Bezárás

Páros német munka állások

Nr. 90 és 90 Konyhai kisegítő  és  grillező / krumpli sütő  német állás Würzburg közelében 

Azonnal betölthető éves német  állás grillezős / hamburgeres étteremben szimpatikus pár részére ahol legalább az egyik személy jól beszél németül.  A feladat hamburgerek és grillhúsok készítése, amire az új kollégákat kellőképpen be fogják tanítani. A napi munkához tartozik az egység takarítása a konyhától az étteremig.  Meg kell érteni hogy mit kérnek a pultnál a vendégeket  kiszolgáló német  kollégák ezért legalább erős A2 némettudás szükséges. Az étel és italfogyasztás  munkaidőben és a szabadnapokon is ingyenes. A szállás egy teljesen új berendezett (tv is van) lakásban az épületben az első emeleten havi 250€ -ért rezsivel biztosítva van. A fizetés 1580 € bruttó ami pótlékokkal kb 1200-1300€ nettó. A túlórákat kifizetik. 40 órás munkahét van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 173 és Nr. 173 Döner, Kebap büfében kiszolgáló állás Mühldorf am Inn közelében

Azonnali kezdéssel Kebap kiszolgáló  állás 1800€ bruttó ( kb.1200€ nettó) fizetésért ingyenes ellátással. A munkaidő 10,00-tól 22,00 óráig tart, közben 2 óra szünet van. Szerdán szünnap van. Szállás egy 3 szobás lakásban, a rezsit kell fizetni ami személyenként kb. 50€. Legalább A2 némettudás szükséges. A munkáltató egy németországi török család.  A feladat  a büfében szükséges feladatok elvégzése a takarítástól kezdve a sült krupli sütésen keresztül a Kebap, Döner árusításáig minden ami jön.

Nr. 179-180. Felszolgáló / konyhai kisegítő páros német állás  Würzburg közelében
 

Július 1.-i belépéssel jó némettudással (B1-től) német felszolgáló állás 1532€ bruttó fizetésért, 40 órás munkahéttel, ingyen szállással. (ellátás nincs) Szívesen látnak párt akkor ha a másik személy konyhai kisegítő valamennyi némettudással. (A1-A2) A feladat a rendezvényekor az ételek előkészítése (zöldség tisztítás, salátakészítés, konyhai munkák) és a vendégek kiszolgálása.  A német munkáltató egy rendezvényszervező cég aki egy 1230 -ban épített de teljesen felújított épületkomplexumban működik ahol céges összejövetelek, továbbképzések és  lakodalmak rendezése történik.

Nr. 121 Szakács és Nr.187 felszolgáló páros  német állás -Freiburg közelében

Azonnali kezdéssel szakács, Koch és felszolgáló, Kellner / in   németországi munka, éves állás, jó munkahely. A német vendéglátó egység a Fekete Erdőben, Freiburgtól nem messze lévő településen van. A szakács fizetése 2000-2700,-€ bruttó, a felszolgálóé 1950-2100€ bruttó+borravaló.  A túlóra és az ünnepnapok külön meg vannak fizetve. Ez egy éves német állás, nem szezonos. Szállás kétszemélyes szobában fürdővel 250€/hó, folyósón lévő fürdővel kevesebb. A szállás direkt a német vendéglő mellett van. Reggeli ingyenesen van, a többi étkezés dolgozói étlapról nagyon kedvező áron. (A marhasteak körettel 3,50€ -ért van, -ez egy kb 18-25€-s étel.) A dolgozói házban van hűtőszekrény és főzési lehetőség is. A 4 csillagos szállodában 40 szoba van. Az étterem terasszal is rendelkezik. Az étlapon a Schwarzwalder Schinken és Kirschtorte -n kívül a környéken termelt növényekből és tenyésztett állatokból készült ételek vannak. A vendégkör turisták és wellnes pihenőkből áll. Ez egy jó szakács,  felszolgáló, Koch, Kellner páros   német munkahely Koch, szakács, felszolgáló, Kellner  és vendéglátós német munka kereső részére.

Nr. 172 Felszolgáló és Nr.171 szakács német munka  Wiesbaden közelében (120 éves vizimalom étterem)

Azonnali belépéssel német felszolgáló állás 1800€ bruttó fizetésért + borravaló, 200órás havi munkaidővel, B1 némettudással. A szállás 75€, az ellátás 75€. A túlórákat kifizetik vagy lecsúsztatható. Az étterem és hotel  egy régi vizimalomban 120 éve családi vállalkozásban működik. A vendégkör a motorosok, családok és Frankfurt környékére kiváncsi túristákból, túrázókból áll össze.Lakodalmak és egyéb rendezvények is vannak. Ez egy páros állás is lehet, ha a pár másik tagja szakács. (Nr.171) 

Nr. 100 Grillcsirkés büfékocsis német munka a Cseh határnál és NATO támaszpontoknál

Jogosítvánnyal rendelkező szimpatikus, ápolt és rendezett  megjelenésű  személyt keres 1978-ban alakult németországi grillcsirkés cég. Két egymástól független német állás van, különböző német munka követelményekkel. 

Németországi telephelyeken történő német munkahely
A német lakossági területen dolgozó személynek szükséges legalább A2 némettudás és teherautó jogosítvány (C1) amivel 7,5 tonnás gépkocsit vezethet. Kiküldetés van más területre is (Stuttgart, Ramstein, stb) amikor a német munkavégzés helyszíne nem a Cseh határ közeli  német telephely környékén van.

USA katonai bázis
A német területen, a Cseh határ közelében  lévő US amerikai bázisokra bejáró kollégától elvárás az erős A2-B1 angol nyelvtudás és B-s személygépkocsi jogosítvány. A grillcsirkék értékesítése az amerikai katonák részére angolul történik.

A feladat mindkét esetben csirkék, csülkök  grillezése és árusítása. A fizetés 9,50€ bruttó. A munkaidő napi 10-12óra. Lehetséges 4-5 hét német munka és 1 hét szabadidő konstrukció. A német cég dolgozói 2100-2200€ bruttó körül keresnek, ( ledolgozott óraszámtól függően, azoknál van ez a bér akik folyamatosan dolgoznak , 1 hét szünet nélkül)  ) ami kb. 1500-1550€ nettó. A szállás  egyszobás lakásban van , 150€- 250€ rezsivel. (helytől függ hogy mennyi)

Nr. 182-183. Szobalány / konyhai kisegítő páros német munka Ingolnstadt és Nürnberg között

A német  állás, német munka, németországi munkahely  be van töltve!

Azonnali belépéssel keresünk szobalányt és konyhai kisegítőt 1822€ bruttó fizetésért 174 óra munkáért. A szállás költsége 101€, az ellátás 71€ havonta. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. A szobalány feledata a hagyományos szoba takarítás, ágynemű áthúzás. A konyhai kisegtítő a konyhán hámozza a krumplit és zöldségeket, előkészíti a saláták alapanyagát,  mosogatja az edényeket és tisztán tartja a konyhát. A munkáltató egy régi vendéglátós hagyományokkal rendelkező  4 csillagos wellnes szálloda étteremmel és konferencia teremmel. A hagyományos vendégek fogadásán  kívül lakodalmak és magán vagy céges rendezvények lebonyolításával is foglalkoznak. A környék egy népszerű turista paradicsom a természeti szépségei ésv egyéb okok miatt, de a közeli Nürnberg és Ingolnstadt is sok lehetőséget kínál.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:info@nemetmunka.hu
  • Vezetékes magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00-17.00 óráig várjuk szíves érdeklődését, jelentkezését. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000

Mitől páros német  állás a páros német munka

A páros német munka állások megtalálhatóak a megfelelő állás rovatokban önállóan is ugyanazzal a sorszámozással (Nr.) mint amivel a páros állás menüpontban szerepelnek.