Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk, pl.: oldalunk látogatottságának elemzéséhez és a süti beállításai tárolásához.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik

Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, pl.: a süti beállításai tárolásához használjuk ezeket. Oldalunk ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.


Statisztikai sütik

Ezeket a sütiket oldalunk teljesítményének méréséhez használjuk. Az oldal működéséhez nem szükséges, engedélyezésével azonban hozzájárulhat, hogy a statisztikai adatok alapján weboldalunkat fejleszthessük.


Közösségi média és marketing

Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik pl.: like és megosztás funkciókhoz szükségesek. A marketing sütik segítségével pedig hirdetéseinket tudjuk személyre szabni.


Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Ezt a felületet a láblécben található "Cookie beállítások" hivatkozásra kattintva a későbbiekben is elérheti, a beállításait így a későbbiekben megváltoztathatja.

Bezárás

108. Segédszakács Saarbrücken

108. Segédszakács Saarbrücken - Kép 1.

108. Beikoch / Jungkoch / Segédszakács munka Németországban  Saarbrücken közelében

Ez a szakács német állás, szakács német munka , külföldi munkahely betöltve.

Azonnal betölthető segédszakács ( ügyes konyhai kisegítő, kukta, beikoch, jungkoch ) német állás van Saarbrücken közelében. A német vendéglátó egység több mint 3 éve a partnerünk, több dolgozót is közvetítettünk ki hozzá. A segédszakács kezdő fizetése 1600€ bruttó ( ez kb 1200€ nettó ), a szállás és ellátás ingyenes. Az német állás betöltéséhez A1-A2 némettudás kell. Túlóra van, amit eddig minden ott dolgozónak hiánytalanul kifizettek. A német főszakács és a konyhai kisegítő már nagyon várja az új kolléga érkezését és mindenben segíteni fogja a beilleszkedést. A konyhai kisegítő hölgy németül és magyarul is folyékonyan beszél.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van a szakács állás szakmai fokozatainak francia megnevezési, azok rövid leírásaival és egy rövid (kb. 1-2 perces) VIDEÓ egy Bajor ételspecialitásról.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: ( név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb ) http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  3. Vezetékes magyar vagy német telefon számainkon munkanapokon 9.00-15.00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000

 

Mivel az álláshirdetésekben gyakran a munkakörök francia elnevezését adják meg ezért érdemes megismerkedni azokkal.

A szakács hierarchia francia elnevezései a következők:

chef cuisinier = konyhafőnök

Souschef= helyettes

Chef de Partie = csoportvezető adott konyhai részlegen

Demi Chef de Partie = felelős csoportvezető

Comis de Cusiene = kezdő szakács

Szakács / Chef Cuisinier

A szakács (chef cuisinier) legfőbb feladata, hogy a hozzá beosztott konyhai személyzet segítségével elkészíti az étteremben felszolgált ételeket. Ezen túlmenően a szakács munkája a következő tevékenységek koordinálásából áll össze: beszerzés, raktározás, termelés (főzés), értékesítés (tálalás) , belső anyagmozgatás, mosogatás, hulladékok és ételmaradékok kezelése.

Commis de Cuisine / Jungkoch

– Ausbildung & Aufgaben
Der Commis de Cuisine, der im Deutschen auch schmeichelhafterweise Jungkoch genannt wird, steht in den Startlöchern seiner Kochkarriere und hat die großartige Chance, die unterschiedlichen Bereiche einer Küche von der Pike auf kennenzulernen.

Was ist ein Commis de Cuisine? Definition und Aufgaben
Aller Anfang ist schwer? Nicht als Commis de Cuisine. Dieser Job bietet nämlich die perfekte Gelegenheit, in die verschiedenen Abteilungen einer Küche hineinzuschnuppern. Der Jungkoch wird einem Posten in der Küche zugeteilt – zur Auswahl stehen die unterschiedlichsten Bereiche von der Beilagenzubereitung (Commis d’Entremétier) über Saucen (Commis de Saucier) bis hin zu den Kaltspeisen (Commis de Gardemanger). Er ist auch verantwortlich für die ihm zugewiesenen Teilaufgaben in allen anderen Bereichen der Küche. Der Commis de Cuisine hat zwar den Anweisungen seiner direkten Vorgesetzten – Chef de Partie (Postenchef), Demi Chef de Partie (Stellvertreter des Postenchefs), Sous Chef (Stellvertreter des Küchenchefs) und Chef de Cuisine (Küchenchef) – Folge zu leisten, übernimmt seinerseits aber auch schon erste Führungsaufgaben. Er darf den ihm zugewiesenen Posten in der Restaurant- oder Hotelküche eigenständig führen und Azubis anlernen. Ein Jungkoch ist gut beschäftigt: Er hilft unter anderem bei der Erstellung von Menüs und Speisekarten sowie bei Warenbestellungen und Inventuren. Außerdem ist er für die Sauberkeit in seinen Arbeitsbereichen verantwortlich und achtet auf kostenbewusstes Arbeiten.

Wie wird man Commis de Cuisine? Ausbildung und Voraussetzungen
Bevor der Commis de Cuisine seine Stelle antritt, hat er gerade seine dreijährige Ausbildung zum Koch beendet oder die ersten Stationen nach seiner Lehre hinter sich. Die meisten Jungköche üben ihren Job rund zwei Jahre aus, bevor sie die nächste Sprosse auf der Karriereleiter erklimmen und zum Beispiel Chef de Partie (Postenchef) werden. Was muss ein Commis de Cuisine für den Beruf mitbringen? Auf alle Fälle Leidenschaft für das Kochhandwerk und Spaß am Experimentieren mit verschiedenen Zutaten und Produkten. Für den Job sind zweifelsohne auch Hands-on-Mentalität, Flexibilität und Kreativität gefragt sowie ein hohes Maß an Einsatzfreude und Lernbereitschaft. Denn in dieser Position kann man wertvolle Erfahrungen sammeln und Routine erwerben. Da Köche mitunter auch Gästen einzelne Menüfolgen erklären müssen, sind außerdem ein gepflegtes Erscheinungsbild und gute Fremdsprachenkenntnisse für den formvollendeten Kundenservice ein Muss.

 

Demi Chef de Partie

– Ausbildung & Aufgaben
Der Demi Chef de Partie hat in einer Küche den verantwortungsvollen Job des Stellvertreters eines Chefs de Partie (Postenchef einer speziellen Abteilung in der Küche – zum Beispiel der kalten Küche, der Saucen oder Desserts) inne und erfüllt dessen Aufgaben bei Abwesenheit.

 

Was ist ein Demi Chef de Partie? Definition und Aufgaben
Der Demi Chef de Partie steht in der Hierarchie der Küchenbrigade über dem Commis de Cuisine (Jungkoch) und den Azubis und gibt ihnen bei Bedarf Anweisungen. Ihm wiederum sind der Chef de Partie (Postenchef), der Sous Chef (Stellvertreter des Küchenchefs) und natürlich der Chef de Cuisine (Küchenchef) übergeordnet. Ein stellvertretender Postenchef kann seiner Kochpassion ohne Einschränkung frönen, da er mit der Produktion jeglicher Mise en Place voll ins Geschehen eingebunden ist. Er arbeitet in erster Linie seinem Vorgesetzten, dem Postenchef, zu und bildet gemeinsam mit den Azubis und den Commis de Cuisine das Fundament der jeweiligen Abteilung. Zu seinen weiteren abwechslungsreichen Aufgaben zählen etwa die Menübesprechung und Angebotserstellung sowie das Training der Mitarbeiter und Azubis. Sind mehrere Commis de Cuisine auf einem Posten, wird zumeist derjenige mit längster Betriebszugehörigkeit und/oder entsprechender Leistung zum Demi Chef de Partie befördert.

Wie wird man Demi Chef de Partie? Ausbildung und Voraussetzungen
Eine erfolgreich abgeschlossene Kochausbildung ist unerlässlich für diese Stelle und viele Betriebe fordern zusätzlich Arbeitserfahrung in einer vergleichbaren Position in der gehobenen Gastronomie. Neben überzeugenden Kochqualitäten ist für diese Anstellung natürlich auch eine Reihe wichtiger Soft Skills Voraussetzung. Dazu zählen neben Begeisterungsfähigkeit für den Beruf und hoher Einsatzfreude Belastbarkeit und vorausschauendes Handeln. Eigeninitiative, die Fähigkeiten, in stressigen Zeiten einen kühlen Kopf zu bewahren und in herausfordernden Situationen Herr der Lage zu bleiben, sind ebenso wichtig.

 

Forrás / Qwelle: ROLLING PIN-Jobportal

Szabad állások: 0


Térkép

A térkép nem a német állások pontos pozícióját mutatja, csak a térséget.


Ha érdekli az állás

Kérjük küldje be önéletrajzát az önéletrajz generáló kitöltésével.

 


Kérdése van az állással kapcsolatban?

Az alábbi űrlap kitöltésével tud üzenetet küldeni nekünk. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Adatkezelési hozzájárulás checkbox felirata az adatvédelmi szabályzat elérhetőségével.

Ellenőrző kód

Vissza az állásokhoz