Bezárás

Rasthof kiszolgáló német állás

Rasthof

Nr.177 Rasthof kiszolgáló német állás  Heilbronn, Stuttgart, Frankfurt és még további 17 helyen 

A német autópályákon 20 helyen  lévő autópálya pihenőkbe, Rasthaus-ba keresünk szimpatikus női és férfi kiszolgáló személyzetet. Felszolgálói végzettség nem kell, de a jó némettudás (B1-től) szükséges. A német munkahely dolgozóinak a feladata az önkiszolgáló étteremben, kávézóban és a pultnál történő kiszolgálás és a kasszánál történő munkavégzés. Változó munkarend van. A munkahét 5 napos, 173 óra / hónap.  A fizetés 1.557€-tól bruttó plusz a pótlékok. (délutáni, éjszakai, hétvégi,  stb ami nettó 1200-1400€-ra jön ki. Étkezés személyzeti áron, (50% kedvezmény) Szállás 150€/hónap vagy egyéni megegyezés szerint.

Nr. 96 Kiszolgáló személyzet Autópálya pihenőnél A3

Az A3-as német autópályán ( Passau - Regensburg -Nürnberg - Würzburg ) lévő autópálya pihenőbe, Rasthaus-ba keresünk szimpatikus női és férfi  kiszolgáló személyzetet. Felszolgálói végzettség nem kell, de a jó némettudás (B1-től) szükséges.  A német munkahely dolgozóinak a feladata az önkiszolgáló  étteremben, kávézóban és a  pultnál történő kiszolgálás és a kasszánál történő munkavégzés. Változó munkarend van. A munkahét 5 napos, 39 órás ami  blokkolóóra szerint lesz elszámolva. A fizetés 1.690€ bruttó plusz a pótlékok. (délutáni, éjszakai, hétvégi,  stb) Akik itt dolgoznak tőlünk azok 1300-1500€ nettót keresnek.  A túlórákat kifizetik vagy szabadidőben kiadják előzetes egyeztetés alapján.  A szállás modern, új és szépen berendezett  lakásban van megoldva. A 130m2-es lakásban 1db kétágyas és 4db egyágyas szoba  + nagy nappali-konyha és nagy fürdőszoba van. Az egy ágyas szobáért 160€-t, a kétágyas szobáért 150-150€-t vonnak le a fizetésből. Étkezés munkaidő alatt dolgozói menüből nagyon kedvezményesen  lehetséges.

 Képek a szolgálati lakásról az álláshirdetések alatt. ( a szállás 5,1km-re  (öt km) van a Rasthof-tól ami gyalogúton, biciglis úton vagy az Autópályán gépkocsival közelíthető meg. )