Bezárás

Sofőr

INGYENES kiközvetítéssel Németországba.INFÓ erről !!!  Szerződött Német és Bajor Speditőr partnereink (NEM Zeitfirma, nem török, román, stb. hanem német cég) részére keresünk sofőröket CE jogosítvánnyal +GKI 95-ös bejegyzéssel és a kamionos munkához szükséges némettudással. AKTUÁLIS németországi SOFŐR német állásajánlat a KAMION  KÉP alatt: 

kamionos sofőr állás németben

 Nr. 49 Kamionos Bajorországi állás CE + 95 -ös

Szerződött német munka, Bajor Speditőr partnerünk részére keresünk kamionos sofőr német munka keresőket CE jogosítvánnyal + GKI 95 -ös bejegyzéssel és a német kamionos munkához szükséges némettudással.

A telephely München-től délre  lévő Bajor faluban van. A fizetés 2100-2200€ bruttó. A német speditőr cég németországi, osztrák  és olaszországi fuvarozást végez. A német munka esetében napidíj a németországi fuvaroknál 24€/nap nettó, olasz fuvaroknál 34€/nap nettó. Ez a német munkahely fizetés szempontjából két részből áll össze, úgymint a fizetésből  és a napidíjból. A kettő  együtt adókategóriától és a fuvarok mennyiségétől, hosszától függően kb.2000-2100€ nettóra jön ki. Ez a német nemzetközi gépkocsivezető állás kamionos némettel vagy kamionos angol nyelvtudással tölthető be.

Nem szükséges német bejelentett cím az állás betöltéséhez. ( DE Europai Uniós lakhely kell, Szerb lakhely nem jó.)  A német telephely és Budapest között kb 600km a távolság, ezért a hétvégi hazautazás gyakorlatilag 2 hetente lehetséges, mert az egyik héten 2 fuvar van hétfőtől péntekig, a másik héten pedig 3 fuvar hétfő kora reggeli indulással és szombat délelőtti visszaérkezéssel.

Hétközben a gépkocsivezető a kamionban alszik. Azon a hétvégén amikor nem megy haza Magyarországra, akkor vagy a kamionban alszik, vagy egy a környéken lévő valamelyik olcsó (15-20€/nap) panzióban / hotelben bérel szobát, amelynek a költségét a gépkocsivezető a napidíjából fizeti.

Nr. 78 Hűtőkocsis belföldi Chiemgau -i állás 

Keresünk szerződött német  Speditőr partnerünk részére belföldi német fuvarokra sofőrt CE jogosítvánnyal +GKI 95-ös bejegyzéssel és a jó némettudással. (B1-től)

A német  telephely a Chiemsee közelében, Chiemgau ban van. A fizetés 2200€ bruttó + 24€ nettó napidíj. A fizetés és a napidíj együtt adókategóriától és a fuvarok mennyiségétől, hosszától függően kb.1900-2000€ nettóra jön ki.

Erre a német állás -ra elsősorban a környéken lakók jelentkezését, vagy a Chiemgau vidékére költözni szándékozók jelentkezését várjuk. A sofőr minden este visszamegy a Bajor telephelyre és a saját ágyában otthon alszik.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van egy VIDEÓ a kamionos életről.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)   http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban.E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  3.  Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000  

Sofőr kamionos 

A kamionos foglalkozás szakmává nőtte ki magát az elmúlt évtizedekben. 

 

Kamionos, gépkocsivezető, nemzetközi kamion sofőr, LKW Fahrer, Internationale LKW Fahrer,