épített zseléréteg hajlítása)

– (harmadik, vékony zseléréteg felvitele igény szerint) majd teljes köttetés 2-3 percig UV fény alatt

- fixálás!!!

Porcelán használata esetén a bevonás egy lépésben történik!

Formázó szakasz

Ebben a lépésben kerül sor a felépített műköröm formájának, felületének kialakítására.

– párhuzamosság kialakítása

– szabad szél meghatározása/igazítása

– forma-, és felületigazítás/korrekció

Eszközök: különböző erősségű műkörmös reszelők, buffer.

Ha sikeresen kialakítottuk az alapot, akkor következhet a színes zselé (két rétegben), vagy a francia zselét felvitele, végül pedig egy utolsó átlátszó építőzselé réteg felvitele, amely összefogja és zárja az egyes rétegeket. Fixálás! Ezt követően a formázást megismétlem, korrigálom az alapot.

Díszítő szakasz:

– körömfelület zsírtalanítása

– fény-visszaadás: polírozással, színtelen bevonatokkal illetve fényzselével

Vagy: egyéb díszítés (Pl: minta akrill festékkel) és utána fedőfény!

Ápoló szakasz:

– körömágybőr (kutikula) táplálása bőrápoló olaj segítségével

– kéz-, és alkar masszírozása tápláló krémmel (igény esetén).

A műköröm építő folyamat szakaszai esetében fontos betartanunk a sorrendiséget!

Forrás: https://www.classicnails.hu/a_mukorom_epites_szakaszai

 forrás: YouTube -Katona Dóra kézápoló és műkörömépítő

Műszempilla hosszabbítás

5 tipp a hibátlan műszempilla-felhelyezéshez

A szemünk mindent elárul rólunk, ezt a kozmetikai cégek is nagyon jól tudják. Szemünk kiemelése érdekében dobták piacra a műszempillát is, amit titkon rengeteg nő szeretne legalább egyszer kipróbálni. A műszempilláktól általában a felhelyezésük, a másnapi fájdalmas eltávolítás vagy az igazi pillák tönkretétele miatt tartanak a nők. Összeválogattunk öt trükköt, amelyek betartásával a szálas és a soros műszempilla is könnyen felhelyezhető, tartósabb, és könnyebben leszedhető.

1. Menj a minőségre!

Minden szépségápoló terméknél a legfontosabb, hogy csakis jó minőségű készítményeket vegyünk, különben az arcunk rovására megy a kozmetika. Nincs ez máshogy a műszempillák világában sem. Vásárlásnál ügyeljünk arra, hogy a szempilla természetes hatású legyen és körülbelül olyan vastag, mint a sajátunk, ne az ár domináljon. Ilyen natúr hatást kelt például a városban is kapható M.A.C. szempillája 3500 forintért és a Shu Uemura drámai hatást kölcsönző pillái 21 dollárért, azaz 4900 forintért.

2. Formára igazítás

Győződjünk meg arról, hogy van kéznél csipesz, olló, ragasztó és tükör. Ha megtaláltuk a természetes hatású szempillákat, az még nem azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik is a szem alakjához. Ha túl hosszúak a szempillák ahhoz, hogy természetesnek tűnjenek, bátran vágjuk le őket, de elég csak egy kevés szálas pillát is felhelyezni a szem külső sarkába. Tanácsos a végéből leszedni egy kicsit, vagy függőlegesen, vékonyan belevágni a szempillák mentén. Ha csábító tekintetet szeretnénk elérni, különböző méretű szálas pillákkal legyező formát alakíthatunk ki. A megfelelő hatás érdekében a legrövidebbeket a szem belső sarkában helyezzük el. Miután meggyőződtünk róla, hogy a szempilla illeszkedik a szemünkhöz, hajlítsuk be,  gyűrögessük, hogy rugalmasabban és könnyebben tudjuk majd felhelyezni.

3. Tudjuk, hogyan kell felragasztani

A ragasztás első szabálya, hogy ne féljünk a ragasztótól, mert amikor megszárad, úgyis átlátszó lesz. Nagyon fontos, hogy alaposan kenjük be a műszempillát, mert csak úgy tud rendesen megtapadni. Ha úgy könnyebb, fogpiszkáló segítségével vigyük fel a ragasztót a pillákra. Felragasztáskor ne csukjuk le teljesen a szemünket, mert elképzelhető, hogy összeragad az alsó pillával és ez nem nem túl jó érzés. Miután megszáradt a ragasztó, spirállal kenjük át a pillákat, hogy a sajátunk és a műszempilla összeolvadjon. Felragasztás után furcsa érzés lehet, hogy valami nehezéket érzünk a szemhéjunkon, de ez az érzés 5-10 percen belül elmúlik.

4. Maradjon természetes hatású

Amennyire csak lehetséges, igyekezzünk a lehető legtermészetesebb hatást kelteni a felragasztott műszempillával, azzal sincs baj, hogy egymás után többször is felhasználjuk. Ha az utóbbi mellett döntünk, a tökéletes felhelyezés érdekében távolítsuk el róla az első felhelyezésből maradt ragasztó maradékot és menjünk át rajta szempillaspirállal is.

5. Láthatatlanul illeszkedjen a sminkhez

Tanácsos a szem sminkelése előtt feltenni a műszempillát. Ha mégis nagyon látszódna a műszempilla vonala, kenjünk még rá egy kis szemhéjtust. Arra viszont ügyeljünk, hogy a szempillaspirált a felragasztás előtt kenjük fel, mert később a műszempillától lehetetlen rendesen kifesteni. A videóban megnézheti Kandee Johnson sztársminkes műszempilla felhelyező trükkjét soros és tincses pillára egyaránt.

forrás:https://divany.hu/offline/2012/07/28/5_tipp_a_hibatlan_muszempilla_felhelyezeshez/

német munkahely, műköröm építő, német munka, szempilla hosszabbító, német állás, külföldi munka,