Bezárás

szobalány németmunka

Németországi szálloda, panzió, Gasthaus, hotel és egyéb vendéglátó egységeknél német bejelentett munkahelyek vannak. A németországi szobalány / Zimmermädchen állás betöltéséhez  A1-A2 némettudás szükséges. A szobalány / Zimmermädchen munka a szobák, bútorok és a fürdőszoba tisztántartása. (A németek  a fürdőszobai hygiéniára különösen kényesek.) A szobalány / Zimmermädchen vendégváltáskor ágynemüt cserél, szemetet ürít és frissen takarított állapotban adja át a szobát. Ahhoz hogy a szobákkal időre elkészüljön, gyorsan, precízen és módszeresen kell dolgozni. További részleteket a külföldi kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál. AKTUÁLIS német  SZOBALÁNY állás a KÉP ALATT!

német szobalány állásNr. 93 szobalány / Zimmermädchen német munka -Rothenburg ob der Tauber és Würzburg között

Azonnal betölthető Zimmermädchen / szobalány / Etagenkraft  állásunk van nem messze Németország egyik legrégebbi, az eredeti középkori vásosától . ( Rothenburg ob der Tauber ) Ebben a kis városkában a belváros olyan mint 500-600 évvel ezelőtt volt. A szobalány / Zimmermädchen fizetése annyi bruttó, hogy a  szállásköltség levonása után  1100€ nettó tud megmaradni. Az étkezés ingyesen van biztosítva. Az állás betöltéséhez legalább A2 némettudás és 1-2 éves szobalány gyakorlat szükséges.

Nr. 102 szobalány / Zimmermädchen németországi állás - Allgäu / Garmisch-Partenkirchen

Május 1-től betölthető német szobalány / Zimmermädchen munkahely egy kis Allgäu -i faluban Garmisch-Partenkirchen közelében. A  szálláshelyen 60  szoba van (több szobalány dolgozik a cégnél) és reggeliztetés is van. Szobalány gyakorlat és legalább A2 némettudás szükséges ennel a  a német állás betöltéséhez. A fizetés  1.532€ bruttó, 40 órás munkahéttel számolva. Szállás és ellátás ingyenes. Amennyiben a jelentkező jól beszél németül és van kedve hozzá, akkor lehetőség van felszolgálói munkára is a kávézóban, ahol borravaló van, ami megtartható. Túlóra nem jellenző, de ha van akkor azt szabadidőben adják ki.

Nr. 61 szobalány / Zimmermädchen német állás   Düsseldorf / Kassel között

A 2 szobalány / Zimmermädchen német manka, német állás betöltve!

Ez a külföldi, német állás a Sauerland régióban van Düsseldorf és Kassel között. A wellnes szálloda a szobalány  részére 1.600€ bruttó bért fizet, amiért 168 órát kell dolgozni. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. A szállás 200€-ért , napi egyszeri étkezés ingyenes. A Wellnes részen medence, szauna és szépítészeti részlegek állnak a vendégek rendelkezésére. A Wellnes Hotel házon belül kettő étteremmel és egy cukrászdával van. A környéken sok téli és nyári turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel.

 Nr. 77 szobalány, Zimmermädchen  német állás a Chiemgau Alpok -ban

A szobalány, Zimmermädchen német munkahely 2018.január 25.-el betöltve!

Azonnal betölthető éves folyamatos szobalány, Zimmerfrau német munkahely ahol kétműszakos munka időbeosztás van. A német állás  fizetése 1600€ bruttó. A havi ellátásért 70€-t, a szállásért 135€-t vonnak le a fizetésből. Ez a német Zimmermädchen állás Németország déli részén, az osztrák határtól nem messze  van a hegyek között, Ruhrpolding település közelében, télen-nyáron sok turistával. Az a szobalány  aki ide jön dolgozni Zimmermädchen, Zimmerfrau  német állás -ba az ott fog élni és dolgozni a német és külföldi vendégek nyáron kirándulni, télen pedig síelni járnak.

Nr. 58 Szobalány / Zimmermädchen állás a Chiemgau-i Alpok -ban

A szobalány, Zimmermädchen német  állás, német munkahely betöltve!

A német szobalány / Zimmermädchen állás 2017 december 10-től betölthető Németország déli részén. A szobalány /  Zimmermädchen munka egy olyan bajor vendéglátó munkahely kínálata,  ami a Chiemgauer Alpokban csodás környezetében van. A Gasthaus egy patinás, igazi bajor csodaszép vendégház. Aki ezt a küföldi munkahelyet megpályázza, biztos lehet abban, hogy Németország egyik legszebb részén, gyönyörű környezetben lehet szobalány / Zimmermädchen. Az németországi 5 csillagos vendéglátó egységhez saját vendégszobák és üdülőházak tartoznak, ahol télen a síelni vágyó, nyáron pedig túrázni szerető vendégek pihennek. A szobalány / Zimmermädchen munka a szobák napi rendben tartása, vendégváltáskor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők mosása, cseréje. A németországi vendéglátó munkahely konyháján is szükség szerint be kell segíteni. A német állás  szobalány /Zimmermädchen munkabére 1400€ bruttó, ez havi 160 munkaórára vonatkozik. A szállás reggelivel ingyenesen megoldott, főzési lehetőség van.Az állás a téli szezon végéig, azaz  2018 március végéig tart, ezután 2-3 hét szünet és folytatódik a nyári szezon.

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  • Vezetékes magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00-17.00 óráig várjuk szíves érdeklődését, jelentkezését. Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

 

Szobalány, Zimmermädchen