Bezárás

Sofőr

Jelenleg betonmixeres sofőr állásunk van Mannheim-i és Frankfurt-i telephellyel. A munkáltató direkt a német cég aki 22 éve ezzel foglalkozik.

Amennyiben rendelkezik "C"-s jogosítvánnyal 95-ös bejegyzéssel akkor első lépésként javasoljuk hogy regisztráljon cégünknél erre a linkre kattintva . Ezt követően nézze meg az e-mail fiókját amelyet a regisztrációkor megadott, és a kapott e-mailre kattintva erősítse meg regisztrációját. Utána 1-2 napon belül keresni fogjuk Önt e-mailben (kérni fogjuk a dolgait- előtte NE küldjön semmit se) és utána telefonos pontosítás történik.

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután megkaptuk Öntől a szükséges dolgokat amiket kértünk, utána összeállítjuk az Ön Bewerbungsmappáját, és telefonon egyeztetünk a részletekről. Ezek tisztázása után kiközvetítjük arra a helyre amit telefonon megbeszéltünk. 

A kiközvetítés gyakorlatilag azt jelenti hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappáját adott cégnek  az Ön összes megadott elérhetőségével együtt, és ezzel egyidőben Ön is megkapja tőlünk e-mailben a potenciális leendő munkáltatójának minden elérhetőségét.

Miután a cégnél megnézték az anyagát és azt rendben találták, utána történik az un. próbamunka.

PRÓBAMUNKA
A kiutazás önállóan történik utaztatóval, vonattal vagy ahogyan Önnek jó. Kérjük hogy legyen pontos és a megbeszélt időpontra érkezzen ki a megbeszélt címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy normális időpontban (20,00 21,00 óráig között) érkezzen ki és NE éjjel.  Gondoljon bele, hogy ugye Ön se örülne annak, ha pl.éjjel 2 órakor valaki felverné az álmából azért hogy beengedjen a szállásra valakit.

A 2-4 napos próbamunka ami mindkét félnek (munkavállaló és munkáltató) lehetővé teszi a másik megismerését , aminek birtokában  megnyugtatóan eldönthető az hogy aláírásra kerül-e a munkaszerződés. Önnek azért jó a próbamunka, mert a pár napos próbamunka alatt betekintést nyerhet a munkáltató  mindennapos életébe és megtudhat jó és kevésbé jó dolgokat leendő munkáltatója mindennapi életéről.

 A próbamunka után következik az elmúlt napok kiértékelése.Amennyiben mindkét fél úgy gondolja hogy szeretnének együtt dolgozni, akkor aláírásra kerül a munkaszerződés a betonmixeres cég  részéről mint munkáltató, az Ön  részéről pedig mint munkavállaló. Részünkről ezzel a munkaközvetítési folyamat sikeresen befeleződött, és bízunk benne hogy sikerült olyan helyet találnunk Önnek ahol hosszú-hosszú ideig jól érzi magát. Mindehhez kívánunk sok sikert és erőt-egészséget.

 Amennyiben elért eddig weboldalunk olvasásával de még nem regisztrált, akkor azt megteheti erre a linkre kattintva!