Bezárás

Sofőr

INGYENES kiközvetítéssel Németországba.INFÓ erről !!!  Szerződött Német és Bajor Speditőr partnereink (NEM Zeitfirma, nem török, román, stb. hanem német cég) részére keresünk sofőröket CE jogosítvánnyal +GKI 95-ös bejegyzéssel és a kamionos munkához szükséges némettudással. AKTUÁLIS németországi SOFŐR német állásajánlat a KAMION  KÉP alatt: 

kamionos sofőr állás németben

 Nr. 49 / 2017 Kamionos Bajorországi állás CE + 95 -ös

Szerződött Bajor Speditőr partnerünk (NEM Zeitfirma, nem török, román, stb. hanem német cég) részére keresünk sofőröket CE jogosítvánnyal +GKI 95-ös bejegyzéssel és a kamionos munkához szükséges némettudással.

A telephely München-től délre  lévő faluban van. A fizetés 2100-2200€ bruttó. A cég németországi, osztrák  és olaszországi fuvarozást végez. A napidíj a németországi fuvaroknál 24€/nap nettó, olasz fuvaroknál 34€/nap nettó. A fizetés és a napidíj együtt adókategóriától és a fuvarok mennyiségétől, hosszától függően kb.1800-2000€ nettóra jön ki.

Nem szükséges német bejelentett cím az állás betöltéséhez. A telephely és Budapest között kb 600km a távolság, ezért a hétvégi hazautazás gyakorlatilag 2 hetente lehetséges, mert az egyik héten 2 fuvar van hétfőtől péntekig, a másik héten pedig 3 fuvar hétfő kora reggeli indulással és szombat délelőtti visszaérkezéssel.

Hétközben a gépkocsivezető a kamionban alszik. Azon a hétvégén amikor nem megy haza Magyarországra, akkor vagy a kamionban alszik, vagy egy a környéken lévő valamelyik olcsó (15-20€/nap) panzióban / hotelben bérel szobát, amelynek a költségét a gépkocsivezető a napidíjából fizeti.

Nr. 7 / 2018 Hűtőkocsis belföldi Németországi állás 

Az állás 2018 január 10-től tölthető be.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van egy VIDEÓ a kamionos életről.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével:(név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)   http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban.E-mail címünk: info@nemetmunka.hu
  3.  Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9,00-17,00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000