Bezárás

Rólunk

EXACT Personal UG
Székhely: D - 83224 Grassau, Oberdorf 14.
Német vezetékes telefon: 08641 6949 000  Német Handy : 0160 9233 4019
Magyar telefonszám (átirányított internetes vonal): +36 1 920 3433
E-mail cím: info@nemetmunka.hu
Cégjegyzékszám: HRB 25122 Amtsgericht Traunstein
Adószám: 163 / 125 / 90615  Finanzamt Traunstein

 Josef Kling  Josef Kling                Schrodt EditSchrodt Edit

Német munkaközvetítő cég vagyunk Bajorországban.

Az EXACT Personal az 2012-ben alapított  Német Munka Kft -ből nőtte ki magát német bejelentésű munkaközvetítő céggé. Házaspár vagyunk. A munkavállalónak a munka közvetítéséért fizetnie nem kell. Németországi állást német nyelvtudás nélkül nem tudunk biztosítani!

MÁSOK VAGYUNK abban, hogy....

  1. Németországi cég vagyunk német bejegyzéssel és bajor székhellyel, ennek köszönhetően bizalommal fordulnak hozzánk a német cégek és egyéb német munkahely -ek munkaerő keresés és közvetítés megbízásával.
  2. A munkaáltató mindig direktben a németországi cég, munkaerőkölcsönző (Zeitfirma) céggel nem kötünk szerződést.
  3. Szállás minden németországi állás esetében az első munkanaptól biztosított ingyen, vagy kedvező áron.
  4. Németországi irodánkból, amely a Chiemgau -i Alpok völgyében van, könnyűszerrel elérjük a német munkahely -eket és ők is bennünket.

A közelségből adódóan a kapcsolattartás és szerződéskötés kényelmesen és egyszerűen működik a külföldi munkaadók, konkrétan német  munkahely -ek és az EXACT Personal között. Külföldi munka , konkrétan németországi munka és német állás közvetítése történik  szakmunkások, kamionsofőrök, sofőrök, vendéglátósok ( szakács , felszolgáló , recepciós , szobalány , konyhai kisegítő , mosogató )  és ápolónők részére. A munkakeresőnek sem a külföldi munka , német állás ajánlatokért, sem a külföldi munkahely -re, esetünkben német munkahely -re való kiközvetítésért fizetnie NEM kell.

Németországi munkavégzés céljából 3 módon jelentkezhet

1.) Regisztrációval a kért adatok kitöltésével (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb.).   http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
2.) E-mailben. Kérjük néhány sorban írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban.             E-mail címünk:info@nemetmunka.hu
3.) Magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00 - 15.00 óráig várjuk érdeklődését,  amikor tájékoztatni tudjuk   a külföldi munka további részleteiről. Magyar (átirányított internetes) telefonszámunk: 06 1 920 3433,  Német számunk: 08641 6949 000

Feladatunk főleg Bayer és Baden-Württemberg tartományokban Traunstein, Prien, Rosenheim, München, Passau, Regensburg, Nürnberg, Ingolstadt, Augsburg, Ulm, Stuttgart, Frankfurt, Freiburg, Saarbrücken települések környékén németországi munkahely és német állás közvetítése. A munkaadó mind az idősotthonos állás -nál, a vendéglátós állás -nál és az egyéb szakmunkás állások -nál mindig direkt a bajor , sváb , stb. németországi cég, német bejelentéssel és biztosítással. Zeitfirmákkal, munkaerőkölcsönző cégekkel nem kötünk szerződést! A német állások mindegyikéhez német nyelvtudás szükséges!  Az EXACT Personal tevékenysége főleg a fémipari munka , építőipari szakmunka , egyéb szakmunka , vendéglátás ( szakács , felszolgáló , recepciós, szobalány , konyhai kisegítő , mosogató ) ápoló , kamionsofőr munka , egyéb külföldi  munka és munkahely közvetítése németországi munkahelyek -re.


Térkép


Írjon nekünk!

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot:

Ellenőrző kód