Bezárás

Szakács németországi állás

Német munka , német állás  németországi vendéglő, német szálloda és egyéb vendéglátó egység részére. Némettudás nélküli szakács német munkahely , állás nálunk nincs! További részletek az ingyenes kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben van. Az eredeti német álláskiírásokat ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megnézni. Németországi SZAKÁCS  állás -ok a KÉP ALATT !

szakács német állásszakács német munkahelypizza szakács német munka

Nr 235/b. Szakács / pizzaszakács német munka Konstanz közelében

Azonnali belépéssel szakács / pizzaszakács német állás legalább A2 német tudással németországi Restaurant -ban. A szakács fizetése bruttó 1.600,- €, a pizzaszakács fizetése bruttó 1.400,- €. A munkaideje 46 óra hetente, a túlórákat kifizetik.  A szállás szobában 250,- €-ért, ill. apartmanban 500,- €-ért megoldott. #szakács, #pizzaszakács, #konstanz

Németország egyik legszebb táján, Konstanz közelében egy olasz jellegű német Restaurant szakács és pizzaszakács állás -t kínál legalább A2 német tudással rendelkező szakács , pizzaszakács részére. A szakács fizetése bruttó 1.600,- €-tól, a pizzaszakács fizetése bruttó 1.400,- € -tól indul. A szakács és pizzaszakács munkaideje a német Restaurant -ban heti 46 óra, a túlórákat a német étterem a munkabérrel havonta kifizeti.  A szállást a németországi Restaurant a szakács / pizzaszakács részére biztosítja 250,- €-ért szobában, ill. 500,- €-ért apartmanban.

szakács németmunka , szakács német állás , szakács német munka , szakács Németország , németországi szakács állás

Nr. 225/a  Koch / szakács német állás a Fekete-erdőben Freiburg alatt

Azonnali belépéssel szakács felvétel legalább A1 német tudással németországi Wellness Hotelban! Munkabér végzettséggel 2.100 - 2.850,-€, végzettség nélkül 1.950 - 2.250,-€, a vasárnapi pótlék 100,-€. A munkaidő 45 óra/hét. A szállás 230,-€ havonta, az ellátás ingyenes. #szakács, #Koch, #Fekete-erdő

Azonnali kezdéssel németországi Wellness Hotel és Restaurant keres szakács jelentkezőt, aki legalább A1 szinten beszél németül. A szakács munkabére végzettséggel 2.100 - 2.850,- €, végzettség nélkül 1.950 - 2.250,- €, a vasárnapi pótlék 100,- €. A munkaidő a német Restaurant -ban 45 óra hetente. A német munkahely a szakács részére szállást biztosít, a szobához tusoló és WC tartozik, költsége 230,- € havonta. Az étekezést és italfogyasztást a német Wellness Hotel ingyen adja, napi 3 alkalommal.

A németországi Wellness Hotel és Restaurant gyönyörű környezetben van a Fekete-erdőben, Freiburg és Schaffhausen között. A közeli tóban nyaranta kellemes a fürdőzés, a Fekete-erdő pedig évszaktól függetlenül igen kedvelt kirándulóhely. A német vendégeken és turistákon kívül sok a külföldi vendég, Svájc közelsége miatt pedig gyakoriak a pihenni vágyó vendégek Svájcból.

Nr 204. Koch / szakács német állás a Mosel vidéken egy középkori várban

Azonnali belépéssel német Koch , szakács munka Németország -ban legalább A2 szintű német tudással. A Koch , szakács állás -on a munkabér az első 3 hónapban 1.800 - 2.000,- € bruttó + borravaló. 3 hónap után a szakács / Koch fizetése átbeszélhető, tárgyalható. A túlórákat a német étterem kifizeti. A munkaidő napi 8,75 óra, azaz havi 192 óra. Ezen a német Koch , német szakács állás -on a szállás 50,- €-ba kerül havonta, egy-, maximum kétágyas szobákkal. A szakács / Koch étkezését ingyenesen biztosítja a németországi Restaurant. #szakács, #Koch

Olyan szakács / Koch jelentkezését várjuk, aki kihívást keres! A német étterem , Restaurant egy Mosel vidéki 1100-as években épült középkori várban van. A német  étterem tulajdonosa arra törekszik, hogy a német és külföldi vendégeinek korhű szórakozásban és korhű kulináris élményekben legyen része. Példának okáért az ételek korhű evőeszközzel fatányéron, az italok kupában kerülnek a vendégek elé. Különleges és kedvelt szolgáltatása az étteremnek a középkori jelmezekben történő íjverseny megrendezése, valamint egyéb középkorban szokásos harci, lovagi játékok lebonyolítása. A középkori várban a turisták látogatásán kívül gyakoriak a családi ünnepségek, esküvők, valamint igen kedvelt történelmi helyszín a német iskolák számára osztálykirándulások alkalmával.

Nr 194. Koch , szakács német munka Bad Reichenhall

Azonnali belépéssel A2 némettudással Koch , szakács német állás 2.200,- € bruttó fizetésért németországi hotel -ben.. A szakács munkaideje heti 39 óra, a munkahét 5 napos. A németországi szakács állás -hoz a szállás és az ellátás ingyenes. #szakács, #Koch, #Köchin

A németországi szálloda 4 csillagos, 90 szobája van. Saját fűszerkertje és saját péksége van, amelyben naponta sütik a friss kenyeret, zsemlét és egyéb péksüteményeket.  A német hotel az oszrák - német határnál van a német oldalon, gyönyörű környezetben az Alpok hegyei között.

Nr 171. Koch , szakács állás Németországban Wiesbaden közelében

Azonnali belépéssel szakács állás Németországban havi 2.000,- € bruttó fizetésért, legalább A1 német tudással. A szakács munkaideje havi 200 óra, a túlórákat a német étterem vagy kifizeti, vagy szabadidőben adja ki. A német vendéglő a szakács részére a szállást 75,- €-ért, az ellátást szintén 75,- €-ért biztosítja. #szakács, #Koch

Ez a németországi hotel és étterem egy régi vizimalomban, immár 120 éve egy német család  vállalkozásában működik. A hotel vendégköre többnyire motorosokból, valamint olyan külföldi és német családokból, utazó csoportokból, túristákból áll, akik Frankfurt környékére kíváncsiak. A németországi hotel és étterem lakodalmak, nagyobb családi ünnepek, szemináriumok, és egyéb társas összejövetelek lebonyolításával is foglalkozik. Ez a németországi étterem páros jelentkezést is vár abban az esetben, ha a pár másik tagja felszolgáló munka -t tud végezni.

Nr. 146 Koch / Szakács németországi munka Freiburg nál

Ez a német szakács állás , német szakács munka betöltve!

Azonnali belépéssel, A2 némettudással szakács, Koch  német munkahely 1980€ bruttó fizetésért 198 óra munkaidővel. Az étkezés ingyenes, a szállás rezsivel és  WIFI-vel 180€ / hónap. A szállás a munkahelytől 200 méterre van egy 3 szintes szolgálati lakásban ahol összesen 6 külön szoba van, 2 szobánként van közös WC és fürdőszoba. Az alsó szinten van a közös konyha és étkező. A középső szinten van egy nagy fürdőszoba mosógéppel és szárító géppel. Ez egy szezonos állás, ami 2019 január 10-ig tart. 

Nr. 146 Koch / Szakács németországi munka Freiburg nál

Ez a német szakács állás , német szakács munka betöltve!

Azonnali belépéssel, A2 némettudással szakács, Koch  német munkahely 1980€ bruttó fizetésért 198 óra munkaidővel. Az étkezés ingyenes, a szállás rezsivel és  WIFI-vel 180€ / hónap. A szállás a munkahelytől 200 méterre van egy 3 szintes szolgálati lakásban ahol összesen 6 külön szoba van, 2 szobánként van közös WC és fürdőszoba. Az alsó szinten van a közös konyha és étkező. A középső szinten van egy nagy fürdőszoba mosógéppel és szárító géppel. Ez egy szezonos állás, ami 2019 január 10-ig tart. 

Nr. 117 Koch / Jungkoch / Szakács német munka Stuttgart közelében 

Ez a német szakács német munka betöltve.

Régi (4-5 éves) német vendéglátós partnerünk részére van ez a  szakács, Koch, Jungkoch német állás, német munkahely. A leendő szakács, segédszakács a kb 3 évi ide kiközvetített magyar szakács helyére fog kerülni, aki más területen fog dolgozni május hónaptól.  A szakács, kukta, Jungkoch, Koch  fizetése 2050€ bruttó. A szakács munkaideje 139 óra. A szállás az első időben a szállodában van megoldva. A szakács részére az  ellátás, étkezés költsége  3€/nap.  A végleges saját lakás keresésében, megoldásában a munkáltató minden segítséget megad. A településen egy normális   lakás bérlésének ára 350-400€/hónap. Ennél a vendéglátó egységnél  jó angol tudással rendelkező szakács jelentkezőnek is örülnek, mert a konyhában az angol nyelv is használatos a német mellett. Ez a vendéglátó egység egy amerikai bár / Steekhaus mintájára, annak stílusában van berendezve és az étlapon is az amerikai Steek és grillezett Burger irányzat van annak szokásos kiegészítő ételeivel és italaival.

Nr 161. Jungkoch / Beikoch / segédszakács német munka - Allgäu

Ez a németországi szakács állás , német szakács munka betöltésre került!

Azonnali  kezdéssel segédszakács -ot keres Allgäu -ban egy bajor alpesi vendéglő. A segéd szakács  , Jungkoch , Beikoch fizetése  1.600 - 2.000,- € bruttó, a szállás -t és az ellátás -t a német Gasthaus ingyenesen biztosítja. Feltétel a szakács végzettség és a legalább A2 szintű  német tudás. A bajor Gasthaus a hét minden napján nyitva tart délelőtt 10.00 órától este 18.00 óráig. #szakács, #segédszakács, #Jungkoch, #Beikoch

Ez a németországi Gasthaus az 1800-as évek végén épült, már akkor is bajor vendégfogadó volt. Az Allgäu gyönyörű hegyeinek völgyében áll az alpesi vendéglő , az ilyen hegyi tájat Alm -nak hívják Németországban. A bajor vendéglő tágas, napsütötte teraszán tavasztól őszig szívesen tartózkodnak  a vendégek, hiszen egy finom bajor étel elfogyasztása közben páratlan panorámában gyönyörködhetnek. Külföldi és német túrázók, kirándulók kedvelt helye,  a Gasthaus -tól bérelhető  lovaskocsi, illetve roller, amivel kényelmesen be lehet kocsikázni, ill. rollerezni a környéket. Felnőttek és gyermekek részére egyaránt sok szórakozási, túrázási, sportolási lehetőség van a friss, tiszta levegőn.

Nr 202. Koch / szakács német munka Miesbach közelében egy hegyi tó közelében

Ez a németországi szakács állás , németországi munka betöltésre került!

Azonnali belépéssel, legalább A2 szintű némettudással  szakács / Koch állás Németország -ban! A munkabér 2.700,- € bruttó, a munkaidő heti 48 óra. A német hotel a szakács / Koch részére a szállást és az étkezést ingyenesen adja. Az alpesi  vendéglő -nek a belső helységein kívül tágas, napfényes terasza van, ahonnan a káprázatos kilátás nyílik a környék gyönyörű hegyvonulataira, a mélyen fekvő völgyekre és a közeli tóra. A szakács / Koch feladata a különböző regionális ételek, levesek, egytálételek főzése, a kedvelt  Brotzeit - féleségek és hagyományos bajor édességek elkészítése. #szakács, #Koch

A németországi hotel forgalma egész évben magas, nyáron a hegyi kirándulásokat kedvelők, télen pedig a síelés szerelmesei látogatják. Olyan szakács / Koch jelentkezését várjuk, aki szereti a friss, tiszta hegyi levegőt, a kellmes nyári alpesi klímát és az igazi hideg telet, sok hóval.

Nr 191. Koch , szakács német állás Stuttgart -ban

Ez a szakács német munka , németországi szakács állás betöltésre került.

Azonnali belépéssel A2 némettudástól szakács német állás 2.100,- € bruttó fizetéssel.  A munkaidő havi 174 óra, a túlórákat a német szálloda kifizeti vagy szabadidőben adja ki. A szakács részére a szállást és ellátást a németországi hotel ingyenesen biztosítja. #szakács, #Koch

A német szálloda Stuttgartban két saját hotellel bír, mindkettő saját étteremmel. Mindkét német hotel Stuttgart belvárosában van, ezért olyan szakács jelentkezését várjuk erre a német szakács állás -ra, aki a nyüzsgő, forgalmas nagyvárosi életet kedveli.

Nr. 137 Jungkoch / Segédszakács német munka a Fekete Erdő -ben, Freiburg közelében

Ez a németországi szakács állás , szakács német állás , német szakács munka betöltve.

Azonnal betölthető segédszakács / Junkoch szakács állás A2 némettudással egy szállodával  és apartman házakkal (Ferienwohnung) rendelkező Hotel -nél,  amit egy régi partnerünk ajánlott nekünk. A szakács fizetése 2250€ bruttó, amiért heti 38 órát kell dolgozni 5 napos munkabeosztásban. Az esetleges túlórákat kifizetik. Az étkezés 100€/hó, a szállás 100€/hó. A német állás betöltéséhez szakács végzettség és A1-A2 némettudás szükséges.

Nr. 115 Koch / Szakács német  állás  Lengries / Bad-Tölz közelében

Ez a németországi szakács munka , német szakács állás , német munka szakács betöltve.

Április 28-al betölthető szakács, Koch  német állás Bajorországban, gyönyörű helyen. A szakács fizetése 11-13€ / óra, ami 186 havi óraszámmal számolva 2046-2418€ bruttó. A szállás 150€, az ellátás 150€. Ez a német szakács munkahely A2 némettudással tölthető be. A szakács feladata a főzés mellett a grillezés is. A húsok a saját német parasztudvarból ( Bauernhof ) származnak. Az étlapon tipikus Bajor ételek vannak. A ház specialitásai az ökörből ( Ochsen ) készült ételek. Terasz és sörkert is tartozik  a Gasthaus hoz. Lenggries Münchentől 60 km-re déli irányban, az osztrák határ mellett található. A hangulatos kis bajor falu felett elterülő tradicionális síterep bájos, öreg hüttéiről, családbarát környezetéről és a 8 km hosszú "Brauneck-Abfahrt" pályájáról híres

Nr. 121 Koch / Szakács német munka , német állás - Freiburg

Ez a német szakács állás , szakács német munka , szakács állás Németországban betöltésre került.

Junius 1-i  kezdéssel Koch , szakács állás Németországban , éves állás, jó német munkahely . A német vendéglátó egység a Fekete Erdőben, Freiburgtól nem messze lévő településen van. Ideális jelölt az a szakács szakmával és Koch gyakorlattal rendelkező szakács aki jól beszél németül. A fizetés 2000-2700,-€ Bruttó.  A túlóra és az ünnepnapok külön meg vannak fizetve. Ez egy éves német állás, nem szezonos. Kettő magyar dolgozik a komplexumban, akikkel meg vannak elégedve. Szállás egyszemélyes szobában fürdővel 250€/hó, folyósón lévő fürdővel kevesebb. A szállás direkt a német vendéglő mellett van. Reggeli ingyenesen van, a többi étkezés dolgozói étlapról nagyon kedvező áron. (A marhasteak körettel 3,50€ -ért van, -ez egy kb 18-25€-s étel.) A dolgozói házban van hűtőszekrény és főzési lehetőség is. A 4 csillagos szállodában 40 szoba van. Az étterem terasszal is rendelkezik. Az étlapon a Schwarzwalder Schinken és Kirschtorte -n kívül a környéken termelt növényekből és tenyésztett állatokból készült ételek vannak. A vendégkör turisták és wellnes pihenőkből áll. Ez egy jó szakács, Koch  német munkahely Koch, szakács és vendéglátós német munka kereső részére.

Nr. 150 Koch / Szakács német állás , német munka Ulm / Reutlingen

Ez a német állás, német szakács munkahely , szakács állás Németországban betöltve.

Azonnali belépéssel A2 némettudással szakács  német állás 1600€ nettó fizetésért, ami kb 2200-2400€ bruttó adókategóriától függően, ami heti 45 órás, 5 napos munkaidőre vonatkozik. (3 hónap után 1900€ nettó lehetséges) Túlóra nincs. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége havi 250€. A szálloda a sváb alpokban van .Ez a sváb alpokban lévő vendéglátó egység 1720 óta működik. Postakocsi állomás vendéglőként indult, majd bővülve érte el a jelenlegi nagyságát, de még mindig megmaradt családias mértetűnek. #felszolgáló, #svábalpok

Nr. 110 Jungkoch / Beikoch / Segédszakács német állás  - München területén a Mittlerer Ring -nél

Ez a külföldi állás, német szakács állás,  német munka problémásnak tűnik, ezért óvatosságból nem közvetítünk ide senkit.

Ez a Németországi, Bajor, Müncheni  segédszakács / Jungkoch állás a Mittlere Ring nyugati részének környékén van, A2 némettudással. A fizetés 1250-1550€ nettó körül van, (ez a bruttó fizetés+borravaló részből áll össze) ami 5 napos munkahét, 174 órás munkahónap esetére vonatkozik. A túlórát kifizetik vagy lecsúsztatható. A hónap végén a pincérek a borravaló bizonyos százalékát leadják a konyhai dolgozók részére.  A szállás és ellátás gyakorlatilag ingyenes  ( lásd Geldwerte Vorteile ) A szállás jó. Az ideális jelöltnek szakács végzettsége van és  1-2 éves Németországi gyakorlata van. #konyhai kisegítő, #Abwäscher, #mosogató, #Küchenhilfe

Nr. 75 Commis de Cuisine - kezdő szakács és Nr.76 Demichef de Partie felelős szakács  -Chiemgau-i Alpok

A német szakács állás , szakács munka Németországban , németországi szakács állás Németországban betöltve!

Jó német tudással (B1-től) munkatársat keresünk szerződött német vendéglátó egység részére Bajorországba szállással és teljes ellátással. Az ellátás, étkezés 58€ / hó, a szállás 220€-tól  350€-ig /hó  (m2 függő) ami a fizetésből lesz levonva. A fizetés a Comis de Cuisine, kezdő szakács esetében  1800€-1940€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A fizetés a Demichef de Partie esetében 1940-2100€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A munkahét 39 órás és 5 napos. A túlórákat szabadidőben adják ki.  (munkaköri leírások az oldal legalján vannak) Ez a német állás, német munka, német munkahely a Chiemgau -i Alpokban van egy német  turista paradicsom faluban a németországi hegyekben, ahol télen sífelvonó, sípályák  és nyáron kerékpár és túrautak segítik a turisták kikapcsolódását. Ezen a némert településen több mint 20 étterem, sok szálloda és rentgeteg nyaralóház ( Ferienwohnung ) van. A faluban teljes infrastruktúra van. (üzletek, ABC, orvos, bankok, stb.) A település lakosságának kb 75-80%-a télen - nyáron turistákból áll.

Nr. 122 Koch / Szakács német állás Trier közelében, a Francia - Luxemburgi határnál

Ez a német szakács állás , németországi munka , szakács állás németországban , németmunka betöltődött.

Azonnal betölthető szakács, Koch  németországi állás szállással és étkezéssel a Francia / Luxemburgi határ közelében.  A garantált  nettó fizetés 1350-1850€ nettó  havi 173 óra munkaidővel  + ingyenes étkezés és ingyenes szállás. A szakács, Koch német  állás erős A1 némettudással tölthető be. Az étkezés reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. A dolgozók szállása a munkahelytől  350 méterre lévő vendégházban van egyszemélyes 15m2 -es apartmanban, ahol WC / tus, TV és internet van. A közös helységben főzési lehetőség is van.

Nr. 114 Chef de Partie / Koch / Szakács állás Németországban a Mosel borvidéken, Koblenz és Trier között  (4 szálloda)

Ez a német munkahely, német munka , német állás , szakács Németországban be van töltve.

Az április 15-el betölthető Chef de Partie, szakács, Koch német állás Németország híres Mosel borvidékén van. A szakács, Koch, fizetése 10-12€ bruttó, ami a választott óraszámú munkaidő csomagtól  függően (174-195-208 óra / hónap ) 2088-2340-2496€ bruttó. A szállás 223€, az ellátás 95€. A2 némettudás kell. Ez a német állás szakács végzettséggel tölthető be, nívós konyhán szerzett tapasztalattal rendelkezők előnyben részesülnek. A szakács feladata a főzésen kívül az alapanyagok átvétele, tárolása, a HACCP betartása. Fiatal szakács, Jungkoch részére is biztosít lehetőséget ez a német munkahely amely 4 szállodával rendelkezik a német Mosel borvidéken. A német szállodák közül kettő 4 csillagos, egy 3 csillagos és egy 2 csillagos. A német Moseli borvidék Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó partmenti meredek dombjain fekszik. Ez a borvidék a legidősebb Németországban, borkészítéssel már a rómaiak is foglalkoztak. A legfontosabb fajta a Rajnai rizling

Nr. 92 Koch / Szakács állás a Fekete erdőben - Freudenstadt közelében

Ez a vendéglátós német állás , külföldi munka , németországi szakács állás betöltve!

Azonnali kezdéssel keresünk szakácsot ebbe a Scharzwald / fekete erdei Landgasthof -ba ( német vidéki vendéglőbe) . A szakács / Koch fizetése 2160 € bruttó + 100€ nettó adómentes pótlék ( Steuerfreie Zuschlag ) + borravaló a felszolgálóktól. A pincéreknek a borravalóból a napi forgalom 1%-ának megfelelő összeget le kell adniuk a konyhának. Némettudás A2 körüli szükséges. A havi munkaidő 180 óra. A túlórákat ha egy mód van ra akkor szabadidőben adják ki, ha ez nem lehetséges akkor kifizetik. Egyszemélyes szállás az épületben van 223 €-ért, rezsivel együtt. A havi étkezés 58€ -ért biztosítva van.

Nr. 111 Jungkoch / Koch / Szakács állás Németországban Bad-Tölz közelében

Ez a német állás , külföldi állás , német munka , német szakács állás , németországi munka betöltve.

Azonnal betölthető szakács  német állás, német munka München től délre, Bad -Tölz közelében legalább A2 némettudással. A szakács végzettséggel rendelkező Jungkoch / Koch fizetése bruttó 1980€, 5 napos 9 órás munkahéttel ami 198 óra / hónap. Az esetleges túlórákat kifizetik vagy lecsúsztatható. A szállás és ellátás ingyenes. Hétfőn és csütörtökön a német Gasthaus zárva van. Ez a Bajor Gasthaus 1928 óta működik és már a család 5.generációja üzemelteti. Nagy súly helyeznek a friss alapanyagokra, saját fűszernövény kerttel rendelkeznek. A konyhai alapanyagok nagy részét saját termelésben állítják elő. (zöldségek, húsárú, stb) Specialitása ennek a német Gasthaus nak a csülök és a kacsa, ami mindig frissen és kizárólag rendelésre készül több mint 30 éve ugyanazzal a recepttel. A közelben lévő Bad-Tölz városkában az óváros az Isar hídjától keletre húzódik, melyben szebbnél-szebb kétemeletes paraszt-reneszánsz stílusban épült házak húzódnak, melyek változatos kapuzataikkal, ablakkeretezéseikkel és színes falfestésükkel érdekes látványt nyújtanak.

Nr. 108 Beikoch / Jungkoch / Segédszakács munka Németországban  Saarbrücken közelében

Ez a szakács német állás, szakács német munka , külföldi munkahely betöltve.

Azonnal betölthető  segédszakács ( ügyes konyhai kisegítő, kukta, beikoch, jungkoch ) német állás van Saarbrücken közelében. A német vendéglátó egység több mint 3 éve a partnerünk, több dolgozót is közvetítettünk ki hozzá. A segédszakács kezdő fizetése 1600€ bruttó ( ez kb 1200€ nettó ), a szállás és ellátás ingyenes. Az német állás betöltéséhez A1-A2 némettudás kell. Túlóra van, amit eddig minden ott dolgozónak hiánytalanul kifizettek. A német főszakács és a konyhai kisegítő már nagyon várja az új kolléga érkezését és mindenben segíteni fogja a beilleszkedést. A konyhai kisegítő hölgy németül és magyarul is folyékonyan beszél.

FIGYELEM! A munkára jelentkezés alatt van a szakács állás szakmai fokozatainak francia megnevezési, azok rövid leírásaival és  egy rövid (kb. 1-2 perces) VIDEÓ egy Bajor ételspecialitásról.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  1. Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: ( név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb )  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  2. E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  3. Vezetékes magyar vagy német  telefon számainkon munkanapokon 9.00-15.00 óráig várjuk telefonos érdeklődését amikor tájékoztatni tudjuk a további részletekről a német munkáról.  Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

 

 Mivel az álláshirdetésekben gyakran a munkakörök francia elnevezését adják meg ezért érdemes megismerkedni azokkal.

A szakács hierarchia francia elnevezései a következők:

chef cuisinier = konyhafőnök

Souschef= helyettes

Chef de Partie = csoportvezető adott konyhai részlegen

Demi Chef de Partie = felelős csoportvezető

Comis de Cusiene = kezdő szakács

Szakács / Chef Cuisinier 

A szakács (chef cuisinier) legfőbb feladata, hogy a hozzá beosztott konyhai személyzet segítségével  elkészíti az étteremben felszolgált ételeket. Ezen túlmenően a szakács munkája a következő tevékenységek koordinálásából áll össze: beszerzés, raktározás, termelés (főzés), értékesítés (tálalás) , belső anyagmozgatás, mosogatás, hulladékok és ételmaradékok kezelése.

Commis de Cuisine / Jungkoch

– Ausbildung & Aufgaben
Der Commis de Cuisine, der im Deutschen auch schmeichelhafterweise Jungkoch genannt wird, steht in den Startlöchern seiner Kochkarriere und hat die großartige Chance, die unterschiedlichen Bereiche einer Küche von der Pike auf kennenzulernen.

Was ist ein Commis de Cuisine? Definition und Aufgaben
Aller Anfang ist schwer? Nicht als Commis de Cuisine. Dieser Job bietet nämlich die perfekte Gelegenheit, in die verschiedenen Abteilungen einer Küche hineinzuschnuppern. Der Jungkoch wird einem Posten in der Küche zugeteilt – zur Auswahl stehen die unterschiedlichsten Bereiche von der Beilagenzubereitung (Commis d’Entremétier) über Saucen (Commis de Saucier) bis hin zu den Kaltspeisen (Commis de Gardemanger). Er ist auch verantwortlich für die ihm zugewiesenen Teilaufgaben in allen anderen Bereichen der Küche. Der Commis de Cuisine hat zwar den Anweisungen seiner direkten Vorgesetzten – Chef de Partie (Postenchef), Demi Chef de Partie (Stellvertreter des Postenchefs), Sous Chef (Stellvertreter des Küchenchefs) und Chef de Cuisine (Küchenchef) – Folge zu leisten, übernimmt seinerseits aber auch schon erste Führungsaufgaben. Er darf den ihm zugewiesenen Posten in der Restaurant- oder Hotelküche eigenständig führen und Azubis anlernen. Ein Jungkoch ist gut beschäftigt: Er hilft unter anderem bei der Erstellung von Menüs und Speisekarten sowie bei Warenbestellungen und Inventuren. Außerdem ist er für die Sauberkeit in seinen Arbeitsbereichen verantwortlich und achtet auf kostenbewusstes Arbeiten.

Wie wird man Commis de Cuisine? Ausbildung und Voraussetzungen
Bevor der Commis de Cuisine seine Stelle antritt, hat er gerade seine dreijährige Ausbildung zum Koch beendet oder die ersten Stationen nach seiner Lehre hinter sich. Die meisten Jungköche üben ihren Job rund zwei Jahre aus, bevor sie die nächste Sprosse auf der Karriereleiter erklimmen und zum Beispiel Chef de Partie (Postenchef) werden. Was muss ein Commis de Cuisine für den Beruf mitbringen? Auf alle Fälle Leidenschaft für das Kochhandwerk und Spaß am Experimentieren mit verschiedenen Zutaten und Produkten. Für den Job sind zweifelsohne auch Hands-on-Mentalität, Flexibilität und Kreativität gefragt sowie ein hohes Maß an Einsatzfreude und Lernbereitschaft. Denn in dieser Position kann man wertvolle Erfahrungen sammeln und Routine erwerben. Da Köche mitunter auch Gästen einzelne Menüfolgen erklären müssen, sind außerdem ein gepflegtes Erscheinungsbild und gute Fremdsprachenkenntnisse für den formvollendeten Kundenservice ein Muss.

 

Demi Chef de Partie

– Ausbildung & Aufgaben
Der Demi Chef de Partie hat in einer Küche den verantwortungsvollen Job des Stellvertreters eines Chefs de Partie (Postenchef einer speziellen Abteilung in der Küche – zum Beispiel der kalten Küche, der Saucen oder Desserts) inne und erfüllt dessen Aufgaben bei Abwesenheit.

 

Was ist ein Demi Chef de Partie? Definition und Aufgaben
Der Demi Chef de Partie steht in der Hierarchie der Küchenbrigade über dem Commis de Cuisine (Jungkoch) und den Azubis und gibt ihnen bei Bedarf Anweisungen. Ihm wiederum sind der Chef de Partie (Postenchef), der Sous Chef (Stellvertreter des Küchenchefs) und natürlich der Chef de Cuisine (Küchenchef) übergeordnet. Ein stellvertretender Postenchef kann seiner Kochpassion ohne Einschränkung frönen, da er mit der Produktion jeglicher Mise en Place voll ins Geschehen eingebunden ist. Er arbeitet in erster Linie seinem Vorgesetzten, dem Postenchef, zu und bildet gemeinsam mit den Azubis und den Commis de Cuisine das Fundament der jeweiligen Abteilung. Zu seinen weiteren abwechslungsreichen Aufgaben zählen etwa die Menübesprechung und Angebotserstellung sowie das Training der Mitarbeiter und Azubis. Sind mehrere Commis de Cuisine auf einem Posten, wird zumeist derjenige mit längster Betriebszugehörigkeit und/oder entsprechender Leistung zum Demi Chef de Partie befördert.

Wie wird man Demi Chef de Partie? Ausbildung und Voraussetzungen
Eine erfolgreich abgeschlossene Kochausbildung ist unerlässlich für diese Stelle und viele Betriebe fordern zusätzlich Arbeitserfahrung in einer vergleichbaren Position in der gehobenen Gastronomie. Neben überzeugenden Kochqualitäten ist für diese Anstellung natürlich auch eine Reihe wichtiger Soft Skills Voraussetzung. Dazu zählen neben Begeisterungsfähigkeit für den Beruf und hoher Einsatzfreude Belastbarkeit und vorausschauendes Handeln. Eigeninitiative, die Fähigkeiten, in stressigen Zeiten einen kühlen Kopf zu bewahren und in herausfordernden Situationen Herr der Lage zu bleiben, sind ebenso wichtig. 

 

Forrás / Qwelle: ROLLING PIN-Jobportal