Bezárás

Német Munka Team

Ingyenes munkaközvetítés Németország déli részére. Szakmunkások, sofőrök, vendéglátósok és ápolónők a célcsoportunk. Elsősorban a   Bajor és Baden-Württenbergi tartományokban vannak a Németországi munkák, direkt a német munkáltatóknál.. Az a célunk,  hogy megtaláljuk azt a Németországi állást amit keres. A munkaközvetítésért a munkavállaló NEM fizet. Német nyelvudás nélküli munkánk nincs. A NÉMET MUNKA TEAM egy Németországi, német tulajdonú, Bajorországban EXACT Personal UG néven bejegyzett munkaközvetítő cég. Fő tevékenységünk:

munkaközvetítés Németországba

Munkaerőközvetítés, álláskeresés, Németországi munkakeresés,  állásközvetítés magánszemélyeknek. Klülföldi munka, német állás keresése témában Ön most jó helyen van. Munkaközvetítésünk kizárólag Németország területére koncentrálódik, azon belül legfőképpen Dél-Németországra. (Ausztriába, Svácjba, stb nem közvetítünk.)

 

Jelenleg következő Németországi állásaink vannak:  http://www.nemetmunka.hu/allasaink.html

Részletes információkat ezekről a Bajorországi és Baden-Württenbergi állásokról regisztráció után tudunk adni.

ÁLLÁSKÖZVETÍTÉSÜNK MENETRENDJE:

  1. Regisztráció a weboldalunkon a kék  linkre kattintva.  Utána kérjük hogy nézze meg az e-mail fiókját és élesítse regisztrációját a kapott e-mailben. Ezt követően e-mailben kérni fogjuk az önéletzrajza és a bizonyítványainak e-mailben történő megküldését.

2. Önéletrajz megírása. Töltse le önéletrajz mintánkat  a zöld  linkre kattintva és töltse ki értelemszerűen, de hagyja Word formátumban.   Kérjük, hogy készítse össze a bizonyítványait is  PDf (szkennelt) vagy JPG (Foto) formátumban. Miután megkapta önéletrajz és bizonyítvány kérő e-mailünket utána küldje el összekészített anyagát.

 3.Készüljön fel gondolatban egy közeljövőben lebonyolítandó telefonos német nyelvű állásinterjúra. Nézze meg német-magyar telefonos állásinterjú mintánkat erre a linkre kattintva.

 Minden rendben lesz.

4. Megkeressük az Önnek való állást, olyan céget akinek van olyan állása amilyent Ön keres.
5. Ha megvan az Önnek való állás, akkor jön a német nyelvű telefonos ÁLLÁSINTERJÚ
6. Kiutazás a munka helyszínére önállóan állásinterjúra / próbamunkára.
7.Német munkáltatóinknál   biztosított a szálláskérdés megoldása.

Tökéletesen tisztában vagyunk azokkal a kezdeti nehézségekkel ami egy ilyen munka és országváltással jár, ezért az első napokban és utána is segíteni fogunk (mi vagy a munkáltató partnerünk)  azokban a dolgokban ami nehézségeket jelenthet. Itt gondolunk a bankszámlanyitásra,  lakcímbejelentkezésre, betegbiztosítás megkötése, munkaszerződés megértésére aláírás előtt és mindabban ami még időközben problémaként felmerül.

Amennyiben eddig eljutott weboldalunk olvasásában, akkor Ön már valószínüleg ELINDULT AZ ÚTON amelynek végén eléri a CÉL-t. Az út hossza Öntől és attól függ hogy jelenlegi dolgai mennyire vannak összhangban kitűzött céljaival, azaz mennyire reális a célja.

Szerintem kezdje el most a regisztrációval és induljon el a velünk közös úton.

Kívánjuk hogy legyen kitartó az esetleges  kezdeti nehézségek ellenére is és NE TÉRJEN LE AZ ÚTRÓL, akkor sem ha  az út nehezebb mint azt eredetileg gondolta volna. Ne felejtse el, hogy:

 KUDARC NINCS, CSAK KÉSLELTETETT SIKER!

Munkaerő közvetítési, állásközvetítői területünk Bajorország és Baden-Würtenberg tartományok, Németország déli része. Ezen a Németországi területen következő nagyobb városok találhatóak: München, Rosenheim, Augsburg, Nürnberg, Ingolnstadt, Regensburg, Landshut, Passau, Landau, Würzburg, Heilbronn, Ulm, Reutlingen, Ravensburg, Mannheim, Ludwigshafen, Mannheim, Karlsruhe, Darmstadt, Frankfurt, Baden-Baden, Freiburg 

Német munkáltatóknak szóló német nyelvű  weboldalunk:www.arbeitsagentur.hu