Weboldalunkon sütiket (cookie-kat) használunk, pl.: oldalunk látogatottságának elemzéséhez és a süti beállításai tárolásához.

Az alábbi süti beállításokat alkalmazhatja:

Funkcionális sütik

Ezek a sütik az oldal működéséhez szükségesek, pl.: a süti beállításai tárolásához használjuk ezeket. Oldalunk ezen sütik nélkül nem tud megfelelően működni.


Statisztikai sütik

Ezeket a sütiket oldalunk teljesítményének méréséhez használjuk. Az oldal működéséhez nem szükséges, engedélyezésével azonban hozzájárulhat, hogy a statisztikai adatok alapján weboldalunkat fejleszthessük.


Közösségi média és marketing

Közösségi hálózatokhoz tartozó sütik pl.: like és megosztás funkciókhoz szükségesek. A marketing sütik segítségével pedig hirdetéseinket tudjuk személyre szabni.


Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Ezt a felületet a láblécben található "Cookie beállítások" hivatkozásra kattintva a későbbiekben is elérheti, a beállításait így a későbbiekben megváltoztathatja.

Bezárás

369. Húsipari dolgozó Bajorország

369. Húsipari dolgozó Bajorország - Kép 1.

369. Húsipari dolgozó  hentes - mészáros németországi munka bajor húsüzemben

2 fő férfi részére húsipari munka hentes - mészáros szakmunka végzettséggel vagy 2-3 éves húsipari tapasztalattal, gyakorlattal, A2 német tudással. Az órabér  10-13,-€ bruttó, végzettségtől és gyakorlattól függően. A szállás ingyenes külön szobában, közös konyha és fürdőszoba használattal. Munkaidő alatt ingyenes kávé és ásványvíz fogyasztás. Saját autó szükséges, mert a szállás és a munkahely távolsága 12 km, a tankoláshoz benzin hozzájárulást kap a húsipari munkás. A német munkahely nem Zeitfirma!

A hentes - mészáros szakmunkás feladata a szarvasmarhák és sertések kicsontozása és darabolása. A szakképzetlen húsipari mukás a vágásban segédkezik.  Követelmény, hogy a húsipari munkás mindig figyeljen a higiéniára és a zárt, hűvös hőmérsékletre. Németországban a húsbarát vásárlók első választása leggyakrabban a marhahúsra esik, de a sertéshús is nagy népszerűségnek örvend.

Nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkező, több, mint 50 éves német családi vállalkozás minden gyártási lépésre odafigyel: az állatok jólétére, az eredet és a feldolgozás átláthatóságára, valamint a húsáruk legmagasabb minőségére. Az állatok származása születésétől kezdve, a hizlaláson, szállításon és levágáson át áttekinthető módon dokumentálható és nyomon követhető. Ezzel a hozzáállással a legjobb húst szállítják az ügyfelek igényei szerint.

Fotó forrása: Pixabay

Szabad állások: 2


A  LEGEGYSZERŰBB  jelentkezési mód:

piros-nyil-60x

IDE kattintva töltse ki az önéletrajz készítőt ami jelenkezés MINDEN állásunkra!


Jelentkezés erre az állásra:

Az alábbi űrlap kitöltésével tud üzenetet küldeni nekünk. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Ellenőrző kód


Térkép

A térkép nem a német állások pontos pozícióját mutatja, csak a térséget.

Vissza az állásokhoz