Bezárás

Szobalány németmunka

Németországi szálloda, panzió, Gasthaus, hotel és egyéb vendéglátó egységeknél német bejelentett munkahelyek vannak. A németországi szobalány / Zimmermädchen állás betöltéséhez  A1-A2 némettudás szükséges. A szobalány / Zimmermädchen munka a szobák, bútorok és a fürdőszoba tisztántartása. (A németek  a fürdőszobai hygiéniára különösen kényesek.) A szobalány / Zimmermädchen vendégváltáskor ágynemüt cserél, szemetet ürít és frissen takarított állapotban adja át a szobát. Ahhoz hogy a szobákkal időre elkészüljön, gyorsan, precízen és módszeresen kell dolgozni. További részleteket a külföldi kiközvetítés lebonyolításáról a GASTRO menüben talál. AKTUÁLIS német  SZOBALÁNY állás (Zimmermädchen ) a KÉP ALATT!


német szobalány állás

Nr. 175 Szobalány / Zimmermädchen német munka Berchtesgaden Land-ban, a Sasfészek közelében

Ez a német konyhai kisegítő / Küchenhilfe állás időközben tárgytalanná vált.

Azonnal betölthető szobalány / Zimmermädchen  állás 1750€ (+450€ Geldwerte Vorteile) bruttó fizetésért, 40 órás munkahéttel, heti 5 napos munkaidővel. A szállás és ellátás gyakorlatilag  ingyenes un. Geldwerte Vorteile módszerrel. Ez a 3 csillagos  német szálloda és vendéglő  a 305-ös főút mellett hegyekkel körbeölelve  gyönyörű helyen fekszik amely terület ( Berchtesgaden Land ) Németország és az Alpok egyik legszebb területe. Erre a területre járnak kikapcsolódni, nyaralni és telelni a német családok és a túristák a világ minden részéről. A közelben van a Sasfészek, a 2.világháborús német vezér volt rezidenciája.

Nr. 169 Szobalány / Zimmermädchen állás - Ruhpolding

Azonnal betölthető szobalány / Zimmermädchen német állás 1400€ bruttó fizetéssel,  ingyenes szállással / reggelivel. Főzési lehetőség van. A Gasthaus egy patinás, igazi bajor csodaszép német vendégház. Akinek ezt a küföldi munkahely lesz a munkáltatója, biztos lehet abban, hogy Németország egyik legszebb részén, gyönyörű környezetben lehet szobalány / Zimmermädchen. A németországi munkahely saját vendégszobákkal és üdülőházakkal rendelkezik, ahol télen a síelni vágyó, nyáron pedig túrázni szerető vendégek pihennek. A szobalány / Zimmermädchen német munka a szobák napi rendben tartása, vendégváltáskor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők mosása, cseréje. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr. 148 Szobalány / Zimmermädchen német munka Freiburg nál

A német munka, német szobalány állás, Zimmermädchen német munkahely betöltve.

Azonnali belépéssel szobalány német munkahely A2 némettudással 1521€ bruttó fizetésért 169 óra munkaidővel. Az étkezés ingyenes, a szállás rezsivel és  WIFI-vel 180€ / hónap. A szállás a munkahelytől 200 méterre van egy 3 szintes szolgálati lakásban ahol összesen 6 külön szoba van, 2 szobánként van közös WC és fürdőszoba. Az alsó szinten van a közös konyha és étkező. A középső szinten van egy nagy fürdőszoba mosógéppel és szárító géppel. Ez egy szezonos állás, ami 2019 január 10-ig tart. 

Nr. 145 Szobalány / Zimmermädchen és reggeliztető / Frühstückdame német munka Rosenheim - Miesbach 

A német állás, szobalány munka, Zimmermädchen német munkahely , reggeliztető, Frühstückdame munka jelöltje június 15.-én megy állásinterjúra.

Azonnal betölthető szobalány és reggelizető német állás A2 némettudással,  1.643€ bruttó bérért. A szállás 125€/hó, a teljes ellátás szintén 125€/hó.   Az esetleges túlórákat kifizetik vagy szabadidőben adják ki. A vendéglátó egység egy tó mellett, gyönyörű környezetben van, ott ahová a német családok nyaralni, pihenni járnak. 

Nr. 101 Szobalány német állás, német munkahely Északi -Tengeri szigeten

 

Azonnal betölthető szobalány állásunkra A1 németet beszélő, a tiszta, tengeri levegőt kedvelő kollégát keres az északi tengerben, a szárazföldtől kb 10 km-re lévő szigeten működő családi szálloda. A német családi szállodát 5 generáció óta vezeti a tulajdonos család. A szobalány fizetése 1700€ bruttó, legalább 1-2 éves szobalány tapasztalat szükséges. Az ellátás ingyenes, a szállás költsége 226€/hó rezsivel. A munkaidő 5,5 napos hét esetében 190 óra / hónap, 6 napos munkahét esetében pedig 208 óra / hónap. A fizetés is ennek megfelelően változó, és 1700€-tól kezdődik, ami a telefonos állásintrjú során a munkáltatóval megbeszélhető az egyéb esetleg felmerülő kérdésekkel együtt. Túlóra nincs. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau, #németmunka, #németállás, #németmunkahely 

TÖRTÉNETÜNK:

Utaztató viszi fel az Északi tenger partjára, onnan a kikötőből naponta 10.30-kor indul hajó a szigetekre. A parttól a szigetek  1,5-3 órás hajóútra vannak. A szigeten jelenleg +12 fok van, a tenger melegíti a szigetet, csak akkor van hideg ha fúj a szél, mert az az É-i sarokról fúj. A levegő tiszta és egészséges, sós. nincsenek vadállatok, rágcsálók és egyéb kártevők. A madárállomány egészen különleges, idén januárban pl. 462 kisfóka született. A sirályok akkorák mint egy tyúk és ahol csak lehet ennivalót lopnak. :-) Van egy különleges fehét madár sárga kacsalábbal és kék szemmel. A túristák angolok, dánok, norvégok, néetek, belgák és schweiziak. A hotelek és apartmanok telve vannak. A szigeten mindenki ismer mindenkit, nincs bűnőzés és nincs lopás, egyszerűen nincs mitől félni. Ha valakit ilyenen kapnak, annak azonnal búcsút kell mondania a szigettől. A part homokos, gyönyörű, júliustól szeptemberig fürdenek a tengerben.Ha háborog a tenger, akkor nem indulnak sem a személyszállító, sem a teherhajók.  Az élelmiszerek mivel vámmentesek, így olcsóak (pl. csokoládé, szeszes italok, cigaretta, parfümök).

Nr. 135 Szobalány / Zimmermädchen német munka a Fekete erdőnél, Freiburg közelében

Ez a német állás, német munkahely be van töltve.

Azonnal betölthető szobalány / Zimmermädchen állás A2 némettudással egy szállodával  és apartman házakkal (Ferienwohnung) rendelkező Hotel -nél,  amit egy régi partnerünk ajánlott nekünk. A szobalány fizetése 1900€ bruttó, amiért heti 38 órát kell dolgozni 5 napos munkabeosztásban. Az esetleges túlórákat kifizetik. Az étkezés 100€/hó, a szállás 100€/hó. A német állás betöltéséhez 1-2éves  szobalány gyakorlat és A1-A2 némettudás szükséges.

Nr. 124 Szobalány / Zimmermädchen német állás Trier -nél, a Francia - Luxemburgi határ közelében

Ez a német állás betöltve!

Azonnal betölthető szobalány, Zimmermädchen németországi állás a Francia / Luxemburgi határ közelében lévő 26 szobás szállodában. A garantált  nettó fizetés 1000€ nettó havi 173 óra munkaidővel + ingyenes étkezés és ingyenes szállás. A szobalány / Zimmermädchen állás erős A1 némettudással és 1-2 éves szobalány gyakorlattal tölthető be.  Az étkezés reggelit, ebédet és vacsorát tartalmaz. A dolgozók szállása a munkahelytől 350 méterre lévő vendégházban van egyszemélyes 15m2 -es apartmanban, ahol WC / tus, TV és internet van. A közös helységben főzési lehetőség is van.

Nr.134 Szobalány és konyhai kisegítő állás a Nürburgring közelében, Koblenz -nél van (2fő, párnak is)

Ennél az állásnál álljunk meg egy pillanatra. Egy házaspárunk dolgozott itt 2 hétig. Az első héten minden rendben volt , de utána  naponta romlottak a körülmények (szállás minősége, reggel mennyisége, stb) Mivel 1-2 beszélgetés után sem lett változás  ezért a házaspár otthagyta a munkát és hazautazott. Jelenleg várják a pénzüket, reméljük hogy ehhez békés úton hozzá tudnak jutni. Ha nem,  akkor lehetőségeinkhez képest segíteni fogunk nekik . 

Ez egy "3 az 1-ben" szobalány, konyhai kisegítő és mosogató  állás A1-A2 némettudással tölthető be. Reggel 8,00-12,00 óráig szobalány munka (szállodai szobák takarítása, ágynemű cseréje, stb.),  délután pedig 17,00-21,00 óráig a konyhában kell mosogatni és a szakácsnak segíteni. A munkahét 6 napos, a fizetés 900€  nettó. Szállás  reggelivel és vacsorával ingyenesen. Párok jelentkezését is várjuk de fontos hogy mindketten beszéljenek valamnnyit (legalább A1-et) németül.

 

Nr. 102 Szobalány / Zimmermädchen németországi állás - Allgäu / Garmisch-Partenkirchen

Ezt a német szobalány / Zimmermädchen  állást  betöltöttük.

Május 15-től betölthető német szobalány / Zimmermädchen munkahely egy kis Allgäu -i faluban Garmisch-Partenkirchen közelében. A  szálláshelyen 60  szoba van (több szobalány dolgozik a cégnél) és reggeliztetés is van. Szobalány gyakorlat és legalább A2 némettudás szükséges ezen  német állás betöltéséhez. A fizetés  1.532€ bruttó, 40 órás munkahéttel számolva. Szállás és ellátás ingyenes. Amennyiben a jelentkező jól beszél németül és van kedve hozzá, akkor lehetőség van felszolgálói munkára is a kávézóban, ahol borravaló van, ami megtartható. Túlóra nem jellemző, de ha van akkor azt szabadidőben adják ki. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr. 105 Szobalány német állás Németország nyugati részén, Trier fölött

Ez a német munka, német szobalány állás, német munkahely Zimmermädchen részére betöltve!

Azonnal betölthető szobalány állásunk van Németország nyugati csücskében a Belga és Luxemburgi 3-as határtól kb 70-80 km-re, Trier fölött. A német munkahely egy 3 csillagos szálloda.  A szobalány fizetése 1700€ bruttó, a szállásért 150€-t kell fizetni, az ellátás megbeszélés kérdése. 5 napos munkahét van 169 óra havi munkaidővel. Az állás betöltéséhez kb. A2 némettudás szükséges. A szállás kb 8 km-re van a munkahelytől ezért  a munkába járáshoz  személygépkocsi szükséges. A túlórákat (ha felmerül) akkor kifizetik. Párok részére is ideális ha a pár férfi tagja  felszolgáló. (de egyedül is betölthető az állás) #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr. 61 Szobalány / Zimmermädchen német állás   Düsseldorf / Kassel között

A 2 szobalány / Zimmermädchen német munka, német állás betöltve!

Ez a külföldi, német állás a Sauerland régióban van Düsseldorf és Kassel között. A wellnes szálloda a szobalány  részére 1.600€ bruttó bért fizet, amiért 168 órát kell dolgozni. Az esetleges túlórákat szabadidőben adják ki. A szállás 200€-ért , napi egyszeri étkezés ingyenes. A Wellnes részen medence, szauna és szépítészeti részlegek állnak a vendégek rendelkezésére. A Wellnes Hotel házon belül kettő étteremmel és egy cukrászdával van. A környéken sok téli és nyári turisztikai és kikapcsolódási lehertőség van, felvonókkal, szánkó és sípályákkal, túrázási és kerékpározási lehetőségekkel. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

 Nr. 77 Szobalány, Zimmermädchen  német állás a Chiemgau Alpok -ban

A szobalány, Zimmermädchen német munkahely 2018.január 25.-el betöltve!

Azonnal betölthető éves folyamatos szobalány, Zimmerfrau német munkahely ahol kétműszakos munka időbeosztás van. A német állás  fizetése 1600€ bruttó. A havi ellátásért 70€-t, a szállásért 135€-t vonnak le a fizetésből. Ez a német Zimmermädchen állás Németország déli részén, az osztrák határtól nem messze  van a hegyek között, Ruhrpolding település közelében, télen-nyáron sok turistával. Az a szobalány  aki ide jön dolgozni Zimmermädchen, Zimmerfrau  német állás -ba az ott fog élni és dolgozni a német és külföldi vendégek nyáron kirándulni, télen pedig síelni járnak. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr. 58 Szobalány / Zimmermädchen állás a Chiemgau-i Alpok -ban

Ez a szobalány német munka, Zimmermädchen német  állás, német munkahely betöltve!

A német szobalány / Zimmermädchen állás 2017 december 10-től betölthető Németország déli részén. A szobalány /  Zimmermädchen német munka egy olyan bajor vendéglátó német munkahely kínálata,  ami a Chiemgauer Alpok csodás környezetében van. A Gasthaus egy patinás, igazi bajor csodaszép német vendégház. Akinek ezt a küföldi munkahely lesz a munkáltatója, biztos lehet abban, hogy Németország egyik legszebb részén, gyönyörű környezetben lehet szobalány / Zimmermädchen. Az németországi munkahely,  5 csillagos vendéglátó egység saját vendégszobákkal és üdülőházakkal rendelkezik, ahol télen a síelni vágyó, nyáron pedig túrázni szerető vendégek pihennek. A szobalány / Zimmermädchen német munka a szobák napi rendben tartása, vendégváltáskor alapos takarítás, ágyneműk, törölközők mosása, cseréje. A németországi vendéglátó munkahely konyháján is szükség szerint be kell segíteni. A német állás  szobalány /Zimmermädchen munkabére 1400€ bruttó, ez havi 160 munkaórára vonatkozik. A szállás reggelivel ingyenesen megoldott, főzési lehetőség van.Az állás a téli szezon végéig, azaz  2018 március végéig tart, ezután 2-3 hét szünet és folytatódik a nyári szezon. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Nr. 93 Szobalány / Zimmermädchen német munka -Rothenburg ob der Tauber és Würzburg között

Erre a német munkahelyre a továbbiakban  nem közvetítünk ki senkit, mert menet közben kiderült hogy több dolog nincs rendben náluk. ( Az okokat nem részleteznénk. )

Azonnal betölthető Zimmermädchen / szobalány / Etagenkraft  állásunk van nem messze Németország egyik legrégebbi, az eredeti középkori vásosától . ( Rothenburg ob der Tauber ) Ebben a kis városkában a belváros olyan mint 500-600 évvel ezelőtt volt. A szobalány / Zimmermädchen fizetése annyi bruttó, hogy a  szállásköltség levonása után  1100€ nettó tud megmaradni. Az étkezés ingyesen van biztosítva. Az állás betöltéséhez A2 némettudás kell. Az állás betöltéséhez legalább A2 némettudás és 1-2 éves szobalány gyakorlat szükséges. #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau  

Németországi munkavégzésre 3 módon jelentkezhet:

  • Regisztrációval a kért adatok kitöltésével: (név, telefonszám, e-mailcím, némettudás, stb)  http://www.nemetmunka.hu/regisztracio-nemetorszagi-munkavegzesre.html
  • E-mailben. Írja meg a nevét, telefonszámát és azt, hogy milyen munkát keres Németországban. E-mail címünk:  info@nemetmunka.hu 
  • Vezetékes magyar vagy német telefonszámainkon munkanapokon 9.00-17.00 óráig várjuk szíves érdeklődését, jelentkezését. Magyar számunk:  06 1 920  3433      Német számunk: 08641 6949 000

 

Szobalány, Zimmermädchen

#németmunka, #szobalány, #Zimmermädchen, #német munkahely, #külföldi #munka, #német #állás, #Putzfrau, #takarító, #német #munka, #német állás, #Zimmermädchen, #szobalány, #Zimmerfrau, #takarító, #Putzfrau