Bezárás

Recepciós portás német munka

Németországi szálloda, panzió és  hotel egységeknél német bejelentett munkahelyek vannak. A németországi recepciós, szállodai portás állás betöltéséhez  B2-C1 némettudás és B2 angol tudás  szükséges. További idegen nyelvek ismerete előnyt jelent. Részletek a kiközvetítésről a GASTRO menüben olvashat. Az eredeti német álláskiírásokat ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megnézni. A recepciós állásokról részletek  a KÉPEK  ALATT !

Recepciós német munka recepciós német munkahelyRecepciós német munka

Nr. 193 Recepciós német munkahely Ulm / Reutlingen

Ez a német állás , németországi munkahely , német munka betöltésre került.

Azonnali belépéssel B2 némettudással recepciós  német állás 1600€ nettó fizetésért, ami kb 2200-2400€ bruttó adókategóriától függően, ami heti 45 órás, 5 napos munkaidőre vonatkozik. (3 hónap után 1900€ nettó lehetséges) Túlóra nincs. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége havi 250€. A szálloda a sváb alpokban van .Ez a sváb alpokban lévő vendéglátó egység 1720 óta működik. Postakocsi állomás vendéglőként indult, majd bővülve érte el a jelenlegi nagyságát, de még mindig megmaradt családias méretűnek.

Nr. 160 Szállodai hordár, Londiener / Bellboy / Hotelpage  német munka - Északi tengeri szigeten

Erre a német állás -ra és németországi mukahely -re nem közvetítünk ki senkit, mert a munkkapcsolat során sajnos megismertük a német hotel -t.

Azonnal betölthető szállodai hordár, Londiener / Bellboy / Hotelpage  állás németül jól beszélő,  a tiszta, tengeri levegőt kedvelő fiatalember részérew  az északi tengerben, a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigeten működő családi szállodában. A német családi szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos család. A fizetés 1900€ bruttó. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 6 napos munkahetet jelent, napi 8 órával.

Nr 159. Szállodai éjszakai portás német munkahely - Északi tengeri szigeten

Erre a német munkahely -re, német hotel -be, németországi szálloda -ba nem közvetítünk ki senkit, mert a munkkapcsolat során sikerült megismernünk a német munkahely -et.

Azonnal betölthető  éjszakai portás állás németül jól beszélő, egzotikus környezetet és tiszta, tengeri levegőt kedvelő Jelentkező részére. A német családi hotel az Északi tenger egyik szigetén, a szárazföldtől kb 10 km-re fekszik. Az egzotikus  szálloda 5 generáció óta a német család tulajdonában van, vendégeik nagyrészt német , holland , svájci , belga és skandináv pihennivágyók. Az éjszakai portás  fizetése 2.100,- € bruttó.  A német családi szálloda az ellátást ingyenesen, a szállást rezsivel havi 226,- €-ért biztosítja. A Nachtportier munkaideje heti 6 napos, napi 8 óra munka -val. #Nachportier, #portás, #éjszakai portás

Nr 192 Recepciós német állás Stuttgart -ban

Ez a német állás, német munkahely, németországi munka betöltve.

Azonnali belépéssel B2 némettudástól és B1 angoltudástól recepciós német munkahely 2100€ bruttó fizetéssel, ingyenes szállással és ellátással, 174 óra / hónap munkaidővel. Az esetleges túlórákat kifizetik vagy szabadidőben adják ki.  A német munkáltatónak Stuttgart -ban 2 saját vendéglátó egysége van. 

Nr.132 Recepciós  német munkahely , német állás  a Mosel borvidéken Koblenz és Trier között ( 4 szálloda )

Ennek a német állás -nak, német munkahely -nek, külföldi munka -nak betöltése folyamatban van.

Ez a német recepciós állás azonnal betölthető. A fizetés 1740€, 1950€ vagy 2008€ bruttó ami a recepciós által választott un. munkaidő csomagtól függ. Szállás 223€-ért , a teljes ellátás 95€-ért van megoldva. Jó némettudás szükséges. Recepciós gyakorlattal rendelkezők és több nyelvet beszélők előnyben részesülnek.  Ez a német munkahely 4 szállodával rendelkezik a német Mosel borvidéken. A német szállodák közül kettő 4 csillagos, egy 3 csillagos és egy 2 csillagos. A német Moseli borvidék Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó partmenti meredek dombjain fekszik. Ez a borvidék a legidősebb Németországban, borkészítéssel már a rómaiak is foglalkoztak. A legfontosabb fajta a Rajnai rizling.

Nr. 86 Reception mitarbeiter + Back Office feladatok,- Chiemgau -i Alpok

Ez a német recepciós, szállodai német  portás állás betöltődött.

Azonnal betölthető állás jó némettudással  szerződött német vendéglátó egység partnerünknél Bajorországban szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól 350€-ig /hó (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés 1700-1800€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A borravaló egy közös kasszába kerül és onnan lesz szétosztva a kollégák között. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki. (munkaköri leírás az oldal legalján van) Az állás a Chiemgau -i Alpokban van (nem Berghütte vagy Alm) egy turista paradicsom faluban a hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák és nyáron kerékpár és túrutak segítik a turisták kikapcsolódását. A településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

3 féle jelentkezési mód van németországi állásra:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban.E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  • Vezetékes magyar vagy német telefon számainkon munkanapokon 9,00-15,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról. Magyar számunk: 06 1 920 3433 Német számunk: 08641 6949 000