Bezárás

Páros német munka állások

Németországi szálloda, panzió, Gasthaus, hotel és egyéb vendéglátó egységeknél német bejelentett munkahelyek vannak. A németországi páros állás betöltéséhez az álláskiírások szerinti végzettség és némettudás szükséges.  Részletek a kiközvetítésről a GASTRO menüben. Az eredeti német álláskiírásokat ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megnézni. PÁROS  ÁLLÁSAINK ( pl. felszolgáló - szakács - konyhalány , stb ) a KÉPEK ALATT!

pizza szakács német munkakonyhai kisegítő német munkafelszolgáló servicekraft német munka

Nr. 216 Takarító / takarító  páros német állás Baden-Baden közelében

Azonnali betöltéssel legalább az egyik személynél  B1 némettudással és saját gépkocsival takarító német páros állás 11,50€ bruttó órabérrel. Az alap  munkaidő 12,00-21,00 óráig tart, de előfordulhat előbbi kezdés és későbbi befejezés is.  (közben 1 óra szünettel) A bruttó fizetés túlóra nélkül 1840€ bruttó 160 számolva.  Túlórákat 25% pótlékkal fizetik ki.  A szállás 250€/hó. A munkahely  a szállástól  25 km-re van ami csak autóval közelíthető meg. A feladat ipari és egyéb épületek takarítása, időnként 10-15 méter magasságban is  létráról vagy állványról ezért szédülő és tériszonyos személyek NE jelentkezzenek. A takarításba bele tartozik a mosdók,  WC-k, irodák és ablakok takarítása is. A munka nagy figyelmet, gondosságot és precizitás igényel. Teljes alkolhol és kábítószer mentes jelentkezőket várunk.  

Nr. 188 Szobalány és konyhai páros állás 2 nő részére  Bayerisch Zell

Keresünk az őszi szezonra szeptember 11-től november közepéig (utána decembertől áprilisig folytatódik a téli szezon )   legalább A2 némettudással 2000€ bruttó (kb 1200€ nettó) fizetéssel, ingyenes szállással és ellátással keresünk két női szobalány és konyhai kisegítő dolgozót 30-45 éves kor körül. 6 napos munkahét, heti 48 órás munkaidővel. A munkahely a hegyen lévő Alm ban van. A feladat a helységek takarítása, a vendégek után az ágynemű áthúzása és besegítés a konyhai előkészítő munkákba.

Nr. 121 Szakács és Nr.187 felszolgáló páros  német állás -Freiburg közelében

Azonnali kezdéssel szakács, Koch és felszolgáló, Kellner / in   németországi munka, éves állás, jó munkahely. A német vendéglátó egység a Fekete Erdőben, Freiburgtól nem messze lévő településen van. A szakács fizetése 2000-2700,-€ bruttó, a felszolgálóé 1950-2100€ bruttó+borravaló.  A túlóra és az ünnepnapok külön meg vannak fizetve. Ez egy éves német állás, nem szezonos. Szállás kétszemélyes szobában fürdővel 250€/hó, folyósón lévő fürdővel kevesebb. A szállás direkt a német vendéglő mellett van. Reggeli ingyenesen van, a többi étkezés dolgozói étlapról nagyon kedvező áron. (A marhasteak körettel 3,50€ -ért van, -ez egy kb 18-25€-s étel.) A dolgozói házban van hűtőszekrény és főzési lehetőség is. A 4 csillagos szállodában 40 szoba van. Az étterem terasszal is rendelkezik. Az étlapon a Schwarzwalder Schinken és Kirschtorte -n kívül a környéken termelt növényekből és tenyésztett állatokból készült ételek vannak. A vendégkör turisták és wellnes pihenőkből áll. Ez egy jó szakács,  felszolgáló, Koch, Kellner páros   német munkahely Koch, szakács, felszolgáló, Kellner  és vendéglátós német munka kereső részére.

Nr. 172 Felszolgáló és Nr.171 szakács német munka  Wiesbaden közelében (120 éves vizimalom étterem)

Azonnali belépéssel német felszolgáló állás 1800€ bruttó fizetésért + borravaló, 200órás havi munkaidővel, B1 némettudással. A szállás 75€, az ellátás 75€. A túlórákat kifizetik vagy lecsúsztatható. Az étterem és hotel  egy régi vizimalomban 120 éve családi vállalkozásban működik. A vendégkör a motorosok, családok és Frankfurt környékére kiváncsi túristákból, túrázókból áll össze.Lakodalmak és egyéb rendezvények is vannak. Ez egy páros állás is lehet, ha a pár másik tagja szakács. (Nr.171) 

Nr. 100 Grillcsirkés büfékocsis német munka a Cseh határnál és NATO támaszpontoknál

Jogosítvánnyal rendelkező szimpatikus, ápolt és rendezett  megjelenésű  személyt keres 1978-ban alakult németországi grillcsirkés cég. Két egymástól független német állás van, különböző német munka követelményekkel. 

Németországi telephelyeken történő német munkahely
A német lakossági területen dolgozó személynek szükséges legalább A2 némettudás és teherautó jogosítvány (C1) amivel 7,5 tonnás gépkocsit vezethet. Kiküldetés van más területre is (Stuttgart, Ramstein, stb) amikor a német munkavégzés helyszíne nem a Cseh határ közeli  német telephely környékén van.

USA katonai bázis
A német területen, a Cseh határ közelében  lévő US amerikai bázisokra bejáró kollégától elvárás az erős A2-B1 angol nyelvtudás és B-s személygépkocsi jogosítvány. A grillcsirkék értékesítése az amerikai katonák részére angolul történik.

A feladat mindkét esetben csirkék, csülkök  grillezése és árusítása. A fizetés 9,50€ bruttó. A munkaidő napi 10-12óra. Lehetséges 4-5 hét német munka és 1 hét szabadidő konstrukció. A német cég dolgozói 2100-2200€ bruttó körül keresnek, ( ledolgozott óraszámtól függően, azoknál van ez a bér akik folyamatosan dolgoznak , 1 hét szünet nélkül)  ) ami kb. 1500-1550€ nettó. A szállás  egyszobás lakásban van , 150€- 250€ rezsivel. (helytől függ hogy mennyi)

Nr. 179-180. Felszolgáló / konyhai kisegítő páros német állás  Würzburg 

Ez a német páros munka , páros német állás , páros munka Németországban betöltésre került.

Azonnali  belépéssel jó némettudással (B1-től) német felszolgáló állás 1532€ -1850€ bruttó fizetésért 40 órás munkahéttel, ingyen szállással. (ellátás nincs) Szívesen látnak párt akkor ha a másik személy konyhai kisegítő valamennyi némettudással. (A1-A2) A feladat a rendezvényekor az ételek előkészítése (zöldség tisztítás, salátakészítés, konyhai munkák) és a vendégek kiszolgálása.  A német munkáltató egy rendezvényszervező cég aki egy 1230 -ban épített de teljesen felújított épületkomplexumban működik ahol céges összejövetelek, továbbképzések és  lakodalmak rendezése történik.

Nr 217. Istálló karbantartó, istállózó  segédmunka  Bayreuth -nál

Ez a német munkahely , német állás , németországi munka augusztus 23-tól betöltésre került.

Azonnali kezdéssel A2 - B1 német tudással  lóistálló és környékének rendben tartására keresünk jelentkezőt egy németországi paraszt udvarra. A német család a szállást egy különálló, berendezett sokszobás kertes, családi házban ingyenesen adja, ezért olyan házaspárnak vagy családnak ideális munkahely, akik családostól tervezik a Németországba költözést és munkavállalást. A istálló munka végzéséért a munkabér 1.000 - 1.200,- € nettó (kb. 1.800 - 1.900,- € bruttó) , a munkaidő heti 6 nap, napi 6-7 óra munkaidővel. Az német istállómunka állás betöltéséhez B kategóriás jogosítvány szükséges, saját autó nem, mert igény esetén a német család személyautót ad, ami saját célra is használható. Az istállómunka  mellett traktor vezetése is szükséges.  #istállómunka, #istállózó munka

A német istálló munkás feladata a 16 lovas istálló és annak környékének folyamatos rendben tartása, almozása, takarítása. A lovakkal teendője az istálló munkás -nak nincs, de csak az jelentkezzen, aki nem fél sem a lovaktól, sem a kutyáktól, ugyanis a német  parasztudvaron több kutya is van. Egyébként a lovak és a kutyák szelídek. 30 és 50 év közötti férfi vagy házaspár jelentkezését várja a német tulajdonos, mert hosszútávra, legalább 8-10 év együtt dolgozásra számít. Házaspár jelentkezése esetében, ha a feleség is  a parasztudvaron szeretne dolgozni, akkor a szolgálati családi házat  természetszerűleg csak a munkát vállaló házaspár fogja használni. A feleség részére különböző házimunkák elvégzésére, iroda takarítás, stb. ad a német tulajdonos lehetőséget 10,- € órabérért, így a feleség fizetése 450,- €-tól  850,- €-ig lehetséges.  (Minijob vagy Midijob) 

Nr. 90 és 90 Konyhai kisegítő  és  grillező / krumpli sütő  német állás Würzburg közelében 

Ez a németországi munkahely, német állás augusztus 1-vel betöltésre került.

Azonnal betölthető éves német  állás grillezős / hamburgeres étteremben szimpatikus pár részére ahol legalább az egyik személy jól beszél németül.  A feladat hamburgerek és grillhúsok készítése, zöldségek tisztítása salátákhoz és köretekhez,  amire az új kollégákat kellőképpen be fogják tanítani. A napi munkához tartozik az egység takarítása is a konyhától az étteremig.  Meg kell érteni hogy mit kérnek a pultnál a vendégeket  kiszolgáló német  kollégák ezért legalább erős A2 némettudás szükséges. Az étel és italfogyasztás  munkaidőben és a szabadnapokon is ingyenes. A szállás egy teljesen új berendezett (tv is van) lakásban az épületben az első emeleten havi 250€ -ért rezsivel biztosítva van. A fizetés  kb 1200-1300€ nettó adókategóriától függően. A túlórákat kifizetik. 40 órás munkahét van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 173 és Nr. 173 Döner, Kebap büfében kiszolgáló állás Mühldorf am Inn közelében

Erre a német munkahelyre nem közvetítünk ki senkit, mert szerintünk a munkaadó nem megbízható!

Azonnali kezdéssel Kebap kiszolgáló  állás 1800€ bruttó ( kb.1200€ nettó) fizetésért ingyenes ellátással. Szerdán szünnap van. Szállás egy 3 szobás lakásban, a rezsit kell fizetni ami személyenként kb. 50€. Legalább A2 némettudás szükséges. A munkáltató egy németországi török család.  A feladat  a büfében szükséges feladatok elvégzése a takarítástól kezdve a sült krupli sütésen keresztül a Kebap, Döner árusításáig minden ami jön.

Nr 182 - 183. Szobalány / konyhai kisegítő páros német munka Ingolstadt és Nürnberg között

A német  állás, német munka, németországi munkahely  be van töltve!

Azonnali belépéssel keresünk szobalányt és konyhai kisegítőt 1.822,- € bruttó fizetésért 174 óra munkáért. A szállás költsége 101,- €, az ellátás 71,- € havonta. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. A szobalány feledata a hagyományos szoba takarítás, ágynemű áthúzás, törölközők cseréje. A konyhai kisegtítő a konyhán tisztítja, hámozza és előkészíti a zöldségeket, az alapanyagokat a főzéshez. Mosogatja az edényeket és tisztán tartja a konyhát. A munkáltató egy régi vendéglátós hagyományokkal rendelkező  4 csillagos wellnes szálloda étteremmel és konferencia teremmel. A hagyományos vendégek fogadásán  kívül lakodalmak és magán vagy céges rendezvények lebonyolításával is foglalkoznak. A környék egy népszerű turista paradicsom a természeti szépségei és egyéb okok miatt, de a közeli Nürnberg és Ingolstadt is sok lehetőséget kínál.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:info@nemetmunka.hu
  • Vezetékes magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00-15.00 óráig várjuk szíves érdeklődését, jelentkezését. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000

Mitől páros német  állás a páros német munka

A páros német munka állások megtalálhatóak a megfelelő állás rovatokban önállóan is ugyanazzal a sorszámozással (Nr.) mint amivel a páros állás menüpontban szerepelnek.