Bezárás

Német Munka Team

Üdvözöljük munkaközvetítői, németországi munka weboldalunkon és jó böngészést kívánunk. Reméljük hogy megtalálja azt dolgot (németországi munka, önéletrajz készítése, német nyelvtanulás, célkitűzés, stb) amiért munkakereső oldalunkat felkereste. A munkaközvetítésért a munkavállaló NEM fizet. Konkét helyhez kötött munkakeresésekkel sajnos nem tudunk foglalkozni. A NÉMET MUNKA TEAM egy Németországi, német tulajdonú, Bajorországban EXACT Personal UG néven bejegyzett munkaközvetítő cég következőkkel:

Munkaközvetítés Németországba


Munkaerőközvetítés, álláskeresés, állásközvetítés magánszemélyeknek.
Munkaközvetítési tevénységünk kizárólag Németország területére koncentrálódik, azon belül legfőképpen Dél-Németországra. (Ausztriába, Svácjba, stb nem közvetítünk.)

Állásközvetítésünkről az állásközvetítésünkről menüpontban olvashat.

Aktuális Németországi állásainkról bővebb információkat regisztráció után tudunk adni. Az alábbi linken tud regisztrálni Németországi munkavégzésre:  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html

ÁLLÁSKÖZVETÍTÉSÜNK MENETRENDJE:

  1. Regisztráció a weboldalunkon erre a kék  linkre kattintva.     Utána kérjük hogy nézze meg az e-mail fiókját és élesítse regisztrációját a kapott e-mailben a linkre kattintva. Ezt követően pár napon belül  e-mailben kérni fogjuk az önéletzrajza és a bizonyítványainak e-mailben történő megküldését.

2. Önéletrajz megírása. Töltse le önéletrajz mintánkat  a zöld  linkre kattintva és töltse ki értelemszerűen, de hagyja Word formátumban.   Kérjük, hogy készítse össze a bizonyítványait is  PDf (szkennelt) vagy JPG (Foto) formátumban. Miután megkapta önéletrajz és bizonyítvány kérő e-mailünket utána küldje el összekészített anyagát.

 3.Készüljön fel gondolatban egy közeljövőben lebonyolítandó telefonos német nyelvű állásinterjúra. Nézze meg német-magyar telefonos állásinterjú mintánkat erre a linkre kattintva.

 Minden rendben lesz.

4. Megkeressük az Önnek való állást, olyan céget akinek van olyan állása amilyent Ön keres.
5. Ha megvan az Önnek való állás, akkor jön a német nyelvű telefonos ÁLLÁSINTERJÚ
6. Kiutazás a munka helyszínére önállóan állásinterjúra / próbamunkára.
7.Német munkáltatóinknál   biztosított a szálláskérdés megoldása.

Tökéletesen tisztában vagyunk azokkal a kezdeti nehézségekkel ami egy ilyen munka és országváltással jár, ezért az első napokban és utána is segíteni fogunk (mi vagy a munkáltató partnerünk)  azokban a dolgokban ami nehézségeket jelenthet. Itt gondolunk a bankszámlanyitásra,  lakcímbejelentkezésre, betegbiztosítás megkötése, munkaszerződés megértésére aláírás előtt és mindabban ami még időközben problémaként felmerül.

Amennyiben eddig eljutott weboldalunk olvasásában, akkor Ön már valószínüleg ELINDULT AZ ÚTON amelynek végén eléri a CÉL-t. Az út hossza Öntől és attól függ hogy jelenlegi dolgai mennyire vannak összhangban kitűzött céljaival, azaz mennyire reális a célja.

Szerintem kezdje el most a regisztrációval és induljon el a velünk közös úton.

Kívánjuk hogy legyen kitartó az esetleges  kezdeti nehézségek ellenére is és NE TÉRJEN LE AZ ÚTRÓL, mert utána az út már sokkal nehezebb, hepe-hupásabb és hosszabb lesz mint eredetileg lett volna. Ne felejtse el, hogy:

 KUDARC NINCS, CSAK KÉSLELTETETT SIKER!

 Munkaerő közvetítési, állásközvetítői területünk Bajorország és Baden-Würtenberg tartományok, Németország déli része. Ezen a Németországi területen következő nagyobb városok találhatóak: München, Rosenheim, Augsburg, Nürnberg, Ingolnstadt, Regensburg, Landshut, Passau, Landau, Würzburg, Heilbronn, Ulm, Reutlingen, Ravensburg, Mannheim, Ludwigshafen, Mannheim, Karlsruhe, Darmstadt, Frankfurt, Baden-Baden, Freiburg 

Német munkáltatóknak szóló német nyelvű  weboldalunk:www.arbeitsagentur.hu