Bezárás

Útépítő, térkövező, mélyépítő

123

PflasterarbeitBaggerLKW Fahrer

Nr. 94 Útépítő, útburkoló, térkövező, mélyépítő  német állás Bajor szakcégnél Ingolstadt közelében

Bajorországi, 1996-ban alakult (21éves) térkövező, Pflasterbau, útépítő német céghez azonnali belépéssel keresünk útépítési és térkövező gyakorlattal ( végzettséggel vagy anélkül ) rendelkező térkövező munkást aki önállóan tud dolgozni, térkövezni és beszél legalább Baustelle németet. (A1) A kezdő fizetés szakmunkásnak (kőműves, térburkoló, térkövező, stb.)  15,10 € bruttó, szakmunkás bizonyítvány nélkül térkövező esetében kevesebb. (megegyezés kérdése a konkrét összeg ) Túlóra lehetőség és szombati munka van amit túlóraként kifizetnek vagy kiadják szabadidőben. A német térkövező munkáltató egy kis 3-4 fős bajor családi cég, ahol a cégtulajdonos is az alkalmazottakkal együtt dolgozik a Baustelle-n. A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 300€/ hó rezsivel 2 ágyas szobában megoldott, később saját lakás lehetséges.

Nr. 95 Markolós / Baggeres és sofőr állás útépítő cégnél Ingolstadt közelében

Ez a markolós, Baggeres német állás, német munkahely 2018.03.12-vel betöltve!

Azonnali belépéssel keresünk mini markolóra és 8 tonnás markolóra megfelelő végzettséggel és gyakorlattal rendelkező markolóst akinek van teherautóra jogosítványa. (C vagy CE előnyben, de nem feltétel) A feladat az útépítési területen markolós és sofőr feladatok elvégzése, ill. ha ilyen éppen nincsen akkor egyéb az építési területen ( Baustelle ) adódó munkák elvégzése. Keressük azt a személyt  aki önállóan tud dolgozni és beszél legalább Baustelle németet. (A2) A kezdő fizetés 15,10 € bruttó. Túlóra lehetőség és szombati munka van amit túlóraként kifizetnek vagy kiadják szabadidőben. A munkáltató egy 21 éves, 1996-ban alakult Bajor cég, ahol a cégtulajdonos is együtt dolgozik az embereivel a munkaterületen. Jelenleg 3-4 alkalmazottja van a vállalkozásnak.A munkaadó céges kocsit és munkaruhát biztosít a munkához. A szállás 300€/ hó rezsivel 2 ágyas szobában megoldott, később saját lakás lehetséges.

Nr. 97 Kábelfektető CSAPATOS német MUNKA (2-3 fős) Cobur és Suhl között

Ez a német állás, német munkahely betöltés alatt. A 3 fős csapat előre láthatóan húsvét után utazik ki felvenni a munkát.

Keresünk meglévő vagy a segítségünkkel összeálló csapatba markolós, ( Baggerfahrer ) Teherautó sofőrt ( LKW Fahrer ) és építőipari segédmunkás ( Bauhelfer) jelentkezőket. A csapatból egy fő beszéljen jól németül, a  másik 1-2 fő esetében elég ha Baustelle németet tudnak. ( Melós német. ) A feladat kábelek lefektetéséhez szükséges földmunkák elvégzése mini markolóval ( minibagger ) és 8 tonnás markolóval ( Bagger ) , a kábelek elhelyezése, majd a terület eredeti állapotában történő helyreállítása. A kulcsember a markolós, akinek markolói vizsgája, jogosítványa és  legalább 3-5 éves markolói gyakorlata kell hogy legyen. Szükség van még egy fő tehergépkocsi vezetőre is a megfelelő jogosítványokkal. Ideális jelölt az a markolós akinek van teherautó jogosítványa és beszél németül. 

A munkába járás céges gépkocsival történik. A fizetés a markolós / tehergépkocsi vezető esetében 14,70€  óra bruttó, az építőipari segédmunkás ( Bauhelfer ) esetében pedig 12,00€ bruttó / óra. Annyi óra lesz kifizetve amennyi időt a munkások dolgoznak. Szombati munka is van. A szállás havi 200-300€ rezsivel, amit utólag  a fizetésből vonnak le havonta. Munkaruhát a cég nem biztosít.