Bezárás

Recepciós, portás német munka

Recepciós német munkahelyrecepciós német állás

Nr. 159 Éjszakai szállodai portás német munkahely- Északi tengeri szigeten

Azonnal betölthető  éjszakai portás  állás németül jól beszélő, a tiszta, tengeri levegőt kedvelő kollégát keres az északi tengerben, a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigeten működő családi szálloda. A német családi szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos család. Az éjszakai portás  fizetése 2100€ bruttó.  Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 6 napos munkahetet jelent, napi 8 órával.

Nr. 160 Szállodai hordár, Londiener / Bellboy / Hotelpage  német munka - Északi tengeri szigeten

Azonnal betölthető szállodai hordár, Londiener / Bellboy / Hotelpage  állás németül jól beszélő,  a tiszta, tengeri levegőt kedvelő fiatalember részérew  az északi tengerben, a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigeten működő családi szállodában. A német családi szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos család. A fizetés 1900€ bruttó. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 6 napos munkahetet jelent, napi 8 órával.

Nr.132 Recepciós  német munkahely , német állás  a Mosel borvidéken Koblenz és Trier között ( 4 szálloda )

Ez a német recepciós állás azonnal betölthető. A fizetés 1740€, 1950€ vagy 2008€ bruttó ami a recepciós által választott un. munkaidő csomagtól függ. Szállás 223€-ért , a teljes ellátás 95€-ért van megoldva. Jó némettudás szükséges. Recepciós gyakorlattal rendelkezők és több nyelvet beszélők előnyben részesülnek.  Ez a német munkahely 4 szállodával rendelkezik a német Mosel borvidéken. A német szállodák közül kettő 4 csillagos, egy 3 csillagos és egy 2 csillagos. A német Moseli borvidék Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó partmenti meredek dombjain fekszik. Ez a borvidék a legidősebb Németországban, borkészítéssel már a rómaiak is foglalkoztak. A legfontosabb fajta a Rajnai rizling.

Nr. 86 Reception mitarbeiter + Back Office feladatok,- Chiemgau -i Alpok

Ez a német recepciós, szállodai portás állás betöltődött.

Azonnal betölthető állás jó némettudással  szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 1700-1800€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírás az oldal legalján van) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.