Bezárás

Szobalány németmunka

Németországi szálloda, panzió, Gasthaus, hotel és egyéb vendéglátó egységeknél német bejelentett munkahelyek vannak. A németországi szobalány / Zimmermädchen állás betöltéséhez  A1-A2 némettudás szükséges. A szobalány feladata a szobák és  fürdőszobák tisztántartása, az ágyneműk és törölközők  cseréje. Részletek a kiközvetítésről a GASTRO menüben. Az eredeti német álláskiírásokat ide kattintva az EXACT Personal UG német weboldalán tudja megnézni. SZOBALÁNY állásaink  (Zimmermädchen ) a KÉPEK ALATT!  

 takarítás német munkaszobalány zimmermädchen német állásszobalány német munkahely

Nr 207. Szobalány és konyhalány német állás , Zimmermädchen , Küchenhilfe Ingolstadt és Nürnberg között

A német szobalány-konyhalány állás betöltése folyamatban van.

Azonnal betölthető 2 fő szobalány - konyhalány  állás legalább  A1 némettudással és / vagy A2 angol tudással. A németországi hotel szobalány - konyhalány munkabére az első 6 hónapban 9.00,- € bruttó órabér, a hetedik hónaptól 10.00,- € bruttó órabér. A munkaidő havi 160 óra, a németországi szálloda , munkahely a túlórákat kifizeti vagy szabadidőben adja ki. A német vendéglátó állás -on a szobalány - konyhalány ( Zimmermädchen , Küchenhilfe ) feladata délelőtt a hotel szobák takarítása, azok rendben tartása, törölközők, ágyneműk cseréje, este pedig a német étterem konyhájában konyhai kisegítő munkák végzése a szakács utasítása szerint. A német hotel az étkezést ingyenesen adja, a szállás költsége rezsivel 175,- € fejenként.  A szállás -t kétágyas szobában biztosítja a német szálloda, amely szoba egy 2 szobás lakásban van. A konyha és a fürdő használata közös a másik szobában lakó 2 személlyel.

Nr 206. Szobalány , Zimmermädchen német munkahely , német állás  a Mosel borvidéken Koblenz és Trier között ( 4 szálloda )

Szobalány , Zimmermädchen németországi állás azonnal betölthető! Feltétel legalább A2 szintű német nyelvtudás. A szobalány , Zimmermädchen munkabére 9.50,- €  bruttó órabér. A havi fizetés végösszege a szobalány által választott  munkaidő csomagtól függ. Havi 156, 182 vagy 196 óra munkaidő csomagokból lehet választani.  A németországi hotel a szállást 223,- € -ért, a teljes ellátást 95,- € fejében biztosítja. Ez a német hotel 4 szállodával rendelkezik a híres németországi  Mosel borvidéken. A német szálloda komplexum 3 közül kettő 4 csillagos, egy 3 csillagos és egy 2 csillagos minősítéssel bír. A német szálloda komplexum Koblenz és Trier városa között, a kanyargós Mosel folyó partmenti meredek dombjain fekszik festői környezetben. Németország legősibb, történelmi borvidéke, itt már a rómaiak is foglalkoztak borkészítéssel az ókorban. A vidék leghíresebb, egkedveltebb borfajtája a Rajnai Rizling.

Nr 200. Szobalány / Zimmermädchen német munkahely Miesbach környékén egy hegyi tó közelében

Ez a németországi munka , német állás betöltésre került!

Azonnali belépéssel szobalány / Zimmermädchen német állás legalább A2 szintű némettudással. A szobalány / Zimmermädchen munkabére 2.000,- € bruttó, a mukaideje heti 48 óra. A szobalány / Zimmermädchen számára a szállást és az étkezést ingyenesen adja a németországi vendégház , Gasthaus ,  munkahely . A németországi alpesi bajor vendéglő -nek  belső helységeken  kívül tágas, napsütötte  teraszai vannak,  káprázatos panorámával az Alpok környező hegyvonulataira, a hotel lábánál húzódó völgyekre és a közelben fekvő gyönyörő tóra. A bajor hotel vendégei télen a síelni szerető, nyáron a hegyi kirándulásokat kedvelő német és külföldi turisták.  Ebbe az alpesi bajor hotelbe olyan Zimmermädchen / szobalány jelentkezését várjuk, aki szereti a friss, tiszta hegyi levegőt, nyáron az Alpok nyújtotta kellemes klímát és télen a rengeteg havat. #szobalány, #Zimmermädchen

Nr 188. Szobalány és konyhai páros állás 2 nő részére  Bayerisch Zell

Keresünk az őszi szezonra szeptember 11-től november közepéig (utána decembertől áprilisig folytatódik a téli szezon )   legalább A2 némettudással 2000€ bruttó (kb 1200€ nettó) fizetéssel, ingyenes szállással és ellátással keresünk két női szobalány és konyhai kisegítő dolgozót 30-45 éves kor körül. 6 napos munkahét, heti 48 órás munkaidővel. A munkahely a hegyen lévő Alm ban van. A feladat a helységek takarítása, a vendégek után az ágynemű áthúzása és besegítés a konyhai előkészítő munkákba.

Nr 101. Szobalány / Zimmermädchen német állás, német munkahely az Északi -tenger egyik német szigetén

Erre a németb  állásra a jelöltünk augusztus 3.-án kiutazott állásinterjúra és próbamunkára.

Azonnal betölthető német munkahely,  szobalány Zimmermädchen német állás. Legalább A1 német szinten beszélő, a tiszta, tengeri levegőt kedvelő kollégát keres az Északi tengeren, a szárazföldtől kb. 10 km-re lévő szigeten működő németországi családi szálloda. A szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos német család. A szobalány / Zimmermädchen fizetése 1.700,-€ bruttó, szükséges legalább 1-2 éves szobalány / Zimmermädchen tapasztalat. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége havi 226,-€ rezsivel. A Zimmermädchen / szobalány munkaideje 5,5 napos hét esetében 190 óra/hónap, 6 napos munkahét esetében pedig 208 óra/hónap. A munkabér ennek megfelelően változó, 1.700,-€-tól kezdődik, ami a telefonos állásinterjú során a német munkáltatóval megbeszélhető az egyéb esetleg felmerülő kérdésekkel együtt. Túlóra nincs. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau, #németmunka, #németállás, #németmunkahely 

TÖRTÉNETÜNK:

Az Északi tenger valamelyik németországi kikötőjéből naponta 10.30-kor indul hajó a szigetekre. A parttól a szigetek  1,5-3 órányi hajóútra vannak. A szigeten óceáni éghajlat uralkodik, évszaktól függően a tenger melegíti vagy hűti a szigetet.  Téli időszakban csak akkor van hideg, ha fúj a szél, mert akkor a légáramlat az Északi sark felől érkezik a szigetre. A levegő tiszta, egészséges és sós. Nincsenek vadállatok, rágcsálók és egyéb kártevők. Idén januárban pl. 462 kisfóka született a túristák nagy örömére. A madárállomány is egészen különleges, a sirályok akkorák mint egy tyúk és ahol csak lehet, ennivalót lopnak. :-) Él a szigeten egy különleges fehér madár, sárga kacsalábbal és kék szemmel. A túristák többnyire angolok, dánok, norvégok, németek, belgák és schweiziak. A német hotelek és apartmanok telve vannak. A szigeten mindenki ismer mindenkit, nincs bűnőzés és nincs lopás, egyszerűen nincs mitől félni. Ha valakit ilyenen kapnak, annak azonnal búcsút kell mondania a szigettől. A part homokos, gyönyörű, a vendégek júliustól szeptemberig fürdőznek a tengerben. Tudni kell, hogyha háborog a tenger, akkor nem indulnak sem a személyszállító, sem a teherhajók.  Az élelmiszerek, csokoládék, szeszes italok, cigaretták, parfümök vámmentesek, így igen olcsón lehet ezeket megvásárolni.

Nr 189. Szobaasszony / Zimmerfrau állás a Fekete erdőben Freudenstadt - német állás

Ez a német munkahely, németországi állás július 19-el betöltve.

Augusztus 1-től, vagy akár azonnali kezdéssel keresünk német munkahely -re szobalány -t / Zimmermädchen -t Németország egyik vidéki vendéglő -jébe, egy Scharzwald / Fekete erdei Landgasthof -ba. A németországi szobalány / Zimmermädchen  fizetése 1.740,- € bruttó. Legalább A1-A2 némettudás  szükséges ehhez a németországi állás -hoz. A havi munkaidő 176 óra. A túlórákat szabadidőben adják ki, ha ez valamiért nem lehetséges, akkor természetszerűleg kifizetik. A szállás egyágyas szobában a Landgasthof épületében van, ami rezsivel együtt 223,-  €. Az étekezés biztosított, ami havi 58,- €-ba kerül.

Nr 169. Szobalány / Zimmermädchen német állás - Ruhpolding

Ez a német szobalány állás július 16.-ával betöltve egy diáklánnyal.

Azonnal betölthető németországi szobalány / Zimmermädchen állás 1.400,-€ bruttó fizetéssel,  ingyenes szállással és reggelivel. A szálláson főzési lehetőség van. A Gasthaus egy gyönyörű, patinás, eredeti bajor vendégház. Aki ezt a német munkahely -et megpályázza és megkapja, az biztos lehet abban, hogy Németország egyik legszebb részén, gyönyörű környezetben  lehet szobaasszony / Zimmerfrau. Ez a  németországi munkahely saját vendégszobákkal és üdülőházakkal rendelkezik, ahol télen a síelni vágyó, nyáron pedig túrázni szerető vendégek üdülnek, pihennek. Ezen a szobalány / Zimmermädchen német állás -on a feladat a szobák napi rendben tartása, vendégváltáskor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők cseréje és mosása. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau 

Nr 175. Szobalány / Zimmermädchen német munkahely Berchtesgaden Land-ban, a Sasfészek közelében

Ez a német szobalány / Zimmermädchen  állás időközben tárgytalanná vált.

Azonnal betölthető szobalány / Zimmermädchen  német munkahely 1.750,-€ (+450,-€ Geldwerte Vorteile) bruttó munkabérrel, 40 órás munkahéttel, heti 5 napos munkaidővel. A szállás és az ellátás gyakorlatilag  ingyenes un. Geldwerte Vorteile módszerrel. Ez a 3 csillagos  németországi szálloda és vendéglő  a 305-ös főút mellett, az Alpok hegyeivel körbeölelt gyönyörű helyen fekszik. A vidék ( Berchtesgaden Land ) Németország és a német Alpok egyik legcsodálatosabb része. Ide járnak  kikapcsolódni, nyaralni és telelni a német családok valamint külföldi túristák a világ minden részéről. A vendéglő közelében található a híres és hirhedt Sasfészek, a 2. világháborús német vezér volt rezidenciája.

Nr 148. Szobalány / Zimmermädchen német munka Freiburg nál

A német munka, német szobalány állás, Zimmermädchen német munkahely betöltve.

Azonnali belépéssel németországi munkahely -en Zimmermädchen / szobalány német állás A2 némettudással 1.521,-€ bruttó fizetéssel, 169 óra munkaidővel. Az étkezés ingyenes, a szállás rezsivel és  WIFI-vel 180,-€ havonta.  A szállás a munkahelytől 200 méterre van egy 3 szintes szolgálati lakásban, ahol összesen 6 külön szoba van, 2 szobánként közös WC-vel és fürdőszobával. Az alsó szinten található a közös konyha és étkező, a középső szinten pedig egy nagy fürdőszoba mosó-, és szárító géppel. Szezonális állás, tehát azon szobalány -ok jelentkezését várjuk, akiket 2019 január 10-ig érdekel  Németország -ban Zimmermädchen német állás, szobalány német munka.

Nr 145. Szobalány / Zimmermädchen és reggeliztető / Frühstückdame német munka Rosenheim - Miesbach 

A német állás, szobalány munka, Zimmermädchen német munkahely , reggeliztető, Frühstückdame munka június 16-tól betöltésre került.

Azonnal betölthető szobalány és reggelizető német állás A2 némettudással,  1.643,-€ bruttó munkabérrel. A szállás 125,- €/hó, a teljes ellátás szintén 125,- € havonta.   Az esetleges túlórákat kifizetik vagy szabadidőben kivehető. Ez a külföldi vendéglátó egység Németország -ban egy tó mellett, gyönyörű környezetben van, ahová a német családok nyaralni, pihenni járnak. 

Nr 135. Szobalány / Zimmermädchen német munka a Fekete erdőnél, Freiburg közelében

Ez a német állás, német munkahely betöltésre került.

Azonnal betölthető szobalány / Zimmermädchen állás A2 némettudással egy szállodával  és apartman házakkal (Ferienwohnung) rendelkező Hotel -nél,  amit egy régi partnerünk ajánlott cégünknek. A szobalány munkabére 1.900,- € bruttó, a munkaidő heti 38 óra, 5 napos munkabeosztásban. Az esetleges túlórákat kifizetik. Az étkezés és a szállás költsége 100 - 100,- € havonta. Ezen németországi munka betöltéséhez legalább 1-2 éves  szobaasszony / Zimmerfrau gyakorlat és A1 - A2 némettudás szükséges.

Nr 124. Szobalány / Zimmermädchen németországi állás Trier -nél, a Francia - Luxemburgi határ közelében

Ez a német állás betöltve!

Azonnal betölthető németországi szobalány / Zimmermädchen állás a Francia - Luxemburgi határ közelében található 26 szobás szállodában. A garantált  nettó fizetés 1.000,-€  havi 173 óra munkaidővel, ingyenes étkezéssel és ingyenes szállással. A szobaasszony / Zimmerfrau állás legalább erős A1 némettudással és 1-2 éves szobalány / szobaasszony gyakorlattal tölthető be.  Az ingyenesen biztosított étkezés reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. A dolgozók szállása a német szálloda -tól 350 méterre van egy vendégházban, egy egyszemélyes 15 m2-es apartmanban, tusolóval, WC-vel, valamint televízió és internet elérhetőséggel. Főzési lehetőség a vendégház közös helyiségében lehetséges.

Nr 134. Szobalány és konyhai kisegítő állás a németországi Nürburgring közelében, Koblenz -nél (2 fő, párnak is)

Erre a német munkahely re , német állás -ra nem közvetítünk ki senkit!

Ez a "3 az 1-ben" szobalány, konyhai kisegítő és mosogató  állás A1-A2 némettudással tölthető be. Szobalány feladatok ellátása reggel 8.00-12.00 óráig (szállodai szobák takarítása, ágyneműk, törölközők cseréje, stb.),  délután 17.00-21.00 óráig a konyhában mosogatás, valamint konyhai kisegítő feladatok a szakács kérése, irányítása szerint. A munkahét 6 napos, a munkabér 900,-€  nettó. Szállás és ellátás (reggeli és vacsora) ingyenes. Párok jelentkezését is várjuk, de fontos hogy mindketten beszéljenek legalább A1-es szinten németül.

 

Nr 102. Szobalány / Zimmermädchen németországi állás - Allgäu / Garmisch-Partenkirchen

Ezt a német szobalány Zimmerfrau / Zimmermädchen németországi  állást  betöltöttük.

Május 15-től betölthető Zimmerfrau / Zimmermädchen állás Németország egy kis falujában az Allgäu -ban, Garmisch-Partenkirchen közelében. A  szálláshelyen 60  szobás, és reggeliztetés is van. Ehhez a németországi álláshoz szükséges szobalány / szobaasszony gyakorlat, valamint legalább A2 szintű némettudás. A fizetés  1.532,- € bruttó, 40 órás munkahéttel számolva. A szállás és az ellátás ingyenes. Amennyiben a jelentkező jól beszél németül, lehetősége van felszolgáló munkára is a kávézóban, ahol a kapott borravaló megtartható. Túlóra ennél a német munkahely -nél nem jellemző, ha mégis, akkor azt szabadidőben adják ki. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr 105. Szobalány / szobaasszony német állás Németország nyugati részén, Trier fölött

Ez a német munka, német szobalány / szobaasszony állás, Zimmermädchen / Zimmerfrau német munkahely betöltve!

Azonnal betölthető szobalány / szobaasszony német állás -unk van Németország nyugati csücskében a Belga és Luxemburgi 3-as határtól kb 70-80 km-re, Trier fölött. Ez a német szobalány / Zimmermädchen állás egy 3 csillagos németországi szállodában van.  A szobalány / szobaasszony munkabére 1.700,- € bruttó, a szállásért 150,- €-t kell fizetni, az ellátás megbeszélés kérdése. A munkaidő heti 5 napos, havi 169 órával. Az állás betöltéséhez A2 némettudás szükséges. A szállás kb 8 km-re van a munkahelytől, ezért  a munkába járáshoz  személygépkocsi szükséges. Túlóra nem jellemző, ha mégis, akkor az kifizetésre kerül. Párok részére is ideális lehet, amennyiben a férfi felszolgáló.  #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr 61. Szobalány / Zimmermädchen német állás   Düsseldorf és Kassel között

Mindkét szobalány / Zimmermädchen német munka, német állás betöltve!

Ez a külföldi, németországi állás a Sauerland régióban van Düsseldorf és Kassel között. A wellnes szálloda a szobalány  részére 1.600,- € bruttó munkabért fizet, 168 órás munkaidőért.  Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. A szállás havonta 200,- €, napi egyszeri étkezés ingyenes. A wellnes részen medence, szauna és szépítészeti részlegek állnak a vendégek rendelkezésére. A Wellnes Hotel házon belül 2 étteremmel és egy cukrászdával működik. A környéken sok téli és nyári turisztikai, kirándulási és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

 Nr 77. Szobalány / Zimmermädchen  állás Németország -ban a Chiemgau Alpok -ban

A szobalány / Zimmermädchen német munkahely 2018. január 25-vel betöltve!

Azonnal betölthető éves folyamatos szobalány / Zimmerfrau német munkahely Németország Bajor tartományában. A szobalány / Zimmermädchen   kétműszakos beosztásban dolgozik, a munkabér 1.600,- € bruttó. A havi ellátásért 70,- €, a szállásért 135,- € kerül levonásra a fizetésből. Ez a német Zimmermädchen / szobalány állás Németország déli részén, az osztrák határtól nem messze  a hegyek között van, Ruhrpolding település közelében, télen-nyáron sok turistával. Az a szobalány / Zimmermädchen, akinek ebben a németországi hotel -ben lesz a munkahelye, az olyan német környezetben fogj élni és dolgozni, ahová  a német és külföldi vendégek előszeretettel járnak nyáron kirándulni, télen pedig síelni.  #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr 58. Szobalány / Zimmermädchen állás a Chiemgau-i Alpok -ban

Ez a szobalány német munka, Zimmermädchen német  állás, német munkahely betöltve!

Németországi szobalány / Zimmermädchen állás 2017. december 10-től betölthető Németország déli részén. A szobalány /  Zimmermädchen német munka egy olyan bajor vendéglátó német munkahely kínálata,  ami a Chiemgauer Alpok csodás környezetében van. Ez a német Gasthaus egy patinás, csodaszép, igazi bajor vendégház. Akinek ezt a küföldi munkahely lesz a munkáltatója, biztos lehet abban, hogy Németország egyik legszebb részén, gyönyörű környezetben lehet szobalány / Zimmermädchen. Ez a németországi munkahely egy  5 csillagos vendéglátó egység, saját vendégszobákkal és üdülőházakkal, ahol télen a síelni vágyó, nyáron pedig túrázni szerető vendégek pihennek. A szobalány / Zimmermädchen feladata a szobák napi rendben tartása, vendégváltáskor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők mosása, cseréje. A németországi vendéglátó munkahely konyháján is szükség szerint be kell segíteni. A német állás  szobalány / Zimmermädchen munkabére 1.400,- € bruttó, ez havi 160 órás munkaidőre vonatkozik. A szállás reggelivel ingyenesen megoldott, főzési lehetőség van. Az állás a téli szezon befejeztéig, azaz  2018. március végéig tart, ezután 2-3 hét szünet és folytatódik a nyári szezon. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr 93. Szobalány / Zimmermädchen német munka - Rothenburg ob der Tauber és Würzburg között

A német szobalány, német munka állás betöltve.

Azonnal betölthető Zimmermädchen / szobalány / Etagenkraft  állásunk van Németország egyik legrégebbi, középkori városának közelében. ( Rothenburg ob der Tauber ) E történelmi városka óvárosa olyan, mint 500-600 évvel ezelőtt volt. A szobalány / Zimmermädchen fizetése bruttóban annyi, hogy a  szállásköltség levonása után  1.100,- € nettó fizetése marad. Az étkezést a német szálloda ingyesen biztosítja. Az állás betöltéséhez legalább A2 némettudás és 1-2 éves szobalány gyakorlat szükséges. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  • Vezetékes magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00-15.00 óráig várjuk szíves érdeklődését, jelentkezését. Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

 

Szobalány, Zimmermädchen

#németmunka, #szobalány, #Zimmermädchen, #német munkahely, #külföldi #munka, #német #állás, #Putzfrau, #takarító, #német #munka, #német állás, #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau