Bezárás

Ügyfeleink véleménye

Alábbi sorokat a Németországi munkára kiközvetített munkavállalók írták számunkra e-mailben vagy pedig Facebookon. Minden bejegyzés és monogram mögött valós személyek vannak.

Lassan 1 éve már hogy a Cég által kiközvetített helyen dolgozom, és Kling úrral a mai napig kapcsolatban vagyunk. Nagyon elégedett vagyok, a kiközvetítés és a kapcsolatfelvétel is villámgyorsan lebonyolódott. Jó nyelvtudással ajánlom leginkább, hiszen a mindennapi kommunikációhoz elengedhetetlen, főleg az egészségügyi pozíciókban.
Tisztelettel és köszönettel!

G.Erika (Krankenschwester mit Anerkennung)

A Német Munka Team-ről (EXACT Personal) csak pozitív a véleményem! Ők közvetítettek ki Németországba mint munkaközvetítő cég. Elégedett vagyok a kiközvetítés gyorsaságával és hogy segítséget kaptam minden téren. Ami még fontos, a kedvesség és a barátságos közeledés a munkakeresőhöz. Le a kalappal!

Sz.N. baggeros

Köszönöm hogy kihozott ide. Imádok itt dolgozni.Remek a közeg és a munka is.
Szeretem ezt a nyelvet is tanulni. Még egyszer- köszönöm.

Cs.Zs.

Itt vagyok szeretett és választott hazámban. Most egy édes kicsi kisvárosban vagyok. Az egész munkahely olyan mint egy pihe puha csibefészek. Ma csináltam a dolgom és nagyon élveztem a munkámat. Nagyon jóóóóóóó nem akarom, hogy felébredjek belőle. Az az igazi szívből jövő nyugalom és boldogság... olyan, megint megvalósult az álmom. Nyugalomban és boldog világomban élek.

Sz.M.

Minden úgy ment mint a mesében. Találkoztunk, kiutaztunk, állásinterjúztunk, próbamunkáztunk és munkába álltunk.

K.I.

Bizalmatlan voltam, mivel a Német Munka Team-el történő találkozásunk előtt 2 héttel egy másik közvetítővel volt egy sikertelen Müncheni állásinterjúm. Mégis újra belevágtam , mert bíztam az ügyvezetőben. Minden jól működött, remélem hogy így is marad.

Sz.K.

Számomra az utolsó pillanatban találkoztunk, mert 2 hetet már nem bírtam volna ki anyagilag itthon. Azóta sínre került az életem, dolgozom és már saját lakást is bérelek.

G.I.

Erőszakos voltam velük ezért kimentünk állásinterjúra és próbamunkára. Sajnos a gyenge némettudásom miatt nem tudtak felvenni, de kaptam róla papírt hogy mihelyt megvan a B1 némettudásom utána biztos helyre várnak vissza.

H.É.

Kezdettől fogva bíztam bennük és abban hogy összejön az állás. Papírforma szerint minden ez ellen szólt, mégis minden működött. Egy éve dolgozom Münchenben, jól érzem magam. Köszönöm.

Rné.R.E.

Férjem már két éve kinn dolgozott. Szerettem volna többet vele lenni, ezért kerestem a lehetőséget ennek megvalósítására. Miután találkoztam a Német Munka Team-el elkezdtek pörögni az események. Két hét alatt lett állásom, rá egy hétre találtunk lakást (előtte a páromnak 1 évig nem sikerült)

K.H.

Megváltozott az életünk miután találkoztunk a Német Munka Team-el. Rövid időn belül találtak nekem szakács állást. Pár hónap után kijött az egész család is. Gyakorlatilag újrakezdtük az életünket.

S.V.