Bezárás

Sofőr

Építkezéseken és szállítmányozási német cégeknél C és CE-s jogosítvánnyal +95-ös bejegyzéssel sofőr állásaink vannak Bajorországi és Baden-Württenbergi cégeknél. Nem Zeritfirmák,  direkt a munkáltatóval köttetik a munkaszerződés.

Ha érdekli és rendelkezik "C"-s CE-s jogosítvánnyal, 95-ös bejegyzéssel akkor első lépésként regisztráljon németországi sofőr állásra. Ezután nézze meg az e-mail fiókját, amelyet a regisztrációkor megadott, majd a kapott e-mailre kattintva erősítse meg a regisztrációt. Ezután rövidesen keresni fogjuk Önt e-mailben (bekérjük az önéletrajzát és a vezetői engedélyeket- előtte NE küldjön semmit!), majd telefonos pontosítás történik.

KIKÖZVETÍTÉS:
Miután megkaptuk és rendben találtuk az Ön által küldött személyes anyagot, összeállítjuk az Ön Bewerbungsmappáját (önéletrajz+vezetői engedélyek) majd telefonon egyeztetjük a részleteket. A megbeszélés után kiközvetítjük a szóban forgó céghez. A munkaközvetítésért fizetnie NEM kell!

A kiközvetítés gyakorlatilag azt jelenti hogy e-mailben elküldjük a Bewerbungsmappáját az adott cégnek  az Ön által megadott elérhetőségekkel együtt, ezzel egyidőben Önnek is elküldjük e-mailben a leendő munkáltatójának minden elérhetőségét.

A német cégnél átnézik az anyagát és ha rendben találják, megjelölnek egy kiutazási időpontot, amelyet természetesen egyeztetünk Önnel. Kiutazás után kezdődik a próbamunka.

PRÓBAMUNKA
A kiutazás önállóan történik saját gépkocsival, utaztatóval, stb. Kérjük hogy legyen pontos és a megbeszélt időpontra érkezzen a megjelölt címre. Ügyeljen rá  (főleg ha utaztatóval utazik) hogy legkésőbb 20.00 óra - 21.00 óra  között érkezzen a szállásra és NE éjjel kelljen felébreszteni a kollégákat.

A 2-3 napos próbamunka mindkét félnek (munkavállaló és munkáltató) lehetővé teszi egymás megismerését, ezáltal   megnyugtatóan eldönthető, hogy elfogadható-e a munkaszerződés. A próbamunka azért fontos és jó, mert ezidő alatt betekintést nyer a munkáltató  mindennapos életébe.

 A próbamunka után következik az elmúlt napok kiértékelése. Amennyiben mindkét fél úgy gondolja hogy szeretnének együtt dolgozni, akkor aláírásra kerül a munkaszerződés, a betonmixeres cég  részéről mint munkáltató, az Ön  részéről pedig mint munkavállaló. Részünkről ezzel a munkaközvetítési folyamat sikeresen befeleződött, és bízunk benne hogy sikerült olyan állást találnunk Önnek, ahol hosszútávon jól érzi magát. Mindehhez sok sikert kívánunk!

Ha esetleg Ön regisztrálás nélkül jutott tájékoztatónk végére és úgy gondolja, hogy az olvasottak alapján érdekli az ajánlatunk, akkor regisztráljon most németországi sofőr állásra.